jofracy Posted September 8, 2012 Author Posted September 8, 2012 anica napisał(a): .... byłam w sklepiku i baaaardzo spodobały mi się naklejki z jamnikiem :lol: czy to będzie taka sama pomoc dla Opisia jak kupię 2 naklejki czy lepiej kupić 6 cegiełek na allegro?... trochę jeszcze nie łapię :roll: Dusioł dalej bardzo słaby, ale wierzymy, że się wywinie i tym razem :) Co do zakupów to Bernadka ma rację - obojętne gdzie i tak trafi do Opisia, tyle, że przy zakupie naklejek nie musimy zapłacić prowizji allegro :) Zdjęcie Opisia również da się zakupić poza allegro - wystarczy napisać mail na adres: poczta@jamnikiniczyje.pl Quote
anica Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Wywinie się Dusioł ,wywinie!... czuję to!... jestem spokojna :) a super naklejki kupiłam... tz wysłałam mejla :) ....nadal jesteśmy przy Was ,całym serduchem :) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 I ja wierzę, że Dusiolek się wywinie:) Anuleczko, dzięki za zakup naklejek, a tym samym za pomoc Opisiowi:) Quote
anica Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Powiem tylko ,że w takich chwilach (należę do tych co wiedzą ,że pieniądze to nie wszystko! i nie da się za nie kupić wszystkiego!) bardzo ale to bardzo żałuję... że jednak nie jestem Carringtonem;).... i lecę wysłać kolejnego totka! Wszystkie moje ciepłe myśli lecą do Was :lol::glaszcze: Quote
jofracy Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 Anico ja też zaczęłam puszczać toto-lotki :) Quote
anica Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 Oby któraś z nas wygrała!...jestem przekonana ,że... Odstawiłybyśmy kawał dobrej ,jamniczej roboty!!!! ;) ... Ty już to robisz! wiem!:lol: wszystkie Jamnicze moce niech będą z Wami :) :) :) Quote
anica Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 (edited) Czy Dusia czuje się już troszeczkę lepiej?... z nadzieją pytam :saint1: naklejki dotarły dzisiaj ,przyszły 2szt- Bardzo dziękuję :))))))) wygląda na to ,że mamy znowu problemy z pęcherzem u Jasi...wszystko u niej jest tak nietypowe ehhhh... Edited September 17, 2012 by anica Quote
Mika31 Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 [FONT=arial black]Wesołych rodzinnych świąt oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku życzą Maksio,Pikuś i Mika z rodziną [/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 [FONT=book antiqua]Pokój na ziemi ludziom,[/FONT] [FONT=book antiqua] a w niebie cisza gwiazd, [/FONT] [FONT=book antiqua]grają anieli, świat się chlebem dzieli. [/FONT] [FONT=book antiqua]Świat ma dziś świąteczny blask… [/FONT] [FONT=book antiqua] Życzymy: [/FONT][FONT=book antiqua]Nastrojowych i Radosnych Świąt Bożego Narodzenia!!! Niech te Święta będą pełne Ciepła, Dobra, Nadziei, [SIZE=4]Radości, Pokoju i Miłości!!![/FONT] Quote
jofracy Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Dziękujemy za życzenia. Dusi przyda się teraz dużo zdrowia - tylne nogi odmówiły współpracy :( walczymy. Quote
soboz4 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 współczuję, trzymaj się Magdziu i pomyśl o sobie i o dzidziusiu! Oby ten rok był najpiękniejszy ze wszystkich! Quote
anica Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Wszystkiego Najlepszego Dusieńko, będziemy prosić wszystkie Jamnicze Moce, żeby były z Wami maleńka... Quote
jofracy Posted January 15, 2013 Author Posted January 15, 2013 Dzisiaj przeprowadziliśmy Dusię za Tęczowy Most. Nigdy o Tobie nie zapomnę Malutka. Quote
Isadora7 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 (edited) Do zobaczenia Dusieńko w lepszym świecie. Magda dziękuje że nie odchodziła samotnie. [FONT=arial black]DUSIA ['][/FONT] Sąd Ostateczny Święty Piotr u nieba wrót Stoi trzymając listę cnót A wszystkie dusze w milczeniu Przypatrują się jego skinieniu "Ten wejdzie pierwszy, kto był lekiem na cało zło; Kochał i służył ze wszystkich sił; Brzydził się złością, Dzielił radością, Na dobre I na złe. Kto jednego tylko chce: Kochać wiecznie jak szalony." Piotrowa dłoń otwiera drzwi- Lśnią oczy, merdają ogony... Pierwsze do raju wchodzą PSY! Millicent Bobleter Edited January 15, 2013 by Isadora7 Quote
