elik Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 justysiek napisał(a):kurde nie kumam czemu tak sie robi :-( Musisz najpierw wywalić z podpisu ten, który teraz masz, a potem wkleić ten, który podlinkowałam :) Quote
justysiek Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 elik napisał(a):Musisz najpierw wywalić z podpisu ten, który teraz masz, a potem wkleić ten, który podlinkowałam :) tak robię i nie chce sie zmienic. Quote
elik Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 justysiek napisał(a):tak robię i nie chce sie zmienic. Musi się zmienić, łaski nie robi. Najlepiej jak otworzysz sobie ten post w dwóch zakładkach - w jednej miej Ustawienia, a w drugiej zakladce tą stronę tego wątku, na której jest ten podlinkowany baneret. To ta poprzednie strona. Najpierw wykasuj obecny banerek, a potem skopiuj ten podlinkowany i wklej go do podpisu. Musi się udać, nie ma innej opcji :) Quote
justysiek Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 elik napisał(a):Musi się zmienić, łaski nie robi. Najlepiej jak otworzysz sobie ten post w dwóch zakładkach - w jednej miej Ustawienia, a w drugiej zakladce tą stronę tego wątku, na której jest ten podlinkowany baneret. To ta poprzednie strona. Najpierw wykasuj obecny banerek, a potem skopiuj ten podlinkowany i wklej go do podpisu. Musi się udać, nie ma innej opcji :) dokładnie tak robię i efekt koncowy jest że baner jest niepodlinkowany :-( nie wiem, coś muszę źle robić. Quote
elik Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 justysiek napisał(a):dokładnie tak robię i efekt koncowy jest że baner jest niepodlinkowany :-( nie wiem, coś muszę źle robić. A możesz opisać jak to robisz, po kolei co i jak. Quote
justysiek Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 elik napisał(a):A możesz opisać jak to robisz, po kolei co i jak. otwieram dwie strony, jedna ta z banerkiem - biore kopiuj adres url grafiki i druga by wejsc w ustawienia, potem biore edytuj syganture, i wklejam ten skopiowany link tam gdzie sie wrzuca linki obrazków. Quote
elik Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 justysiek napisał(a):otwieram dwie strony, jedna ta z banerkiem - biore kopiuj adres url grafiki i druga by wejsc w ustawienia, potem biore edytuj syganture, i wklejam ten skopiowany link tam gdzie sie wrzuca linki obrazków. No właśnie, czyli jednak nie tak, jak pisałam wyżej :) Kopiuj banerek podlinkowany wybierając z menu opcję KOPIUJ, a nie kopiuj adres... Zaznaczasz banerek podlinkowany i wybierasz opcję kopiuj, wklejasz do sygnatury, po czym zapisujesz nowy banerek. I to by było na tyle :) Quote
emilia2280 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Justysiek, nie link kopiuj, tylko podlinkowany elikowy obrazek zerznij: kopiuj i wklej, najszybciej dziala :) Kupilam dziecku 15kg :p RC Junior dla srednich ras: http://animalia.pl/produkt,620,58,Royal_Canin_Medium_Junior__15kg.html Quote
elik Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='emilia2280']Justysiek, nie link kopiuj, tylko podlinkowany elikowy obrazek zerznij: kopiuj i wklej, najszybciej dziala :) Kupilam dziecku 15kg :p RC Junior dla srednich ras: http://animalia.pl/produkt,620,58,Royal_Canin_Medium_Junior__15kg.html Ocho choooo, ale będzie miała szamania :multi: Dziecko dziękuje :) Śpi teraz słodko u boku mojej Małej :) Jak się nie zbudza zanim włożę baterie do aparatu, to zrobię im zdjęcie. Quote
justysiek Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 u mnie wg nie ma opcji kopiuj, a jak biore kopiuj grafike to nic mi sie nie wkleja :-( no nic, moze jutro mi sie umysl rozjasni :) dzieki ciotki za instrukcje. ale mała ma dobrobyt :) jeszcze raz wam dziekuje. Quote
elik Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 justysiek napisał(a):u mnie wg nie ma opcji kopiuj,... Jest, bo być musi :) Zaznacz ten banerek i ustaw na nim kursor i wtedy kliknik prawym klawiszem myszki. Na pewno pojawi się obcja: KOPIUJ Quote
