mshume Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 To duży plus, bo wiele tych psiaków brudzi i trzeba uczyć. One nie są w ogóle przyzwyczajone do spacerów niestety :(Poker napisał(a):Laguna zachowuje czystość.Chodzi na krótkie spacerki.Ona załatwia "sprawy" bardzo szybko i goni do domciu, mimo że jest w ubranku i nie marznie. Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 mshume napisał(a):To duży plus, bo wiele tych psiaków brudzi i trzeba uczyć. One nie są w ogóle przyzwyczajone do spacerów niestety :( to fakt, spacer to jakaś abstrakcja i u mnie... ale mój nie sika w ogóle! ani w domu, ani na dworze Quote
mshume Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Może wybierz się z nim do weta, gdyby do wieczora się nie wysikał. Czasem podaje się no spe. Quote
Poker Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Mały pewnie nie siusia ze stresu. Lagunka pędzi do domciu, bo na spacerki najczęściej chodzi z psami pańcio. Zunia na początku siusiała w domu,ale dość szybko zrozumiała o co chodzi. Quote
Zefirek2 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Sorki za offa , ale proszę zerknijcie i rozsyłajcie gdzie się da - kolejny dramat :( http://www.dogomania.pl/threads/220583-Dramat!!!-Około-30-psów-skazanych-na-śmierć-!!?referrerid=115492 Quote
Poker Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Państwo za chwilę będą po Lagunkę. Serce pęka. Quote
mychaaaaa Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Poker napisał(a):Chodzi na krótkie spacerki.Ona załatwia "sprawy" bardzo szybko i goni do domciu, mimo że jest w ubranku i nie marznie. Mój Lailuch też nie lubi spacerować gdy jest zimno albo chociaż chłodno i to pomimo tego, że ma kombinezon na 4 łapy :) szybkie siku i chodźmy do domu. Gdyby nie to, że musimy spacerować z samoyedem ona najchętniej skończyłaby spacer po 5 minutach ;) Poker napisał(a):Państwo za chwilę będą po Lagunkę. Serce pęka. Powodzenia w nowym domku :) Quote
Anula Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Jeżeli mogę się wciąć odnośnie szamponu to nie kupuję żadnych psich szamponów,jedynie używam NIVEA Baby(Szampon nadający połysk hipoalergiczny z proteinami jedwabiu)-tak pisze na opakowaniu - dla niemowląt.Jest to super szampon nie podrażniający oczów z proteinami jedwabiu.Można go kupić praktycznie we wszystkich sklepach.Polecam. Quote
Energy Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Poker:calus: Lagunka bądź szczęśliwa sunieczko:loveu: Quote
Poker Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 I pojechali. Lagunka po nowe szczęśliwe życie, a nam smutno.Będziemy czekac na okazję pomocy nastęonej łysej grzywce. Państwo obiecali ,ze wkleją zdjęcia i napiszą jak się dziewczynka sprawuje. Quote
wieso Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 trzymamy kciuki i sciskamy Poker , pozdrawiamy Quote
Bogusik Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Lagunko,powodzenia i szczęścia w nowym domku!!!Wierzę Poker,że jest Wam teraz smutno,bo jak widać na zdjęciach,to musi być niesamowita przylepka,więc jak takiej nie pokochać?! Quote
motyleqq Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Bogusik napisał(a):Lagunko,powodzenia i szczęścia w nowym domku!!!Wierzę Poker,że jest Wam teraz smutno,bo jak widać na zdjęciach,to musi być niesamowita przylepka,więc jak takiej nie pokochać?! tak samo jak u nas... a dziś też już mały jedzie :( smutno, ale wiem, że nie może zostać. dziś już się rozkręcił, roznosili chałupę razem z moją ;) no i zaczął jazgotać jak ktoś się kręci pod drzwiami-podłapał od mojej, tyle że ona szczeka jak ma powód, a temu wystarczy byle ruch ;) Quote
