Romka Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 (edited) Ma pospolite imię Misiek ,ma około 2 lat.W Wigilię tuż przed zamknięciem schroniska został przywieziony do schroniska.Jeszcze nie wierzył,że tu zostanie,skakał radośnie i prosił o głaski młodego człowieka,który go przywiózł...ale został ,a oni pewnie usiedli do świątecznego stołu.Miśkowi zmarła pani,a córka pani nie mogła zaopiekować się psiakiem,ma małe dzieci...I tak Misiek trafił do schroniska. Jest tu po raz drugi,wcześniej był w schronisku jako szczeniak.Znalazł dom wydawało mu się już na zawsze...teraz jest przerażony,nie pozwala do siebie podejść ,pokazuje zęby.Jest mały psiakiem,który prosto z kanapy trafił do schroniskowego boksu.SZUKAMY DOMU DLA PSIAKA!Kontakt w sprawie adopcji:604 10 11 65 lub 602 175 684. Edited January 27, 2012 by Romka Quote
Romka Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 W sobotę spróbujemy wyciągnąć małego z boksu,dostał boks drewniany,siedzi w nim sam,mam nadzieję,ze tuż po kwarantannie znajdziemy mu dom.Zrobimy zdjęcia do ogłoszeń i myślę,że szybko znajdzie dom,jest cudny. Quote
Energy Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 zapisuję oczywiście usiedli do stołu wigilijnego, pewnie po mszy:angryy: Quote
leni356 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Wrzuciłam Misia na kudłacze w potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/146370-Kud%C5%82acze-w-potrzebie-w%C4%85tek-dyskusyjny-PROSZ%C4%98-O-NIE-CYTOWANIE-ZDJ%C4%98%C4%86/page248 Quote
farmerka63 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Szkoda, że nie poczekali do północy ... Przydałoby się kilka męskich słów od Miśka .:mad: Umaszczony jest jak sznauc. Quote
Gruba Berta Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 nikt z nas nie jest w stanie zrozumiec jak cos podobnego mozna, zrobic ale 'spadkobiercy' mogli postapic jeszcze gorzej i nie pofatygowac sie nawet do schroniska. piesek jest o nieprzecietnej urodzie i powinnien szybko znalezc kochajacy domek. Quote
sylwiaso Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Jakie to cudaśne biedulka w taki dzień do schroniska!!!! Quote
Romka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 WSZYSTKIM BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ODWIEDZINY MISIA!:lol:W sobotę postaram się o ładniejsze zdjęcia... Quote
Romka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 farmerka63 napisał(a):Szkoda, że nie poczekali do północy ... Przydałoby się kilka męskich słów od Miśka .:mad: Umaszczony jest jak sznauc. Zastąpiłam Misia godnie jako jego pełnomocnik,Olivin słyszała i ...daję Wam słowo nie były to życzenia świąteczne...:angryy: Quote
Romka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 [quote name='leni356']Wrzuciłam Misia na kudłacze w potrzebie http://www.dogomania.pl/threads/146370-Kud%C5%82acze-w-potrzebie-w%C4%85tek-dyskusyjny-PROSZ%C4%98-O-NIE-CYTOWANIE-ZDJ%C4%98%C4%86/page248 Leni bardzo dziękuję,w sobotę będą ładniejsze zdjęcia... Quote
Romka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Energy napisał(a):zapisuję oczywiście usiedli do stołu wigilijnego, pewnie po mszy:angryy: Zostawili mu smycz,obrożę i suchą karmę...mały do końca nie zadawał sobie sprawy,że zostanie w schronisku... Quote
Romka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Ziutka napisał(a):ja oczywiście ogłoszę Misia :) Ziutka,bardzo dziękuję,jak zawsze... Quote
Anula Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 To niesamowite jak ludzie potrafią być bezwzględni bez cienia uczuć i potrafili usiąść do stołu w dobrym nastroju nie myśląc o tym,że Misiu spędza samotnie wigilię opuszczony przez swoich bliskich. Jakie to bardzo jest smutne! Quote
Energy Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Romka wstaw małego proszę na pudle w potrzebie, baner w moim podpisie. W 1 poście jest metryczka, potrzebne choć podstawowe info z pierwszej jej części. Biedak:-( Romka napisał(a):Zostawili mu smycz,obrożę i suchą karmę...mały do końca nie zadawał sobie sprawy,że zostanie w schronisku... Oby kiedyś za to zapłacili:angryy: Quote
Romka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 W sobotę będę miała ładne zdjęcia i zaraz to zrobię.:lol: Quote
Energy Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Romka napisał(a):W sobotę będę miała ładne zdjęcia i zaraz to zrobię.:lol: To fajnie, czekam:lol: Quote
farmerka63 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Jest młody, zdrowy i śliczny - mam nadzieję, że zaraz ktoś się nim zachwyci .... Quote
Energy Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 farmerka63 napisał(a):Jest młody, zdrowy i śliczny - mam nadzieję, że zaraz ktoś się nim zachwyci .... Miejmy nadzieję:lol: Farmerka a jak Twój piękny?:lol: Quote
farmerka63 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Piękny Babel porasta, młodnieje, ustawia suczki, wskakuje jednym susem na łóżko ( jak do nas przyszedł, to nie dawał rady - brak formy ? Czy ściema ? ). Generalnie ma się bardzo dobrze :D Chciała go od nas wycyganić moja mama, ale nie daliśmy - mój ci on ! P.S. Jak często trzeba strzyc pudelki ? Quote
Energy Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 O widzisz, to dla Mamy masz pudliszonka - Miśka:lol: Pudelsy są the best:loveu:Bąbel jest super:loveu: Tak co najmniej co 3 miesiące jeśli są strzyżone na krótko, najlepiej i jak lubisz ład:cool3:to co 2 miesiące:diabloti:było pytać zanim został:evil_lol: Edit: oczywiście żartowałam;) Quote
farmerka63 Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Ojtam , ojtam . Strzyże się 3 sznauce, to jeden Babel więcej katastrofy nie czyni ;) Matuś moja fanaberyjna jest - najpierw chce, a zaraz zasłania się swoją alergią i mówi, że jakby co, to mi psa odda. Bąbel ani żaden inny to nie zabawka i takie testy alergiczne na żywym zwierzu - Bąblu lub jakimkolwiek innym - mnie nie rajcują. Pod tym względem jabłuszko ( czyli ja ) padło daleko od jabłonki . A przyciśnięta do ściany rejteruje... no i cześć. Do tego głupie argumenta - że niby co się z psem stanie jak matuś zemrze ???? Spokojnie tego słuchać nie mogę.... Quote
Energy Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 To dobrze, że jednak czasami daleko padają jabłka od jabłoni:multi: Quote
torcia Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 A czy dałoby się sprawdzic jak będzie reagował na koty.ja jestem zdecydowana na adopcję kudłacza,tylko właśnie ...koty.proszę o więcej informacji.mnie się nie spieszy z adopcją,ale jestem zainteresowana tym psiakiem. Quote
Recommended Posts