Martinee Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 Wezcie ja pod swoj dach a ona sie wam odwdzięczy Quote
Martinee Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Jak nie wy to może ktos inny z rodziny albo znajomi nie badzcie obojetni Quote
agusiazet Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 Sama chętnie wzięłabym tę ślicznotkę, ale mam swojego psa i jeszcze Jetkę na tymczasie i na prawdę bardzo ciężko znaleźć dobry domek!!! Będę pytać i jeśli ktoś napisałby fajny tekst to mogę Rubi wystawić na Allegro i poproszę ew. ten tekst i zdjęcia małej na maila krzysiek.z@wp.pl Quote
Martinee Posted January 17, 2007 Author Posted January 17, 2007 Musze z toba pogadac bo jest jeden mały problem !!! Quote
agusiazet Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Nie było Cię na GG jak ja byłam, a w domu mam utrudniony dostęp do Internetu, bo córka pisze pracę maturalną z polskiego i blakuje dostęp do komputera. Może dzisiaj się uda!!! Quote
Martinee Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 Ja jestem teraz sorki ze mnie nie było ale prad nam wyłaczyli i nigdzie nie było ale teraz jestem Quote
wiska Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Moze kumpela ja wezmie...Wlasnie "domawia" rodzine:multi: Quote
Martinee Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 było by cudownie Rubi jest super psem oto kontakt Schronisko dla zwierząt w Gaju 63-100 Śrem Tel. 663-582-247 pan Piotr E-mail: schronisko_gaj@o2.pl Jak dojechać Ze Śremu kierujemy się na osiedle Helenki.Wyjeżdżając koło marketu Lewiatan jedziemy prosto główną drogą na Gaj.Wjeżdżając do Gaju zwracamy uwagę na tabliczkę po prawej stronie z napisem „schronisko”. Skręcamy w prawo i jedziemy prosto główną drogą, aż do następnej tabliczki i skręcamy w lewo. Czas dojazdu ze Śremu: - Samochodem ok. 10-15min - rowerem ok. 20-30min -pieszo ok. godziny Quote
Martinee Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 było by super Rubi znajdzie dom az mi sie płakać chce ze szcześcia Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 oj tak to wspaniałe uczucie :) miałam już szczęscie tego doscwiadczyć 3mam kciuki za Rubi :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 I co z Rubi? wiadomo już coś w sprawie adopcji ? Quote
agusiazet Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 I ja dołączam się do pytań? I coz przygarnięciem Rubi? Quote
wiska Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Jej........dziwczyna sie wycofala...:angryy: Popytam jeszcze znajomych,rodziny....tak mi szkoda tej suni...:placz: :-( Quote
Martinee Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Kurcze a tak sie cieszyłam ?? i co teraz co robimy dajemy ogłoszenie na allegro ?? Quote
wiska Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 nie dawaj na allegro,moze generalizuje,ale wiekrzosc ludzi szukajacych zwierzat przez portal typu allegro traktuje zwierzeta przedmiotowo.Popytam znajomych,wy (mam nadzieje)tez,a ta dziewczyna zadeklarowala ,ze tez sie popyta znajomych w sprawie tej suni... Poczekaj-mysle,ze dopiero jak nie bedzie nadziei to dopiro wtedy daj na allegro. Dalam sunie na fora: www.psiakimylogg.fora.pl (forum mojej kolezanki)oraz http://schronisko-wroclaw.phorum.pl/ (forum wolontariuszek ze schroniska we Wroclawiu)a mam zamiar na www.pieseczkiizonia.fora.pl (jest to moje forum ale jest tam baaaardzo malo osob)....Daje tam gdzie moge-prosilam tez o pomoc w szukaniu domu dla niej wielu blogowiczow(na ich blogach) itd....Mam nadzieje ,ze sunia znajdzie dom!!:shake: ;) Quote
Martinee Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 ja też na moim blogu też sa jej zdjecia cała POlska niech szuka domku dla Rubi Quote
wiska Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Zrezygnowala bo(cytuje ja): "najpierw sie w niej po prostu zakochalam-ale przeciez sama mi mowilas ,ze nie powinno sie adoptowac psiaka w ;chwili emocji; tylko powinno sie przemyslec taka decyzje-mam za male mieszkanie i rodzina nie pozwala",a tak na marginesie to ma wiekrze mieszkanie od mojego:angryy: a nie ma zadnego zwierzecia :shake: . P.S evanescence: moglabys podac adres bloga,wejde i zkomciuje:multi: i podtrzymam apel o szukaniu domku dla Rubi.:p :multi: Quote
Martinee Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 ok byle ktoś jak przygarnał ale Rubi jest odpowiednia na małe mieszkanie Quote
wiska Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 wiem,wiem mi tego nie musisz mowic...:razz: Quote
wiska Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 P.S w podpisie mam link do forum wroclawskiego schroniska -dalam tam apel o pomoc dla Rubi-jak chcesz cos o niej dopowiedziec to prosze...:multi: Quote
Recommended Posts