Ewanka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Poker napisał(a):I pojechali. Lagunka po nowe szczęśliwe życie, a nam smutno.Będziemy czekac na okazję pomocy nastęonej łysej grzywce. Państwo obiecali ,ze wkleją zdjęcia i napiszą jak się dziewczynka sprawuje. Ależ to błyskawicznie poszło , oby szybko pojawiła się u Was nowa grzyweczka :) Bardzo czekam na wieści i fotki z nowego domu. Kciuki za małą Lagunkę zaciskam! Quote
mshume Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Gdzie ten wasz mały pojechał, ja zrozumiałam,że myślicie, aby stworzyć DS dla niego?motyleqq napisał(a):tak samo jak u nas... a dziś też już mały jedzie :( smutno, ale wiem, że nie może zostać. dziś już się rozkręcił, roznosili chałupę razem z moją ;) no i zaczął jazgotać jak ktoś się kręci pod drzwiami-podłapał od mojej, tyle że ona szczeka jak ma powód, a temu wystarczy byle ruch ;) Quote
motyleqq Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 jeszcze nie pojechał, nie wiem właściwie gdzie, dostałam info od Vivy. tak, myślałam o daniu DS, ale to jednak nie nasz czas na drugiego psa, lepiej będzie i dla niego i dla nas jak pojedzie do nowego domku :) Quote
Asiaczek Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 No to zyczymy samych szcześliwych dni w nowych domkach dla Laguny i Łysolka:) pzdr. Quote
Poker Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Pani dzwoniła ,że dojechali szczęśliwie.Lagunka nie wymiotowała, całą drogę przeleżała u pani na kolankach. Po przyjeździe obiegła ogródek, posiusiała kilka razy i zrobiła koo.W domu obeszła wszystkie katy.Z Rokisiem machają do siebie ogonkami, zapoznianie sie z kotkiem też przebiegło przyjaźnie.Wrąbała miskę żarełka i wskoczyła na fotel.Dzielna dziewczynka. Pani obiecała , że jak ochłonie po wyjeździe, to zrobi zdjęcia i zamieści tutaj.Czekamy więc z utęsknieniem na widok szczęśliwej Lagunki w nowym domku. Quote
Asiaczek Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Poker napisał(a):Pani dzwoniła ,że dojechali szczęśliwie.Lagunka nie wymiotowała, całą drogę przeleżała u pani na kolankach. Po przyjeździe obiegła ogródek, posiusiała kilka razy i zrobiła koo.W domu obeszła wszystkie katy.Z Rokisiem machają do siebie ogonkami, zapoznianie sie z kotkiem też przebiegło przyjaźnie.Wrąbała miskę żarełka i wskoczyła na fotel.Dzielna dziewczynka. Pani obiecała , że jak ochłonie po wyjeździe, to zrobi zdjęcia i zamieści tutaj.Czekamy więc z utęsknieniem na widok szczęśliwej Lagunki w nowym domku. Piękne i optymistyczne wieści:) Czekamy w takim razie na fotki:) pzdr. Quote
Ewanka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Poker napisał(a):Pani dzwoniła ,że dojechali szczęśliwie.Lagunka nie wymiotowała, całą drogę przeleżała u pani na kolankach. Po przyjeździe obiegła ogródek, posiusiała kilka razy i zrobiła koo.W domu obeszła wszystkie katy.Z Rokisiem machają do siebie ogonkami, zapoznianie sie z kotkiem też przebiegło przyjaźnie.Wrąbała miskę żarełka i wskoczyła na fotel.Dzielna dziewczynka. Pani obiecała , że jak ochłonie po wyjeździe, to zrobi zdjęcia i zamieści tutaj.Czekamy więc z utęsknieniem na widok szczęśliwej Lagunki w nowym domku. Wspaniałe wieści :) Quote
motyleqq Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 super! mój mały właśnie pojechał, jutro rano ma kastrację, a potem jedzie do swojej chałupki. trafił mu się superowy dom, bardzo się cieszę z tego :) Quote
necianeta89 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 czy jakieś psiaki szukają jeszcze DT? Quote
Poker Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 necianeta89 napisał(a):czy jakieś psiaki szukają jeszcze DT? we Wrocławiu już nie szukają.Jeżeli chodzi o te pod opieką Vivy , to nie mam pojęcia. Quote
Recommended Posts