Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 908
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

jofracy napisał(a):
może to kwestia ząbków?

Jak do nas przyjechała to wsuwała suchą a nawet ściągała ususzone bułki i chleb z kaloryfera ! A że u mnie oba psiaki moje na wołowinie są to i Delka dostaje swoją porcje tyle że gotowaną no i szaleje za tym :)

Posted

wagens napisał(a):
Jak do nas przyjechała to wsuwała suchą a nawet ściągała ususzone bułki i chleb z kaloryfera ! A że u mnie oba psiaki moje na wołowinie są to i Delka dostaje swoją porcje tyle że gotowaną no i szaleje za tym :)

Co się dziwisz? Wygłodniała była suczka...;)

Posted

Harutek do dziś organizuje sobie suche pieczywko wyrzucane przez okna, tak ,że oprócz dokarmiania "głodnych" jamników ludzie fundują darmowe żarcie dla szczurów, które się rozpleniły okropnie. Pozostało mu to z przeszłości, sądzę , że był zmuszony żywić się tym co sam zorganizował. W szmacianym namordniczku w ogóle nie chce spacerować, stoi jak słup soli i basta. Próbowałam go przetrzymać, nie dałam rady, jedynie prowadzanie na smyczy. Ale wtedy się tak nie wybiegają i szybko wrzucają wagę, a i tak są już mocno parówkowate.;)

Posted

Bardzo dziękujemy Jofracy za domek dla Deluni!!!
Jesteś WIELKA!!!
Ja będę z Wami całym sercem!!!
I oczywiście podziękowania dla Wagens za ratowanie Deluni i wyciągnięcie Ją z największych traum...

Posted

Nutusia napisał(a):
O rety, jak się cieszę!!!! Kocham Śląsk. Tam dwa z "moich" piesków mają rajskie domki!
Delunia, będzie dobrze, nie martw się! :)

Ja też mam nadzieję, że Delcia będzie zadowolona i że znajdziemy jej dobry domek :)

Posted

Dostała tchawicę suszoną do obgryzania i przymierza się do swojego posłanka

Trochę jakby za krótkie to posłanko. Delcia jest o prawie dwa kilogramy dłuższa od Zuzy :)