Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mała ma szansę na domek w Żninie, szukamy kogoś kto mógłby zrobić PA. Wcześniejszego psa potrącił samochód - wystraszył się petardy i uciekł przez otwór pod bramą. Rodzina była dzisiaj w Toruniu zobaczyć małą, Magda odniosła dobre wrażenie, ale bez PA małej nie wydam. Bo trzeba dokładnie spr. czy wszystko jest zabezpieczone odpowiednio:), żeby drugiej tragedii nie było.

Więc szukamy kogoś kto mógłby podjechać i spr. dom. Ode mnie to 100 km aż;/ No i mogę jechać dopiero za 10 dni (to najwcześniej), a mała ma awaryjny tymczas.
tel. do mnie 783 542 630/ e-mail: agnieszkaobiala@wp.pl / lub pw:)

Posted

AgnieszkaO napisał(a):
Mała ma szansę na domek w Żninie, szukamy kogoś kto mógłby zrobić PA. Wcześniejszego psa potrącił samochód - wystraszył się petardy i uciekł przez otwór pod bramą. Rodzina była dzisiaj w Toruniu zobaczyć małą, Magda odniosła dobre wrażenie, ale bez PA małej nie wydam. Bo trzeba dokładnie spr. czy wszystko jest zabezpieczone odpowiednio:), żeby drugiej tragedii nie było.

Więc szukamy kogoś kto mógłby podjechać i spr. dom. Ode mnie to 100 km aż;/ No i mogę jechać dopiero za 10 dni (to najwcześniej), a mała ma awaryjny tymczas.
tel. do mnie 783 542 630/ e-mail: agnieszkaobiala@wp.pl / lub pw:)

Aguś, prawdopodobnie w poniedziałek będę w Żninie około 9:30, zapytaj Pani czy będzie w domu o tej godzinie. Ja dam Ci jutro znać, czy dotrę do Żnina, może być??
Pisz do mnie na maila, ok?

Posted (edited)

olly napisał(a):
Aguś, prawdopodobnie w poniedziałek będę w Żninie około 9:30, zapytaj Pani czy będzie w domu o tej godzinie. Ja dam Ci jutro znać, czy dotrę do Żnina, może być??
Pisz do mnie na maila, ok?

Dziękuję! Ale wczoraj udało nam się zabrać z kaja69 i mała została już w Żninie. Dostałam relację z domu - wszystko jest ok. Lusia i Molly także pojechały do domu.
Relację zdam i post rozliczeniowy uzupełnię kiedy ogarnę kilka spraw.
Dotarło do mni 40 zł od Oli S.-B. która podczytuje wątek, pieniądze zostały przeznaczone na szczepienie Nutki (drugą wirusówkę). Paragon chciałam wstawić już teraz, ale mam taki porządek, że nie mam pojęcia gdzie leży aparat, więc chyba przesunę to na rano:)

Paragon za wirusówkę Nutki:

Edited by AgnieszkaO
  • 1 month later...