What May NN Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 spotkałam dziś Elvisa! jest megafajny i megamądry!!! i ma fajny dt ;-) Quote
SkarpetKa Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 (edited) Elvis czasami to jest chyba nawet za mądry! :evil_lol: I bardzo zyskuje na żywo, jest świetnym psem! Tylko z tego co zauważyłam, trzeba go poznać, żeby się w nim zakochać, zdjęcia zupełnie nie oddają jego charakteru, mój Krzych to samo powiedział jak go spotkał, wcześniej też go tylko widział na zdjęciach i dopiero na wspólnym spacerze nie mógł się go nachwalić. Dzięki za pomoc z karmą WMNN! Edited March 16, 2012 by SkarpetKa Quote
snuszak Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 szkoda, że tej cudowności nikt nie widzi, w sumie z tym umaszczeniem nie przypuszczałabym że będzie tyle czekać w DT Quote
snuszak Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Elvisek w raju, zaraz mu odnowię jego ogłoszenia Quote
snuszak Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 ogłoszenia zrobione, można by też na stronie wstawić aktualny teksy i zdjęcia Quote
snuszak Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 czy czasem Elvis nie biegł dziś półmaratony? Quote
SkarpetKa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 snuszkak napisał(a):czy czasem Elvis nie biegł dziś półmaratony? Nasz Kenijczyk :evil_lol: ;) Quote
snuszak Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 ha właśnie tak mi się wydawało, że go widziałam! :):) gratuluję Pani i oczywiście Stefanowi :) załapał się akurat na migawkę w TV z biegu, to już sławny pies, fajnie gdyby jakiś biegacz go wypatrzył, widać że to jego żywioł Quote
snuszak Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Po wrzuceniu sukcesu Stefana na facebooka już była jedna wiadomość od dziewczyny, która również biegła półmaraton i rok temu odszedł jej psiak, obiecała sobie że już następny bieg będzie z psim towarzyszem i jest zainteresowana Stefanem. Dorota pokierowałam dziewczynę do Ciebie :) Quote
snuszak Posted August 4, 2012 Author Posted August 4, 2012 wiem już i bardzo bardzo się cieszę i zmieniam tytuł ;):) Quote
Recommended Posts