Sarunia-Niunia Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 U mnie niezawodnym sposobem na podawanie tabletek jest... masło:) Każda, nawet najgorsza tabletka idzie "jak po maśle":) Quote
wagens Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 jofracy napisał(a):może to kwestia ząbków? Jak do nas przyjechała to wsuwała suchą a nawet ściągała ususzone bułki i chleb z kaloryfera ! A że u mnie oba psiaki moje na wołowinie są to i Delka dostaje swoją porcje tyle że gotowaną no i szaleje za tym :) Quote
Ellig Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Dela zdrowieje z dnia na dzien, milo to czytac:) Quote
karolina&sasza Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 wagens napisał(a):Jak do nas przyjechała to wsuwała suchą a nawet ściągała ususzone bułki i chleb z kaloryfera ! A że u mnie oba psiaki moje na wołowinie są to i Delka dostaje swoją porcje tyle że gotowaną no i szaleje za tym :) Co się dziwisz? Wygłodniała była suczka...;) Quote
yvonne_swiss Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 moj 14 latek jamniorek na serduszko ma Enarenal, Quote
yunona Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Harutek do dziś organizuje sobie suche pieczywko wyrzucane przez okna, tak ,że oprócz dokarmiania "głodnych" jamników ludzie fundują darmowe żarcie dla szczurów, które się rozpleniły okropnie. Pozostało mu to z przeszłości, sądzę , że był zmuszony żywić się tym co sam zorganizował. W szmacianym namordniczku w ogóle nie chce spacerować, stoi jak słup soli i basta. Próbowałam go przetrzymać, nie dałam rady, jedynie prowadzanie na smyczy. Ale wtedy się tak nie wybiegają i szybko wrzucają wagę, a i tak są już mocno parówkowate.;) Quote
Isadora7 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Kurcze upadło mi miejsce jak to mówię wyjście B echh - KTO MA POMYSŁ NA DELĘ? Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Biedna Dela... a domek potrzebny właściwie na wczoraj... Quote
wagens Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Delcia jutro rano jedzie do Jofracy, trzymajcie za nią kciuki aby się bardzo nie zestresowała !! Dziękuję Ci Jofracy! Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Bardzo dziękujemy Jofracy za domek dla Deluni!!! Jesteś WIELKA!!! Ja będę z Wami całym sercem!!! I oczywiście podziękowania dla Wagens za ratowanie Deluni i wyciągnięcie Ją z największych traum... Quote
soboz4 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Fajnie, nowa jamnisia na Śląsku! Magda mam nadzieję, że pokażesz ślicznotkę! Quote
jofracy Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Mam nadzieję, że jakoś to będzie :) Quote
Sarunia-Niunia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 jofracy napisał(a):Mam nadzieję, że jakoś to będzie :) Będzie, będzie:):):) Quote
Nutusia Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 O rety, jak się cieszę!!!! Kocham Śląsk. Tam dwa z "moich" piesków mają rajskie domki! Delunia, będzie dobrze, nie martw się! :) Quote
jofracy Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Nutusia napisał(a):O rety, jak się cieszę!!!! Kocham Śląsk. Tam dwa z "moich" piesków mają rajskie domki! Delunia, będzie dobrze, nie martw się! :) Ja też mam nadzieję, że Delcia będzie zadowolona i że znajdziemy jej dobry domek :) Quote
jofracy Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 nie macie za co dziękować. Póki co czekamy.... Quote
Isadora7 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [FONT=Century Gothic]Dla wagens za to co do dzisiaj dla Deli zrobiła Dla jofracy za to co zrobi [/FONT] Quote
jofracy Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Delcia jest już u nas. Na razie drepta po mieszkaniu. Jest śliczna i dłuuuga :) Quote
Isadora7 Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 No to dajmy się laluni oswoić z nowa sytuacją Quote
jofracy Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Dostała tchawicę suszoną do obgryzania i przymierza się do swojego posłanka Trochę jakby za krótkie to posłanko. Delcia jest o prawie dwa kilogramy dłuższa od Zuzy :) Quote
Recommended Posts