Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:shake: :shake: :shake: :shake:
Biedna Mona ( i ciotka Pajunia razem z nią) Nie wiem co napisać, chyba za bardzo sie cieszyłam ,że wszystko dobrze....
Trzymam kciuki za zdrowie Mony....

• 2 weeks later...
  • Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Mona od soboty ma swoj domek. I wierzcie mi, naprawde wspanialy domek, a z tesciem, czyli dziadkiem w lozku spi. Ludzie sa zachwyceni. Wlasciwie chcieli szczeniaka od Mony, ale gdy panne zobaczyli, a Michaela ma rowniez dar przekonywania, stwierdzili, ze nie chca juz szczeniaka, tylko Mone. Zrezygnowalam z oplaty adopcyjnej za Mone, na rzecz kosztow jej operacji. Tzn. w umowie adopcyjnej jest jest zobowiazanie nowej rodziny, ze w zamian za rezygnacje z oplaty adopcyjnej, Mona musi byc w przeciagu 2 miesiecy na to swoje bioderko - zooperowana. Juz jest uzgodniony termin operacji. Ale troche potrwa, gdyt ten wet jest na razie na urlopie. A w tym czasie Mona sie w nowym domku aklimatyzuje. A ja z Michaela chyba kota dostane. :evil_lol: Juz sie chyba z 50 osob zglosilo, aby domki dac Almie i Kamie. I nic? Dla Michi zaden domek nie jest wystarczajaco dobry. No mam nadzieje, ze nim maluchy dojda do wieku emerytalnego, to znajda wystarczajaco ( w oczach Michi) dobre domki.:evil_lol:

Posted

:Cool!::sweetCyb::ylsuper::bigcool:że się tak wyrażę
pięknie, i takie wiadomości z samego rana lubię!
(juz nie wiem, w którym ostródzkim wątku się cieszyć ;) )

Posted

Jajku Pajuniu, dziękuję Ci z całego serca.... jestem Twoją dłużniczką...Mona - cieszę się niezmiernie,że jesteś szczęśliwa, że masz gdzie oprzeć swoją rudziastą główeczkę... wiem,że ci teraz dobrze...moja kochana...

Posted

Uwazaj neverend, abym Cie za slowo nie zlapala:evil_lol: A pomocy na juz potrzebuje. Aby ktos z Przemkiem i z ostrodzkimi psiakami, do mnie na rancho przyjechal i tydzien sie nimi dobrze zaopiekowac potrafil. Gdyz Sebastian z Aneta wczoraj juz na stale, wyjechali. A nowi ludzie ( i ja) dopiero w przyszlym tygodniu przyjada. Na razie prowizorka, wiec moze bys mogla tam przyjechac.

Posted

Z chęcią, ale się stąd wyrwać nie mogę. Jestem w Poznaniu, bo obiecałam mojej ciotce,że się psami zaopiekuję, bo wyjechała ze swoją rodziną do Tunezji na wakacje...No więc siedzę i gotuje psom i kotom....

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Mona juz dosc dawno ma swoj domek. bedzie pod koniec wrzesnia operowana na ta lewa, tylna lapke. Chyba juz gdzies pisalam, ze domek Mony jest bardzo dobry. A sama Mona niesamowicie szczesliwa, spiaca w lozku itd. Maluchy Mony tez juz domki maja. Ostatnia- Any- w sobote pojechala do domku.

Posted

pajunia napisał(a):
Mona juz dosc dawno ma swoj domek. bedzie pod koniec wrzesnia operowana na ta lewa, tylna lapke. Chyba juz gdzies pisalam, ze domek Mony jest bardzo dobry. A sama Mona niesamowicie szczesliwa, spiaca w lozku itd. Maluchy Mony tez juz domki maja. Ostatnia- Any- w sobote pojechala do domku.

O MOnie wiedziałam...ciekawa byłam szczeniaków,ale widzę,że super...dziękujemy Pajuniu!!!

• 2 years later...