Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']Ola & Kajtek
jestes pewna ze 13? Bo 13 letnie dzieci chyba pisza odrobine lepiej...Moj 12 letni brat pisze skladniej niz ona...:shake::roll:

no skoro ma 13 lat to powinna chodzić do pierwszej gimnazjum...

Posted

vaness napisał(a):
no skoro ma 13 lat to powinna chodzić do pierwszej gimnazjum...

tyle ja tez wiem...Tylko po prostu sobie nie wyobrazam jak takie pisanie moze byc ocenione- na przyklad na sprawdzianie gdzie juz nauczyciel bierze pod uwage skladnie...
Dla mnie to jest poziom 10-11 letniego dziecka...

Posted

Mam 13 letniego brata i pisze zupełnie inaczej, rozumiem to nie szkoła ale powinnaś chociaż troch się starać żeby twoje posty były zrozumiałe dla wszystkich, a nie kaleczyć aż tak tą polszczyzne. :smile:

Posted

nooo...to jest forum o psach a nie ortograficzne!po co ja mam się starać?a jakie wy mi piszecie wiadomości....błędy ,nie wiem czy mam płakać czy śmieć się

Posted

[quote name='KasiaJessy']nooo...to jest forum o psach a nie ortograficzne!po co ja mam się starać?a jakie wy mi piszecie wiadomości....błędy ,nie wiem czy mam płakać czy śmieć się

hahaha, przepraszam, ale nie moge :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

po to nawet jest na forum podkreślanie błędów, które robimy żeby ich nie robić :eviltong::evil_lol:

Posted

u mnie się nie podkreśla(na tym komputerze)!No to śmiać.Dobra będę pisać dokładniej i z kończmy tą dyskusje!ok?Mam jedno pytanie:a jak trzeba zrobić żeby pod postem było coś na pisane bo nie mogę ustawić?

Posted

KasiaJessy napisał(a):
u mnie się nie podkreśla(na tym komputerze)!No to śmiać.Dobra będę pisać dokładniej i z kończmy tą dyskusje!ok?Mam jedno pytanie:a jak trzeba zrobić żeby pod postem było coś na pisane bo nie mogę ustawić?

w sensie sygnatura ? ;)

Posted

KasiaJessy napisał(a):
No ...tak:)

musisz wejść w "ustawienia". Po lewej stronie będziesz miała taki spis. ;) wchodzisz w zakładki "moje ustawienia" i klikasz "edytuj sygnaturę: ;)

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Dzięki:)Jak się mam odwdzięczyć ?

pisać normalnie :diabloti:

np. skończmy a nie z kończmy :) zainstaluj sobie mozillę.

Posted

[quote name='KasiaJessy']u mnie się nie podkreśla(na tym komputerze)!No to śmiać.Dobra będę pisać dokładniej i z kończmy tą dyskusje!ok?Mam jedno pytanie:a jak trzeba zrobić żeby pod postem było coś na pisane bo nie mogę ustawić?

o tutaj.:diabloti:

Posted

[quote name='KasiaJessy']Może kiedyś,bo na razie nie mam takich pytań;)Ale dzięki.
Lucky-ale ja się pytałam Oli(Aleksandra95)a nie Cb.A gdzie ja tak pisałam ?No...pytalas Cb radio?:evil_lol::lol:

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Pisz jaśniej..:evil_lol::diabloti:Napisz jeszcze raz bo Cb nie rozumiem

hahahh :D jak można jaśniej napisać "Cb radio" ??

Posted

CB radio – pasmo radiowe i urządzenia łączności (radiostacja, anteny i osprzęt)

ciocia wikipedia wszystko wyjaśni proszę Was 13 lat i nie wiedzieć co to jest CB radio? :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...