Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wieso napisał(a):
sliczna , Poker a Coco Chanel nie masz ? tez by wygladala cudnie ?

Mam coco chanel ,ale jest na nią za duże. Ratujemy się jak możemy.O właściwe ubranko zadba już DS wg własnego gustu.

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uszy ma oK, patrzyłam.Zawsze robię całościowy przegląd u tymczasków. Gruczołki okołodoopciowe też powyciskałam , było całkiem nieźle.
Ona chyba była dość niedawno golona i włoski jej odrastają i pewnie dlatego się czochra. Bardzo słodka jest z jednej strony ,a z drugiej potrafi walczyć o swoje.

Posted

[quote name='kasia-online']"a swoja drogą mógł by ktos ujawnić nazwę tej "wspaniałaj" hodowli która im taki los zgotowała :angryy:"
To może ja ujawnię (kopiując z FB) Sub-O-Dive czy jakoś podobnie. Na FB nawiązałam też kontakt z Panią, z której hodowli pochodzi Privio- Pani jest z Holandii i jest wstrząśnięta tym co zobaczyła... Psiaków ponad 60, ja zadleklarowałam tymczas, chociaz warunki mam raczej napięte (to byłby 6-ty pies w niedużym mieszkaniu, ale 3 to chihuahua). Postaram sie dzisiaj przekopiować wydarzenie z FB- tam jest więcej wiadomości... Nawet nazwisko "hodowczyni" :mad:

No i były tam tez konie... Równiez w makabrycznym stanie :sad:

[quote name='Aga4']Mogę dać DT, mieszkam ok 60 km o d wrocławia
Pisz na adres: info@ekostraz.pl . Ja napisałam wczoraj dopiero, wcześniej sie deklarując na wydarzeniu, ale jeszcze nikt sie nie odezwał. Myślałam że z wydarzenia ktos do mnie napisze, ale nie- to juz moja głupota. W każdym razie grzywki "podzielono" i 15 podobno pojechało do W-wy...

Posted

arielka186 napisał(a):
W każdym razie grzywki "podzielono" i 15 podobno pojechało do W-wy...

17. A kolejne 20 przyjeżdża do Wawy w tym tygodniu!

Posted

Laguna ma szansę pojechać w niedzielę do DS, wtedy znowu będę mogła jakąś bidę przyjąć.
Mała jest zupełnie bezstresowa, zachowuje się jakby mieszkała u nas całe życie.

Posted

Pokerku,takie fotki,takiej cudownej komitywy psio-kociej...to na prawdę widok z "osłodą" na serce ...W twoim domku,tymczasowicze,na pewno czuja się bezpieczne i szczęśliwe!!!

Posted

Iza. napisał(a):
20 grzywaczy ma przyjechać w piątek do Warszawy!
Pilnie potrzebne DT!!

Może trzeba to napisac na wątkach mazowieckich ?

Posted

zobaczcie na tą aukcję: http://allegro.pl/jack-russell-terri...008978922.html

cyt:"Przedmiotem sprzedaży jest usługa pokazania szczenięcia oraz poinformowania o wszystkich potrzebach i zaletach danej rasy. Szczenie natomiast jest oddane gratis do wykonanej usługi. Co jest zgodne z nowa ustawa wchodząca w życie 01.01.2012."

Psy rozmazane dla kasy, sprzedawane GRATIS płacisz za usługę!!
Proszęzgłaszajcie naruszenie zasad - musi allegro zając sie tym!!
Kazdy kto ma konto niech klika tylko ZGŁOŚ NARUSZENIE ZASAD tam wybieram tylko ze jest to zywe ziwerzę i tyle.
LUDZIE RUSZCIE SIE SZCZEGÓLNIE BOJKOTUMY TAKICH CWANIACZKÓW JA TEN z aukcji nr 2008978922

EDIT:
Zgłaszac mogą nawet nie zalogowane osoby - zgłoszenie 1 aukcji trwa 5 sekund! TO naprawde jest banalne.
Ja teraz tylko kopiuję nr aukcji i wklejam w miejsce zgloszenia wybieram ze sa to zywe ziwerzęta i jazda kolejna aukcja...
Allegro tylko jak bedzie torpedowane tymi zgłoszeniami to cos zrobia-bo tak -pazerni sa i szkoda im prowizji!!

Posted

[quote name='Madzik77']zobaczcie na tą aukcję: http://allegro.pl/jack-russell-terri...008978922.html

cyt:"Przedmiotem sprzedaży jest usługa pokazania szczenięcia oraz poinformowania o wszystkich potrzebach i zaletach danej rasy. Szczenie natomiast jest oddane gratis do wykonanej usługi. Co jest zgodne z nowa ustawa wchodząca w życie 01.01.2012."

Psy rozmazane dla kasy, sprzedawane GRATIS płacisz za usługę!!
Proszęzgłaszajcie naruszenie zasad - musi allegro zając sie tym!!
Kazdy kto ma konto niech klika tylko ZGŁOŚ NARUSZENIE ZASAD tam wybieram tylko ze jest to zywe ziwerzę i tyle.
LUDZIE RUSZCIE SIE SZCZEGÓLNIE BOJKOTUMY TAKICH CWANIACZKÓW JA TEN z aukcji nr 2008978922

EDIT:
Zgłaszac mogą nawet nie zalogowane osoby - zgłoszenie 1 aukcji trwa 5 sekund! TO naprawde jest banalne.
Ja teraz tylko kopiuję nr aukcji i wklejam w miejsce zgloszenia wybieram ze sa to zywe ziwerzęta i jazda kolejna aukcja...
Allegro tylko jak bedzie torpedowane tymi zgłoszeniami to cos zrobia-bo tak -pazerni sa i szkoda im prowizji!!

ALBO LINK NIE działa albo usuneli aukcję bo wyskakuje błąd :)

Posted

przyszłam

cieszy mnie info że w piątek mają przyjechać do Wawy. ciągle staram się namówić TŻ na danie DT, jestem już blisko...
i od razu jeżeli są tu jakieś dziewczyny z Wawy-miłośniczki grzywaczy, albo i nie z Wawy, to będę potrzebowała porad dotyczących pielęgnacji :)

Posted

kasia-online napisał(a):
"a swoja drogą mógł by ktos ujawnić nazwę tej "wspaniałaj" hodowli która im taki los zgotowała :angryy:"

Też chciałabym to wiedzieć! Gdyby Związek Kynologiczny nawet jeden raz do roku zaglądał do hodowli, może ludzie zaczęliby inaczej traktować stworzenia. A tak, to zawiozą szczeniaki na przegląd i nikogo nie obchodzi, co dzieje się na miejscu. Kpina :/

dokładnie!