Matusz Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 CHACO (czyt. Czako) Czako przebywa w schronisku razem ze swoim przyjacielem, który niedługo jedzie do nowego domu w Niemczech, niestety on zostanie sam :( Jest to bardzo przyjazny i pełen radości pies, Jest młodym psem. Jest bardzo elegancki :p:p i przystojny ;););) Czeka na nowy dom, miejmy nadzieję, że poszczęści mu się tak jak jemu koledze z klatki. Oby tak było... Quote
akucha Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Śliczny maluch, z taka nadzieja patrzy na fotografa... Prosi o dom :placz: Quote
Aga_Mazury Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 on siedzi z Opikiem który lada moment wyjedzie do Kochanego domu... nie wiem czy dobrze pamiętam bo tych psiaków jest tak dużo, ale chyba to on...nie za bardzo umie chodzić na smyczy..(z naciskiem na bardzo;)) ...ale jest młodziutki więc spokojnie można sobie z tym poradzić...ale przesympatyczny to on jest...zero agresji do kompana...milusi Quote
jolap. Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Piękny i ma taki filozoficzny wyraz twarzy. Quote
Matusz Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 do góry przystojniaku !! :) :evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted January 16, 2007 Author Posted January 16, 2007 czemu nikt nie zagląda?? :( DO GÓRY !! :) Quote
Aga_Mazury Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Maleńki zmienił miejsce....Opik wyjechał w podróz do swojego domu :) a Chaco został przeniesiony na wybieg do Marcela, Pluta,Kweo,Milusia... Quote
fizia Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Faktycznie bardzo przystojny ten Chaco :) Quote
Matusz Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Podnosze mojego przystojniaczka :):) Dzisiaj byłem u niego, pomiziałem go troche :) Jest teraz na wybiegu, i moze sobie pobiegac :) Quote
MKD Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Śliczny piesek:p Ależ on ma smutne oczka:-( :-( Quote
Matusz Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Czemu nikt nie zagląda do tego przystojniaka !! ???:shake::shake: On nadal czeka, czy kogos zauroczy na zawsze ?? Przyszła zima i mrozy... Quote
jolap. Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 matusz5 napisał(a):Czemu nikt nie zagląda do tego przystojniaka !! ???:shake::shake: Właśnie :razz: ! Quote
Matusz Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Czako, a ty nadal w schronisku...:shake::shake: Chodź na wirtualny spacer na pierwszą stronę !! :painting::painting::painting::painting: Tak radośnie biegasz sobie po wybiegu, ale wiem, że na pewno chciałbyś do ciepłego domku... Komu tego przystojniaka? Quote
Matusz Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 C z e m u ?????? Nikt nie odwiedza Czako ??!!!!! :mad::mad::mad::mad: On nadal czeka.:shake: Quote
Aga_Mazury Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 On już nie czeka .......... On ma już dom :sweetCyb: przyjechał do schronsika chłopak i adoptował włąśnie jego....domek podobno super... Quote
Matusz Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Ależ się cieszę !!! :):):) Naprawdę to zajefanie, że Czakuś znalazł dom !!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: Alez sie ciesze !!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bigcool::bigcool::bigcool::bigcool: :Cool!::Cool!::Cool!: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Asia_M Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Chaco żyj długo i szczęśliwie!!! :multi: :multi: :multi: /czyli Chaco i Samberka mogę już ściągnąć z Allegro ;)/ Quote
Aga_Mazury Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Asia_M napisał(a):Chaco żyj długo i szczęśliwie!!! :multi: :multi: :multi: /czyli Chaco i Samberka mogę już ściągnąć z Allegro ;)/ Oj Ciotka widać, że masz dobrą rękę....teraz się od nas nie opędzisz :evil_lol: :evil_lol: Quote
Asia_M Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Pewnie to nie przez Allegro, ale wiedzcie że ja jestem zawsze do usług :) Quote
Matusz Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Wielkie dzieki Ciotka !! :) To w pewnej mierze dzieki Tobie :) Spaadam na zmysl :) Quote
Recommended Posts