justysiek Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 elik napisał(a):Jest, bo być musi :) Zaznacz ten banerek i ustaw na nim kursor i wtedy kliknik prawym klawiszem myszki. Na pewno pojawi się obcja: KOPIUJ jest tylko kopiuj grafike, jutro sprobuje na normalnym kompie stacjonarnym, bo teraz siedze na laptopie i nie mam myszki, tylko touchpad-a :) a jeśli to nie dlatego, to poprostu jestem malo kumata w tym wzgledzie :) Quote
emilia2280 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 o matkoo. Elu dziéki. Rób jej proszé 10 fot co godziné, bo ona szybko rosnie ;p no i jak pójdzie do domu to najcudowniejsza pamiátka, no i radosc tutaj dla nas dla oka :) Quote
Soko Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ukradnę Ci ją pewnej nocy :D ale śmieszne ma te białe tylne łapki ;) Quote
elik Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 [quote name='emilia2280']o matkoo. Elu dziéki. Rób jej proszé 10 fot co godziné, bo ona szybko rosnie ;p no i jak pójdzie do domu to najcudowniejsza pamiátka, no i radosc tutaj dla nas dla oka :) Mówisz ? Masz ! [quote name='Soko']Ukradnę Ci ją pewnej nocy :-D ale śmieszne ma te białe tylne łapki ;-) Wątpię żeby Ci sie to udało. Małej pilnują trzy brytany :angryy: Na przednich łapeczkach też ma białe skarpeteczki :) Quote
Soko Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Spanielek w skarpetkach! :D Ahh, czemu ja już mam jedną zołzę.. drugiego chodzącego tornada mój dom by nie przeżył :P Quote
elik Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Powyżej, to tak spała wczoraj, a poniżej tak śpi dzisiaj :) A jak się zbudzi, to będzie siusiała w ogrooooomny zapas pieluszek, która kupiła Emilka. Bardzo dziękujemy :kiss_2: Quote
Soko Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Emilko, baaardzo dziękujemy! Jesteś nieoceniona :) Zdaje mi się, czy małej ząbki pracują także we śnie? :P Quote
elik Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Soko napisał(a):Emilko, baaardzo dziękujemy! Jesteś nieoceniona :) Zdaje mi się, czy małej ząbki pracują także we śnie? :P Emilka jest nie tylko nieoceniona, ale i niezastąpiona :) A ząbeczki rzeczywiście pracują jej cały czas. Ciągle coś podgryza, we śnie także :evil_lol: Quote
justysiek Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 elik napisał(a):Emilka jest nie tylko nieoceniona, ale i niezastąpiona :) A ząbeczki rzeczywiście pracują jej cały czas. Ciągle coś podgryza, we śnie także :evil_lol: u mnie to jeszcze we snie ruszała łapkami, jakby biegła :) Quote
Soko Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 A to jej może zostać, mój owczarek niemiecki robił to przez dłuugie lata, praktycznie do końca :) Quote
elik Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Myślę, że każdy psiak, gdy coś mu się śni, przebiera łapkami, a nawet mruczy, warczy, skuczy. Moje psy też tak mają :) Quote
emilia2280 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 hihi, ale cyrk, mala memla przez sen. te fotki sá nieocenione jak szczenié spi na pleckach! nigdy za wiele, Elu wielkie dziéki! ja kazde pieczolowicie sobie zapisujé i trzymam w albumie, jak mojej sunieczki :) najcenniejsze pamiátki. niedlugo zmykam na ubaw, ale jeszcze pocieszé oko w Eluniowym albumie. Elu moze podaj link innym tez, bo w tym moim to jest narazie tylko kilka zdjéc, nie nadázam kopiowac! Quote
elik Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 [quote name='emilia2280']hihi, ale cyrk, mala memla przez sen. te fotki sá nieocenione jak szczenié spi na pleckach! nigdy za wiele, Elu wielkie dziéki! ja kazde pieczolowicie sobie zapisujé i trzymam w albumie, jak mojej sunieczki :) najcenniejsze pamiátki. niedlugo zmykam na ubaw, ale jeszcze pocieszé oko w Eluniowym albumie. Elu moze podaj link innym tez, bo w tym moim to jest narazie tylko kilka zdjéc, nie nadázam kopiowac! Jak tylko zrobię całkiem osobny album, to wkleję tu link. Sorki, ale w tym albumie mam prywatne fotki. A Ty Emi baw się dobrze :) Wszystkim życzę miłej sylwestrowej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku :BIG::cunao::knajpa: Quote
Recommended Posts