Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sama chętnie wzięłabym tę ślicznotkę, ale mam swojego psa i jeszcze Jetkę na tymczasie i na prawdę bardzo ciężko znaleźć dobry domek!!! Będę pytać i jeśli ktoś napisałby fajny tekst to mogę Rubi wystawić na Allegro i poproszę ew. ten tekst i zdjęcia małej na maila krzysiek.z@wp.pl

Posted

było by cudownie Rubi jest super psem
oto kontakt
Schronisko dla zwierząt w Gaju
63-100 Śrem
Tel. 663-582-247 pan Piotr
E-mail: schronisko_gaj@o2.pl
Jak dojechać

Ze Śremu kierujemy się na osiedle Helenki.Wyjeżdżając koło marketu Lewiatan jedziemy prosto główną drogą na Gaj.Wjeżdżając do Gaju zwracamy uwagę na tabliczkę po prawej stronie z napisem „schronisko”. Skręcamy w prawo i jedziemy prosto główną drogą, aż do następnej tabliczki i skręcamy w lewo.
Czas dojazdu ze Śremu:
- Samochodem ok. 10-15min
- rowerem ok. 20-30min
-pieszo ok. godziny

Posted

nie dawaj na allegro,moze generalizuje,ale wiekrzosc ludzi szukajacych zwierzat przez portal typu allegro traktuje zwierzeta przedmiotowo.Popytam znajomych,wy (mam nadzieje)tez,a ta dziewczyna zadeklarowala ,ze tez sie popyta znajomych w sprawie tej suni... Poczekaj-mysle,ze dopiero jak nie bedzie nadziei to dopiro wtedy daj na allegro. Dalam sunie na fora: www.psiakimylogg.fora.pl (forum mojej kolezanki)oraz http://schronisko-wroclaw.phorum.pl/ (forum wolontariuszek ze schroniska we Wroclawiu)a mam zamiar na www.pieseczkiizonia.fora.pl (jest to moje forum ale jest tam baaaardzo malo osob)....Daje tam gdzie moge-prosilam tez o pomoc w szukaniu domu dla niej wielu blogowiczow(na ich blogach) itd....Mam nadzieje ,ze sunia znajdzie dom!!:shake: ;)

Posted

Zrezygnowala bo(cytuje ja): "najpierw sie w niej po prostu zakochalam-ale przeciez sama mi mowilas ,ze nie powinno sie adoptowac psiaka w ;chwili emocji; tylko powinno sie przemyslec taka decyzje-mam za male mieszkanie i rodzina nie pozwala",a tak na marginesie to ma wiekrze mieszkanie od mojego:angryy: a nie ma zadnego zwierzecia :shake: .
P.S evanescence: moglabys podac adres bloga,wejde i zkomciuje:multi: i podtrzymam apel o szukaniu domku dla Rubi.:p :multi: