Crys Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 gosia2313 napisał(a):Dzisiaj Dingo był w gabinecie wet, bo sobie rozlizał ranę po kastracji. Dostał końską dawkę leku uspokajającego (ale co to dla niego), ale i tak pół "naćpany" capnął Żabkę :( A przy przemywaniu rany też na pół "naćpany" dalej wierzgał, więc na niego chyba nie ma sposobu :D Ten Twój Dingo mi prawie zęby wybił grrr :P Quote
Guest AnetaR Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Boże, ta MICHA żarcia mnie przeraża xD Quote
gosia2313 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Była Pani zainteresowana psem do stróżowania i dzisiaj miała przyjechać po Dinga, ale chyba nie było kompletnych papierów. Mam nadzieję, że Dingo znajdzie fajny domek ;-) Quote
gosia2313 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Dingo pojechał na DT, jak się sprawdzi to zostanie na stałe :) Quote
gosia2313 Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Niestety Dino po niedzieli wraca do schroniska ! Nie sprawdził się totalnie jako stróż. Tylko szkoda, że Państwo wcześniej się nie zreflektowali tylko dopiero po 4 miesiącach :angryy: i po podpisaniu umowy adopcyjnej. Dingo się lubi bawić, nie pilnuje, więc się nie przyda. :roll: Jak wróci do schroniska to pójdzie najprawdopodobniej na Boksy Obserwacyjne. Porobię mu w weekend ogłoszenia. O potrzebuje domu z ogrodem, ale nie może być tam stróżem. Mimo swojego wyglądu i wielkości jest łagodny jak baranek i nie potrafi pilnować :oops: Quote
gosia2313 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 Dzisiaj ostatecznie Dingo został oddany lub jak kto woli zwrócony do schroniska -.- :angryy: Quote
abra64 Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 gosia2313 napisał(a):Dzisiaj ostatecznie Dingo został oddany lub jak kto woli zwrócony do schroniska -.- :angryy: bardzo mi żal naszego Dingo. Wstrętna nieodpowiedzialna baba Quote
mar_tika Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Biedny rudzielec.Uzupełnię jego album ,chyba mam jeszcze gdzieś jego zdjęcia sprzed adopcji Quote
gosia2313 Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 mar_tika napisał(a):Biedny rudzielec.Uzupełnię jego album ,chyba mam jeszcze gdzieś jego zdjęcia sprzed adopcji Ja też mam tylko nie chciało mi się ich wszystkich rzucać :P Quote
gosia2313 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 No i Dingo już w schronisku :| Siedzi jednak w swojej budzie. W sumie ... wygląda na szczęśliwego. Dałam mu dzisiaj kilka ciastek, wytrzepałam koce, które miał w budzie. On w ogóle taki jakiś dziwny jest. Co by się nie działo to on się cieszy :) Mam nadzieję, że znajdzie lepszy domek. W weekend odnowię mu ogłoszenia. A może uda się go na jakąś godzinę w czwartek wywalić na wybieg, żeby się poczuł "wolno". Zależy jak się będzie zachowywał do psów w boksach. Quote
abra64 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 ech ten nasz cudny Dinguś , żeby mu się fajny domek trafił bo jest tego wart Quote
gosia2313 Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Dingo jest po prostu cu-do-wny ! :loveu: Jakbym miała dom z ogrodem i nie miała Pokera to już dawno by hasał po nim (ogrodzie, nie Pokerze) Jak teraz podchodzę do budy to już nie skacze jak opętany, mogę spokojnie do niego iść nie przebierając spodni na te "robocze". Kiedyś jak do niego szłam to zaraz byłam cała w błocie. Teraz podchodzę, Dingo się cieszy, ale nie skacze. Pochodzi dookoła trochę, jak mu powiem siad, to grzecznie siada i wtedy go głaszczę. Później to nawet już sam obok mnie siada żeby go głaskać :) Nie toleruje psów, ale w zasięgu wzroku ma haskie x2 i owczarek x1 i totalnie je olewa, nie szczeka na nie, nie zwraca nawet najmniejszej uwagi. Po niedzieli muszę się wybrać z nim na jakiś dłuższy spacer, bo ostatnio go znów zaniedbałam. I po wtorku, tak jak Kłapaczowi zrobię pakiet ogłoszeń. Quote
gosia2313 Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 Jutro idziemy z Dingo na wiosenno-letnią sesję :-) Mam nadzieję, że pogoda dopisze, jak zdjęcia wyjdą fajnie to porobię mu nowe ogłoszenia :) Może ktoś się zgłosi po takiego super-olbrzyma? Quote
gosia2313 Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Dzisiejszy spacer połączony z sesją zdjęciową udał się i to barrrrdzo ! Pogoda dopisała, było ciepło, słonecznie i w ogóle :) A oto efekty : Quote
gosia2313 Posted August 26, 2012 Author Posted August 26, 2012 W nocy (25/26 sierpnia) Dingo został (podobno) skradziony ze schroniska ! Oczywiście nikt nic nie wie, żadne psy nie szczekały i nikt nic nie słyszał ! Żenada ! Dingo jest wielkim psem, nie można go tak po prostu wynieść, przerzucić przez bramę ! Jest charakterystyczny, więc ktoś musiał go gdzieś widzieć ! Za odnalezienie sprawcy i psa - nagroda ! Tel. 721-035-215 Quote
Recommended Posts