Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 195
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Timonek od wczoraj jest w swoim domu w Koninie. Mieszka w pokoju ze swoją młodą panią i (uwaga!) chomikiem ;) Ma trzech swoich ludzi do kochania i bardzo dużo ogrodzonego miejsca do biegania.

Sms z domu Timonka:
"Noc super. Jak pani pojechała to szukał pani i trochę piszczał pod drzwiami. Dzień nie wiem jak minął bo jeszcze jestem w pracy. A** już jest w domu i nie zgłaszała mi żadnych strat. Zadzwonie do pani za kilka dni"

Mam nadzieję, że to jest TEN DOM na który Timuś tak długo czekał... w każdym razie zrobiłam wszystko co mogłam żeby się upewnić, że tak jest... nic więcej nie mogłam...

Posted

supergoga napisał(a):
Elonia pewnie płacze - a Timonek daleko, aż w Koninie. W swoim domku. Wczoraj dziewczyny: Elonia i SkarpeTka go zawiozły. POczekamy na wieści z pierwszej ręki.

Ktoś mnie tu chyba za dobrze zna ;) no i gdyby nie Skarpetka, która ze mną pojechała to miałabym kilka siwych włosów więcej myśląc jak to tam wszystko na miejscu wygląda...

Boogie napisał(a):
Wega i Łatka na pewno będą szczęsliwe że mają swoja panią tylko dla siebie ;)

Ojjjj szczęśliwe są bardzo... pewnie dlatego od razu dziś mi awanturę zrobiły ;)

Posted

Ajula napisał(a):
i co słychać?

Dobrze słychać :)
Rozmawiałam przed chwilą z domem Timonka i Pani nie mogła się nadziwić, że jest dokładnie taki jak mówiłam.
Grzeczny, spokojny, kochany, słucha etc.
"On tak się wtula..." :loveu:
Wybrał sobie "pana" -> czyli młodą panią ;)
Będą zdjęcia niedługo.

Posted

Super :)
Powodzenia Timonku (moje imię przyniosło mu szczęście ;P :))) ! - najpierw super tymczas, a teraz nareszcie stały domek! ) w nowym domku!

Posted

eloonia napisał(a):
Dobrze słychać :)
Rozmawiałam przed chwilą z domem Timonka i Pani nie mogła się nadziwić, że jest dokładnie taki jak mówiłam.
Grzeczny, spokojny, kochany, słucha etc.
"On tak się wtula..." :loveu:
Wybrał sobie "pana" -> czyli młodą panią ;)
Będą zdjęcia niedługo.

Super! Super! Super! :cunao: