AgnieszkaO Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 Mała ma DT w Toruniu u super dziewczyny - Magdy. Zorganizował go w ostatniej chwili dotychczasowy DT. Zobaczcie jaka ona śliczna: https://picasaweb.google.com/109821206379077735138/NutkaEnma# Quote
paulina02 Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Cudna i jak urosła nie do poznania super , życzę zdrówka :multi: Quote
AgnieszkaO Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Mała ma szansę na domek w Żninie, szukamy kogoś kto mógłby zrobić PA. Wcześniejszego psa potrącił samochód - wystraszył się petardy i uciekł przez otwór pod bramą. Rodzina była dzisiaj w Toruniu zobaczyć małą, Magda odniosła dobre wrażenie, ale bez PA małej nie wydam. Bo trzeba dokładnie spr. czy wszystko jest zabezpieczone odpowiednio:), żeby drugiej tragedii nie było. Więc szukamy kogoś kto mógłby podjechać i spr. dom. Ode mnie to 100 km aż;/ No i mogę jechać dopiero za 10 dni (to najwcześniej), a mała ma awaryjny tymczas. tel. do mnie 783 542 630/ e-mail: agnieszkaobiala@wp.pl / lub pw:) Quote
olly Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 AgnieszkaO napisał(a):Mała ma szansę na domek w Żninie, szukamy kogoś kto mógłby zrobić PA. Wcześniejszego psa potrącił samochód - wystraszył się petardy i uciekł przez otwór pod bramą. Rodzina była dzisiaj w Toruniu zobaczyć małą, Magda odniosła dobre wrażenie, ale bez PA małej nie wydam. Bo trzeba dokładnie spr. czy wszystko jest zabezpieczone odpowiednio:), żeby drugiej tragedii nie było. Więc szukamy kogoś kto mógłby podjechać i spr. dom. Ode mnie to 100 km aż;/ No i mogę jechać dopiero za 10 dni (to najwcześniej), a mała ma awaryjny tymczas. tel. do mnie 783 542 630/ e-mail: agnieszkaobiala@wp.pl / lub pw:) Aguś, prawdopodobnie w poniedziałek będę w Żninie około 9:30, zapytaj Pani czy będzie w domu o tej godzinie. Ja dam Ci jutro znać, czy dotrę do Żnina, może być?? Pisz do mnie na maila, ok? Quote
AgnieszkaO Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 (edited) olly napisał(a):Aguś, prawdopodobnie w poniedziałek będę w Żninie około 9:30, zapytaj Pani czy będzie w domu o tej godzinie. Ja dam Ci jutro znać, czy dotrę do Żnina, może być?? Pisz do mnie na maila, ok? Dziękuję! Ale wczoraj udało nam się zabrać z kaja69 i mała została już w Żninie. Dostałam relację z domu - wszystko jest ok. Lusia i Molly także pojechały do domu. Relację zdam i post rozliczeniowy uzupełnię kiedy ogarnę kilka spraw. Dotarło do mni 40 zł od Oli S.-B. która podczytuje wątek, pieniądze zostały przeznaczone na szczepienie Nutki (drugą wirusówkę). Paragon chciałam wstawić już teraz, ale mam taki porządek, że nie mam pojęcia gdzie leży aparat, więc chyba przesunę to na rano:) Paragon za wirusówkę Nutki: Edited February 6, 2012 by AgnieszkaO Quote
Maciej Trojanowicz Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 SUPER!!! :D Bardzo się cieszę:) Quote
AgnieszkaO Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Ja także się cieszę:) Dzwoniłam właśnie do wszystkich rodzin - zachwycone:) Zapraszam tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/222414-Pilnie-DT-3-miesięczny-labrador-Brodnica-czas-do-8-lutego Quote
AgnieszkaO Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Cioteczki, wujkowie zapraszam na wątek zbiorczy moich tymczasów: http://www.dogomania.pl/threads/223342-Dajemy-tymczasowe-schronienie-kochamy-całe-życie-nasze-tymczasy-wątek-zbiorczy?p=18666210#post18666210. Wszelkie informacje z DS maluchów będę tam wstawiała:) Quote
Recommended Posts