anica Posted February 12, 2013 Posted February 12, 2013 Dusia najwspanialszy czas swoim życiu, miała z Wami!... to pewne!... [FONT=book antiqua]Zawsze kiedyś przychodzi ten dzień, w którym Twój przyjaciel spogląda Ci w oczy po raz ostatni i nawet Twoja miłość, [/FONT][FONT=book antiqua]chociażby była najsilniejsza nie jest w stanie tego zmienić...[/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [COLOR=#000080][B]Dusieńko - światełko pamięci dla Ciebie... [/B][/COLOR] [IMG]http://www.beruska8.cz/svicky/obraz2/1.gif[/IMG] Quote
Isadora7 Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 Psi adventus Istnieje chyba dla psich dusz po życiu psim i niebo psie, wiedzie je tam psi Anioł Stróż na smyczy z gwiazd. Kto wie... Poczłapią ze spuszczonym łbem pod psiego nieba bramę, zawyją: "Byłem do-o-brym psem !" i w psi uderzą lament. Zlituje się psi Święty Piotr, uchyli na wpół wrota: "Wnijdźcie! Rasowy najpierw miot, a potem psia hołota. Kagańców ni psich innych pęt na kark wam nie założę; wiem, ze czujecie do nich wstręt. Ściągnijcie też obroże. Służyły wam w żywotach psich na ziemskim psim padole. Tu niebo psie! Zrobimy z nich nad łbami aureolę." Rozłoży się na wyrkach z chmur czereda psów zziajana, czekając w męce psiego snu jak wpierw: na Przyjście Pana. autor: Tadeusz B. Dobrzyński Quote
Sarunia-Niunia Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [FONT=comic sans ms][SIZE=6] Kochani Przyjaciele - pamięć o Was pozostała w nas na zawsze!!! Dusieńko [SIZE=4]biegaj szczęśliwa za Tęczowym Mostem... czekaj TAM na nas... do zobaczenia Kochana!!![/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [FONT=century gothic] Świątecznie i z pamięcią dla Ciebie Dusieńko ...[/FONT] Quote
anica Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 Dusieńko [*] ...tak często myślę o Tobie... Quote
Sarunia-Niunia Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Dusieńko[*], pamiętam Kochana... Quote
Recommended Posts