Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']Pani dzwoniła ,że dojechali szczęśliwie.Lagunka nie wymiotowała, całą drogę przeleżała u pani na kolankach.
Po przyjeździe obiegła ogródek, posiusiała kilka razy i zrobiła koo.W domu obeszła wszystkie katy.Z Rokisiem machają do siebie ogonkami, zapoznianie sie z kotkiem też przebiegło przyjaźnie.Wrąbała miskę żarełka i wskoczyła na fotel.Dzielna dziewczynka.
Pani obiecała , że jak ochłonie po wyjeździe, to zrobi zdjęcia i zamieści tutaj.Czekamy więc z utęsknieniem na widok szczęśliwej Lagunki w nowym domku.
Lagunka dojechała cała i zdrowa. Dzisiaj mój mąż został w domu, w związku z tym cała zwierzyna była bardzo szczęśliwa. Lagunka zwiedzała dom i ogródek. Koty ją zaakceptowały, szczególnie Kasia. Na zdjęciu wszystkie zwierzaki na kanapie dooopka w dooopkę. Suczka spędziła noc w nogach u Pana, a Rokiś w objęciach Pani. Czasem się zastanawiamy, czy ten zwierzyniec jest dla nas, czy my dla niego. Pozdrawiamy Kielce.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/264a198e703deea2.html

Posted

Cała Lagunka. Szybko się adaptuje do nowej sytuacji i znowu śpi doopka w doopkę tym razem z braciszkiem .Cieszę się ,że jest dobrze.
A nam jej brakuje, taki słodki żywiołek z niej.
Dziękuję za relację i zdjęcie i proszę o jeszcze.
Ja myślę ,że zwierzynie jednak jest dla nas.

Posted

Poker napisał(a):
Cała Lagunka. Szybko się adaptuje do nowej sytuacji i znowu śpi doopka w doopkę tym razem z braciszkiem .Cieszę się ,że jest dobrze.
A nam jej brakuje, taki słodki żywiołek z niej.
Dziękuję za relację i zdjęcie i proszę o jeszcze.
Ja myślę ,że zwierzynie jednak jest dla nas.

Wspaniałe wieści :)
... ja się nie dziwię, przecież wiadomo, że grzywki uzależniają :p
Przylączam się do prośby o zdjęcia uroczej Lagunki, ciakwa jestem, czy a DS dostanie nowe imię, bo do tego chyba jeszcze sie nie przyzwyczaiła ;)

Posted

Witamy po pierwszych dwóch dniach. Próbujemy trochę przemianować Lagunę na Gunię i wydaje się, że suczka reaguje bardzo dobrze. Jest zaborczym kolankowcem i lizawką. Poszerza z dnia na dzień swoje terytorium. Niestety musimy uważać na jedzenie, bo już potrafi odganiać koty od swoich misek, nie mówiąc o naszej kundelce Dusi i Rokisiu. Za to nie mamy żadnych problemów z zachowaniem czystości. Ogródek jest OK!. Pozdrawiamy Kielce.

Posted

magdola napisał(a):
Gruba Berta popieram twój apel odnośnie USG i badania krwi.... okazało się, że... u nas dużo sie okazało:(

Magdola co się okazało?

Wieści o Lagunie super :lol:

Posted

Uprzedzałam ,że mała jest żarłokiem :mad: i odgania inne psy od misek.Ale jak się głośno powie " nie wolno" to się słucha. PO kilku dniach się uspokoiła i pewnie teraz też tak będzie.
Lizak,a właściwie lizus też z niej nieprzeciętny, też mówiłam :evil_lol:
Gunia jest krótsze i ładnie brzmi.
Proszę ją od nas wyściskać.Brakuje nam tego pędziwiatra :loveu:
Magdola, co się okazało ? :-(

Posted

Poker napisał(a):

Magdola, co się okazało ? :-(
Wszystkie info w mojej sygnaturce:( " Liza". Przepraszam ale za każdym razem jak piszę, to ryczę ....Przepraszam... ale nie mogę...

Posted

wstawiam z innego watku, off
Uwaga! W czwartek ponowne (bo nowy Sejm) prezentacja i pierwsze czytanie obywatelskiego projektu ustawy o ochronie zwierząt w Sejmie. Właśnie nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Platforma Obywatelska będzie głosować za odrzuceniem projektu i nieprzekazywaniem go do pracy w komisji sejmowej ! Wysłaliśmy do prasy komunikat w tej sprawie, ale to nie wystarczy.

Dzwońcie i mailujcie do Klubu PO w Sejmie tel. 22 694-25-87, 22 694-15-15; mail: kp-po@kluby.sejm.pl
Posłowie nie mogą tak po prostu wyrzucić ponad 200 tysięcy podpisów do kosza.

Posted

a ja dostałam takiego maila w związku z aukcją dla bezdomniaków :-(:-(:-(

Witamy,
Z przykrością informujemy, że następujące Oferty/przedmioty zostały usunięte z serwisu Allegro:

Piękny, duży i przyjazny pies do adopcji (2024940635)

Usunięte Oferty/przedmioty (lub ich opisy) były niezgodne z zasadami, które obowiązują w serwisie Allegro.

W naszym Serwisie umieszczać można tylko i wyłącznie Oferty sprzedaży konkretnych towarów/usług. Nie jest dozwolone wykorzystywanie Ofert Allegro w celu ogłoszeniowym i reklamowym - opis nie może służyć jako reklama oraz sposób promocji swojej działalności, towarów oraz usług, które nie są oferowane w Serwisie Allegro. Zakaz dotyczy także wykorzystania opisu przedmiotu w Allegro do przedstawienia całej swojej oferty wraz z cennikiem. Takie działanie narusza punkt 3a Załącznika nr 2 do naszego Regulaminu.

Niedozwolone jest również zamieszczanie w opisie przedmiotu sformułowań zabraniających licytowania lub sugerujących, że zakup jest bezcelowy, gdyż sprzedaż przedmiotu nie odbędzie się w ramach Allegro. Oferta nie może też być wykorzystywana jako sposób kontaktowania się z innymi Użytkownikami, wyrażania opinii na ich temat lub na temat konkurencyjnych produktów.