Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiem, że muszę zadzwonić do Grety dowiedzieć się co i jak. Ale normalnie dziewczyny nie mam odwagi. Rozkleję się na bank i nie wyduszę z siebie ani słowa.

Posted

Wierze, pamietasz jak mi i elizie zeszła suczka przed samym gabinetem:( tez nie miałam siły o tym mówić.wyłam ci do słuchawki:(...ale badzmy dobrej mysli rafi jest w dobrych rękach......musi z tego wyjść!!!!!!!!!!

Posted

martaipieski napisał(a):
Tak młody psiak a tyle nieszczesc go spotkało, mało tego że stracił dom, głodował miesiacami, prawdopodobnie został potracony to jeszcze poważnie chory.....dlaczego????:(

Bo życie jest do d..py Martusiu:(

Posted

W tej chwili przeczytałam ,że Rafi odszedł :(
Nawet nie zdążyłam zainstalować banerka. Życie naprawdę jest do dooopy :( :( :(
Żegnaj Rafi :( :(
Trzymaj się Greta, zrobiłaś wszystko co możliwe, wiem , że to nie pocieszenie ....

Posted

Biedny Rafi.... :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( A co mu się stało że był w rowie?Tak mi go szkoda:( :( :( :( Mi każdego zwierzęcia szkoda a co mówiąc pieska :( :(
Jak to mogło się stac? :( :( :( :( :( :(

Posted

U mnie oczy zapuchnięte od płaczu, cały dzień nie potrafię znaleźć sobie miejsca, w sercu ogromny smutek i żal. Bo to wszystko nie tak miało się skończyć. Rafi miał żyć. Rozmawiałam dzisiaj z Gretą, choć może za dużo powiedziane, że rozmawiałam. Tak naprawdę obie szlochałyśmy do słuchawki. Chciałam napisać co powiedziała, ale najlepiej zrobię jak zacytuje to co napisała Greta na forum sos husky:

"Przepraszam... targają mną uczucia skrajne.. smutek, żal, bo odszedł cudowny pies... strach i panika, bo stworzył olbrzymie zagrożenie dla pozostałych psów... i żal, gorycz, wściekłość - bo on miał żyć! On już zwalczał wirusa, był prawie na prostej, coraz mniej wymiotów, coraz mniejsza i skąpsza biegunka, więcej sił...
Sekcja stwierdza, że serce nie wytrzymało - zapalenie mięśnia sercowego to bardzo rzadkie powikłanie przy parwo, niemniej zdarzające się. Lekarz powiedział, że u niego najprawdopodobniej dlatego, że był bardzo wychudzony i wyniszczony... tak bardzo chciałam mu pomóc...

• Posted

Szkoda mi go...:( :( :( :( :( Co dziennie wchodzę na tą stronę i patrzę na zdjęcia Rafiego ,czytam całą stronę i płaczę :( :( :(Jak to mogło się stać?:( :( :( :( Odpoczywaj Rafii ,tam ci już nikt nie zrobi krzywdy i nie będziesz cierpiał :( :( :( :( :( Jakie ludzie mogą być potworami:( :(