anica Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Magda ,przytulam............................... :-(:-(:-(:-(:-(:-( DUSIEŃKO..... "A kiedy przekroczy tęczową granicę, spotka zgraje tęczowych łap, będzie przebiegał przez tęczowe ulice, tęczowe życie będzie miał ". Quote
soboz4 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Trzymaj się Magdziu, dałaś jej sporo dobrego życia, na pewno była szczęśliwa ostatnie miesiące. Przytulam Cię mocno! Quote
Sarunia-Niunia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [FONT=comic sans ms][SIZE=7](*) Dusieńka (*) [SIZE=6]15 stycznia 2013 r przeszła przez Tęczowy Most [/FONT][FONT=comic sans ms] [/FONT] [FONT=comic sans ms][SIZE=6] ***Dusiuniu*** dopóki będzie nam dane pamiętać, będziesz w naszych sercach!!! Byłaś taką cudowną kruchą Istotką... Magda 7 stycznia ub roku dała Ci szansę na nowe życie... Byłyście razem ponad rok... Ponad rok - tyle jeszcze dostałaś od losu, od kiedy ktoś Cię porzucił, zostawił leżącą bez sił na zielonogórskim parkingu... Dusieńko(*) - baw się teraz za TM z wszystkimi naszymi Przyjaciółmi, którzy już tam są i czekali na Ciebie przy bramie Waszego Raju... Ufam, że jeszcze się spotkamy Kochana Mała Jamnicza Damo...[/FONT] [FONT=garamond][/FONT][FONT=garamond]Wieczny Spacer Dziś na ostatni, wieczny spacer (tak to niestety w życiu jest) Odszedł najbliższy mój [SIZE=5]Przyjaciel: nasz Ukochany, Wierny Pies... Odszedł po cichu, przytulony, szczęśliwy, że ktoś się nim zajął. Umierał, czując się bezpiecznie. Wiedział, że wszyscy go kochają!!! Bądź pewna, Psino, że gdy staniesz u drzwi Krainy Wiecznych Snów, Nie będzie nigdzie napisane „Prosimy nie wprowadzać psów!” Tam będzie cisza, ciepło, spokój kości, piłeczka i poduszka Tam będziesz miała własny pokój i nikt cię nie wygoni z łóżka. Lecz w tej krainie psiego szczęścia nikt cię nie weźmie na kolana, Nikt otwierając drzwi od domu nie krzyknie „Dusieńko - chodź, kochana”... Nikt na dobranoc nie pogłaszcze, nikt na śniadanie nie obudzi… Bo na tych drzwiach jest wielki napis: ”PROSIMY NIE WPROWADZAĆ LUDZI!”[/FONT][FONT=garamond][/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7]*****Żegnaj Dusieńko*****[/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT][FONT=Comic Sans MS] [/FONT] Quote
GeBa Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Dusieńko [`] cóż tam gdzie jesteś jest tylko lepiej przynajmniej wierzymy w to i trzymamy się tego kurczowo. Wielu naszych ogoniastych przeszlo juz na tamtą stronę tęczy. Są tam z wami najcudowniejsi ludzie którzy razem z wami poczekają tam na nas. Poszukaj tam Rotti - to już tyle lat opiekuje się tam Wami z dwunorznymi popijając "fiolecik" Madzia - przytulam i bardzo Ci dziekuję za to co zrobiłaś dla Dusi - odeszła spokojna otoczona miłością z wiecznie uśmiechniętym ogonem Quote
Nutusia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Za taki rok, warto było oddać życie... Madziu, tam za mostem, też jej będzie dobrze - prawie tak samo, jak u Ciebie. Żegnaj, Stokroteczko maleńka... Quote
Celina12 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Tak bardzo mi przykro...Magda-trzymaj się. Dusiu-nie zapomnimy o Tobie...do zobaczenia...kiedyś tam w lepszym Świecie. Quote
yunona Posted January 16, 2013 Posted January 16, 2013 (edited) Dusieńko śpij spokojnie ... Edited January 16, 2013 by yunona Quote
jofracy Posted February 12, 2013 Author Posted February 12, 2013 znalazłam kilka paragonów Dusi. Chciałabym mieć rozliczony ten wątek. Te rachunki są na kwotę 340 zł. Nie są to wszystkie koszty leczenia, ale można się zorientować jak bardzo pokłuta była Dusia :( Śpij moja Malutka spokojnie. Tęsknimy za Tobą bardzo :( Pogadaj tam na górze, proszę. Może Tosia nie jest Wam tam potrzebna jeszcze... https://www.facebook.com/events/153153354839338/ Quote
Recommended Posts