motyleqq Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 mychaaaaa napisał(a):Grzywki ogólnie bywają nieufne czy to do ludzi czy do psów. Moja wszystkich ludzi kocha, a choć do psów przyzwyczajona to na prawie każdego warczy, niekoniecznie lubi ich towarzystwo. ale z Honeyem się lubi, prawda? Quote
mychaaaaa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 motyleqq napisał(a):ale z Honeyem się lubi, prawda? Zaakceptowała go po jakichś dwóch tygodniach (pierwsze 2 tygodnie była gotowa go zabić, nie wpuszczała go do sypialni, na kanapę, nigdzie), później dała za wygraną i go tylko tłukła w celu wyjaśnienia pewnych psich spraw i do dzisiaj to ona rządzi w domu... :evil_lol: Ale Hanusia kocha, choć Hanuś musi wybaczyć jej pewne humorki ;) Quote
motyleqq Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 mychaaaaa napisał(a):Zaakceptowała go po jakichś dwóch tygodniach (pierwsze 2 tygodnie była gotowa go zabić, nie wpuszczała go do sypialni, na kanapę, nigdzie), później dała za wygraną i go tylko tłukła w celu wyjaśnienia pewnych psich spraw i do dzisiaj to ona rządzi w domu... :evil_lol: Ale Hanusia kocha, choć Hanuś musi wybaczyć jej pewne humorki ;) hehe, rozumiem :D kurczę, dziewczyny, ja już kocham tego malucha... Quote
mychaaaaa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 motyleqq napisał(a):kurczę, dziewczyny, ja już kocham tego malucha... uważaj, bo jest coś takiego jak grzywkomania :diabloti: one uzależniają :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Energy napisał(a):Ale to odżywki a nie szampony;)uprzejmie przepraszam ale zwykle mam jednak czyste włosy:razz:i suczydła też:eviltong: ja nie mówię że zostawia bród :diabloti: tylko że szampony bez silikonów myją lepiej. A niektóre odżywki gliss kura fajnie chronią włos przed wysuszaniem i mikrourazami ;) tylko niestety obciążają włos. Ale to już chyba takie niepotrzebne dywagacje :diabloti: Quote
Unbelievable Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='bachar']A które są bez silikonów? ludzkie? najczęściej najtańsze szampony, chociaż teraz znane firmy wprowadzają "superhipernowości" bez silikonów i parabenów, które są o wiele droższe. do poczytania tutaj: http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235025 Quote
AnkaW Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Moje grzywki tez są kąpane w ludzich szamponach wszelakich /regenerujących, nawilżających/ i mają nakładane równiez ludzkie odżywki + jedwab. Nigdy nie wystąpiły problemy uczuleniowe. Natomiast po psich i owszem u każdego po innym. Ciałko żelami pod prysznic. Po umyciu krem nawilzający /czerwony Garnier, Dove/ Quote
motyleqq Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 mój słodziaczek :) dziewczyny, wydaje mi się, że on ma jakieś wielkie jądra, czy mam racje? Quote
mychaaaaa Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 motyleqq napisał(a):mój słodziaczek :) dziewczyny, wydaje mi się, że on ma jakieś wielkie jądra, czy mam racje? Fajniutki, trochę podkarmisz, trochę wypielęgnujesz i będzie piękny chłopak :loveu: Na jajkach się nie znam, chyba ma normalne... a przynajmniej mniejsze niż samoyed :evil_lol: Quote
Poker Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 On jest chudy i dlatego jąderka wyglądają na duże. Musisz go podtuczyć, gnatki mu sterczą. Fajny łysolek.A w jakiej jest kondycji psychicznej ? Quote
Poker Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Z pańciem najlepiej Gdzie ten pańcio uciekł ? Jednak pośpię jeszcze Quote
elinka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 http://img849.imageshack.us/img849/4498/lagunagrudzie2011006.jpg - Oj Poker! Widzę, że tu się wielka miłość rozwinęła. I co Wy teraz zrobicie? Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) [quote name='mychaaaaa']Fajniutki, trochę podkarmisz, trochę wypielęgnujesz i będzie piękny chłopak :loveu: Na jajkach się nie znam, chyba ma normalne... a przynajmniej mniejsze niż samoyed :evil_lol: haha, mniejsze niż samoyed... :D:D [quote name='Poker']On jest chudy i dlatego jąderka wyglądają na duże. Musisz go podtuczyć, gnatki mu sterczą. Fajny łysolek.A w jakiej jest kondycji psychicznej ? tak też myślałam, że to przez to, że chudy taki. co do jego kondycji: boi się być na dworze, jakby nigdy nie był. dziś już go przekonałam, że schody i chodnik nie gryzą i nawet chwile podreptał, ale wczoraj to ani drgnął. widać, że jest przyzwyczajony do brania na ręce, jak się schylam do podnosi się do góry :) bardzo też boi się psów, mojego coraz mniej, ale wczoraj jeden do nas podleciał :angryy: i Apo, bo tak go sobie nazywamy, strasznie się miotał na smyczy :shake: a oto jaka miłość kwitnie u nas: Edited January 7, 2012 by motyleqq Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 mshume napisał(a):Słodki widok :) A jak z czystością? nic nie sikał od wczoraj... wczoraj zresztą też nie. dziś przespał noc w pudle z praniem :evil_lol: sam tam sobie wskoczył, i jak rano po niego przyszłam, to jakby z emocji się trochę zsikał, ale naprawdę niewiele Quote
Poker Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 A on nie reaguje na swoje dotychczasowe imię? my nie zmieniliśmy Lagunie, bo jest u nas krótko i nie chcemy jej z mózgu wody robić.Może DS zechce zmienić, to już wtedy trudno. U nas miłość wielka kwitnie.Tych grzywek nie da się nie kochać,są po prostu ROZKOSZNE. Dzisiejszą całą noc Lagunka przespała z nami pod kołdrą.Raz główka ,a raz doopka na poduszce. Quote
paniMysza Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 motyleqq napisał(a):tylko że nie mam teraz żadnego szamponu w domu, gdyby ktoś jutro miał się podzielić to byłabym wdzięczna :) jak nie, to pojadę kupię jak nie mam szamponu w domu, kapię moja łyske w szarym mydle. jesli nie ma skórnych problemów wykąp ją/jego w jakimkolwiek szamponie. to zwykły pies:) Quote
mshume Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 A Laguna sika na podkład czy na dworzu? Mnie się to imię podoba :) Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Poker napisał(a):A on nie reaguje na swoje dotychczasowe imię? my nie zmieniliśmy Lagunie, bo jest u nas krótko i nie chcemy jej z mózgu wody robić.Może DS zechce zmienić, to już wtedy trudno. U nas miłość wielka kwitnie.Tych grzywek nie da się nie kochać,są po prostu ROZKOSZNE. Dzisiejszą całą noc Lagunka przespała z nami pod kołdrą.Raz główka ,a raz doopka na poduszce. dla mnie jego dotychczasowe imię jest straszne ;) a ja nie wiem ile on u mnie będzie, po cichu marzę, że zostanie... :D Quote
motyleqq Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 mshume napisał(a):Ja pisałam o imieniu Laguna. ;) a ja cytowałam Poker, więc nie wiem o co chodzi? ;) Quote
Poker Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Laguna zachowuje czystość.Chodzi na krótkie spacerki.Ona załatwia "sprawy" bardzo szybko i goni do domciu, mimo że jest w ubranku i nie marznie. Quote
Energy Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Nie miała takiego domu to szybko wraca, żeby czar nie prysł:lol: Zresztą pewnie Pan czeka w domu:cool3: Quote
Recommended Posts