Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Moze jakis BDT za zwotem za karme, leczenie...trzeba ratowac biedaka...takich najbardziej mi zal, pani umiera i bezduszna rodzina poprostu pozbywa sie nadmiernego bagazu.
Zeby tak zrzekali sie dobr majatkowych po zmarlej pani...

Pudelek jest sliczny powinien szybko znalesc domeczek.A imie juz macie?

Edited by coronaaj
edit
Posted

coronaaj napisał(a):
Moze jakis BDT za zwotem za karme, leczenie...trzeba ratowac biedaka...takich najbardziej mi zal, pani umiera i bezduszna rodzina poprostu pozbywa sie nadmiernego bagazu.
Zeby tak zrzekali sie dobr majatkowych po zmarlej pani...

Pudelek jest sliczny powinien szybko znalesc domeczek.A imie juz macie?

Imię Misia to...Miś,zostaje "domowe" a co do bezpłatnego domu tymczasowego,to jak najbardziej chcemy!Tylko skąd wziąć taki dom...

Posted

[quote name='Lili8522']Cioteczki napiszcie coś więcej o jego zachowaniu szczególnie w stosunku do psów.
I mnie więcej ile waży.
Waży około 10-12kg jak na moje oko.Co do psiaków,jeszcze nie wiemy jaki jest, na spacerkach nie interesuje się psiakami tylko...spacerkiem.Został przesadzony z kwarantanników do boksów ogólnych i siedzi teraz z Rudim,jak informuje mnie p.Marek na razie jest wszystko ok.A to jest Rudi:

Posted

Pyrdka napisał(a):
Biedny ten Miś. Dredów trzeba na cito się pozbyć. Szkoda tylko, bo golaskowi będzie strasznie zimno. Żal chłopaka strasznie. Jego historia jest okrutna.

Lecznica,która ma swojego fyzjera już wie,czekam na sygnał,zeby przywozić do fryzjera.Kubraczek też już zamówiony.

Posted

Energy,już jestem...a teraz niespodzianka!:lol:W sobotę Miś ma odwiedziny w schronisku,starsze małżeństwo z Milanówka .W domu z ogrodem,w tej chwili, nie ma żadnego psa.W całym życiu u Państwa były 3 psy,ostatni,już starszy psiak odszedł ,bo jak powiedziała Pani był żle leczony przez lekarza weterynarii.Wizyta zapowiada się bardzo poważnie.Poza tym jak się nie uda wizyta(a kysz,a kysz)to mam propozycję bezpłatnego domu tymczasowego a nawet jak mi się wydaje 2 propozycje takiego domu.No i co Wy na to?:lol:

Posted

Energy napisał(a):
Romka, to super:lol:trzymam kciuki za wizytę bardzo mocno!
Strasznie się cieszę, że temu biedakowi szykuje się uśmiech od losu:lol:

A nie mówiłam,że niespodzianka!:lol::lol: