Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

justysiek napisał(a):
kurde nie kumam czemu tak sie robi :-(

Musisz najpierw wywalić z podpisu ten, który teraz masz, a potem wkleić ten, który podlinkowałam :)

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

justysiek napisał(a):
tak robię i nie chce sie zmienic.

Musi się zmienić, łaski nie robi. Najlepiej jak otworzysz sobie ten post w dwóch zakładkach - w jednej miej Ustawienia, a w drugiej zakladce tą stronę tego wątku, na której jest ten podlinkowany baneret. To ta poprzednie strona.
Najpierw wykasuj obecny banerek, a potem skopiuj ten podlinkowany i wklej go do podpisu. Musi się udać, nie ma innej opcji :)

Posted

elik napisał(a):
Musi się zmienić, łaski nie robi. Najlepiej jak otworzysz sobie ten post w dwóch zakładkach - w jednej miej Ustawienia, a w drugiej zakladce tą stronę tego wątku, na której jest ten podlinkowany baneret. To ta poprzednie strona.
Najpierw wykasuj obecny banerek, a potem skopiuj ten podlinkowany i wklej go do podpisu. Musi się udać, nie ma innej opcji :)

dokładnie tak robię i efekt koncowy jest że baner jest niepodlinkowany :-(
nie wiem, coś muszę źle robić.

Posted

justysiek napisał(a):
dokładnie tak robię i efekt koncowy jest że baner jest niepodlinkowany :-(
nie wiem, coś muszę źle robić.

A możesz opisać jak to robisz, po kolei co i jak.

Posted

elik napisał(a):
A możesz opisać jak to robisz, po kolei co i jak.

otwieram dwie strony, jedna ta z banerkiem - biore kopiuj adres url grafiki i druga by wejsc w ustawienia, potem biore edytuj syganture, i wklejam ten skopiowany link tam gdzie sie wrzuca linki obrazków.

Posted

justysiek napisał(a):
otwieram dwie strony, jedna ta z banerkiem - biore kopiuj adres url grafiki i druga by wejsc w ustawienia, potem biore edytuj syganture, i wklejam ten skopiowany link tam gdzie sie wrzuca linki obrazków.

No właśnie, czyli jednak nie tak, jak pisałam wyżej :)
Kopiuj banerek podlinkowany wybierając z menu opcję KOPIUJ, a nie kopiuj adres...
Zaznaczasz banerek podlinkowany i wybierasz opcję kopiuj, wklejasz do sygnatury, po czym zapisujesz nowy banerek. I to by było na tyle :)

Posted

[quote name='emilia2280']Justysiek, nie link kopiuj, tylko podlinkowany elikowy obrazek zerznij: kopiuj i wklej, najszybciej dziala :)

Kupilam dziecku 15kg :p RC Junior dla srednich ras:
http://animalia.pl/produkt,620,58,Royal_Canin_Medium_Junior__15kg.html
Ocho choooo, ale będzie miała szamania :multi:

Dziecko dziękuje :) Śpi teraz słodko u boku mojej Małej :)
Jak się nie zbudza zanim włożę baterie do aparatu, to zrobię im zdjęcie.

Posted

u mnie wg nie ma opcji kopiuj, a jak biore kopiuj grafike to nic mi sie nie wkleja :-(
no nic, moze jutro mi sie umysl rozjasni :) dzieki ciotki za instrukcje.

ale mała ma dobrobyt :)
jeszcze raz wam dziekuje.

Posted

justysiek napisał(a):
u mnie wg nie ma opcji kopiuj,...

Jest, bo być musi :) Zaznacz ten banerek i ustaw na nim kursor i wtedy kliknik prawym klawiszem myszki. Na pewno pojawi się obcja: KOPIUJ

Posted

elik napisał(a):
Jest, bo być musi :) Zaznacz ten banerek i ustaw na nim kursor i wtedy kliknik prawym klawiszem myszki. Na pewno pojawi się obcja: KOPIUJ

jest tylko kopiuj grafike, jutro sprobuje na normalnym kompie stacjonarnym, bo teraz siedze na laptopie i nie mam myszki, tylko touchpad-a :)
a jeśli to nie dlatego, to poprostu jestem malo kumata w tym wzgledzie :)

Posted

[quote name='emilia2280']o matkoo. Elu dziéki. Rób jej proszé 10 fot co godziné, bo ona szybko rosnie ;p no i jak pójdzie do domu to najcudowniejsza pamiátka, no i radosc tutaj dla nas dla oka :)

Mówisz ? Masz !

[quote name='Soko']Ukradnę Ci ją pewnej nocy :-D ale śmieszne ma te białe tylne łapki ;-)
Wątpię żeby Ci sie to udało. Małej pilnują trzy brytany :angryy:
Na przednich łapeczkach też ma białe skarpeteczki :)

Posted

Powyżej, to tak spała wczoraj, a poniżej tak śpi dzisiaj :)

A jak się zbudzi, to będzie siusiała w ogrooooomny zapas pieluszek, która kupiła Emilka.

Bardzo dziękujemy :kiss_2:

Posted

Soko napisał(a):
Emilko, baaardzo dziękujemy! Jesteś nieoceniona :)
Zdaje mi się, czy małej ząbki pracują także we śnie? :P

Emilka jest nie tylko nieoceniona, ale i niezastąpiona :)

A ząbeczki rzeczywiście pracują jej cały czas. Ciągle coś podgryza, we śnie także :evil_lol:

Posted

elik napisał(a):
Emilka jest nie tylko nieoceniona, ale i niezastąpiona :)

A ząbeczki rzeczywiście pracują jej cały czas. Ciągle coś podgryza, we śnie także :evil_lol:

u mnie to jeszcze we snie ruszała łapkami, jakby biegła :)

Posted

hihi, ale cyrk, mala memla przez sen. te fotki sá nieocenione jak szczenié spi na pleckach! nigdy za wiele, Elu wielkie dziéki! ja kazde pieczolowicie sobie zapisujé i trzymam w albumie, jak mojej sunieczki :) najcenniejsze pamiátki. niedlugo zmykam na ubaw, ale jeszcze pocieszé oko w Eluniowym albumie. Elu moze podaj link innym tez, bo w tym moim to jest narazie tylko kilka zdjéc, nie nadázam kopiowac!

Posted

[quote name='emilia2280']hihi, ale cyrk, mala memla przez sen. te fotki sá nieocenione jak szczenié spi na pleckach! nigdy za wiele, Elu wielkie dziéki! ja kazde pieczolowicie sobie zapisujé i trzymam w albumie, jak mojej sunieczki :) najcenniejsze pamiátki. niedlugo zmykam na ubaw, ale jeszcze pocieszé oko w Eluniowym albumie. Elu moze podaj link innym tez, bo w tym moim to jest narazie tylko kilka zdjéc, nie nadázam kopiowac!

Jak tylko zrobię całkiem osobny album, to wkleję tu link. Sorki, ale w tym albumie mam prywatne fotki.

A Ty Emi baw się dobrze :)

Wszystkim życzę miłej sylwestrowej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku
:BIG::cunao::knajpa: