Cockermaniaczka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ola & Kajtek jestes pewna ze 13? Bo 13 letnie dzieci chyba pisza odrobine lepiej...Moj 12 letni brat pisze skladniej niz ona...:shake::roll:
vaness Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 [quote name='Cockermaniaczka']Ola & Kajtek jestes pewna ze 13? Bo 13 letnie dzieci chyba pisza odrobine lepiej...Moj 12 letni brat pisze skladniej niz ona...:shake::roll: no skoro ma 13 lat to powinna chodzić do pierwszej gimnazjum...
Cockermaniaczka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 vaness napisał(a):no skoro ma 13 lat to powinna chodzić do pierwszej gimnazjum... tyle ja tez wiem...Tylko po prostu sobie nie wyobrazam jak takie pisanie moze byc ocenione- na przyklad na sprawdzianie gdzie juz nauczyciel bierze pod uwage skladnie... Dla mnie to jest poziom 10-11 letniego dziecka...
paulaa. Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Mam 13 letniego brata i pisze zupełnie inaczej, rozumiem to nie szkoła ale powinnaś chociaż troch się starać żeby twoje posty były zrozumiałe dla wszystkich, a nie kaleczyć aż tak tą polszczyzne. :smile:
KasiaJessy Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 nooo...to jest forum o psach a nie ortograficzne!po co ja mam się starać?a jakie wy mi piszecie wiadomości....błędy ,nie wiem czy mam płakać czy śmieć się
Cockermaniaczka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 zasady ortografii obowiązują wszędzie słoneczko...:p Proponuje śmieć się:diabloti::razz:
Aleksa. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='KasiaJessy']nooo...to jest forum o psach a nie ortograficzne!po co ja mam się starać?a jakie wy mi piszecie wiadomości....błędy ,nie wiem czy mam płakać czy śmieć się hahaha, przepraszam, ale nie moge :evil_lol::evil_lol::evil_lol: po to nawet jest na forum podkreślanie błędów, które robimy żeby ich nie robić :eviltong::evil_lol:
KasiaJessy Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 u mnie się nie podkreśla(na tym komputerze)!No to śmiać.Dobra będę pisać dokładniej i z kończmy tą dyskusje!ok?Mam jedno pytanie:a jak trzeba zrobić żeby pod postem było coś na pisane bo nie mogę ustawić?
Aleksa. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 KasiaJessy napisał(a):u mnie się nie podkreśla(na tym komputerze)!No to śmiać.Dobra będę pisać dokładniej i z kończmy tą dyskusje!ok?Mam jedno pytanie:a jak trzeba zrobić żeby pod postem było coś na pisane bo nie mogę ustawić? w sensie sygnatura ? ;)
Aleksa. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 KasiaJessy napisał(a):No ...tak:) musisz wejść w "ustawienia". Po lewej stronie będziesz miała taki spis. ;) wchodzisz w zakładki "moje ustawienia" i klikasz "edytuj sygnaturę: ;)
Lucky. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 KasiaJessy napisał(a):Dzięki:)Jak się mam odwdzięczyć ? pisać normalnie :diabloti: np. skończmy a nie z kończmy :) zainstaluj sobie mozillę.
Aleksa. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 KasiaJessy napisał(a):Dzięki:)Jak się mam odwdzięczyć ? nie musisz.;) jak coś jeszcze, to pytaj.:p pomogę, a przynajmniej spróbuję. :D
KasiaJessy Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Może kiedyś,bo na razie nie mam takich pytań;)Ale dzięki. Lucky-ale ja się pytałam Oli(Aleksandra95)a nie Cb.A gdzie ja tak pisałam ?No...
Lucky. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='KasiaJessy']u mnie się nie podkreśla(na tym komputerze)!No to śmiać.Dobra będę pisać dokładniej i z kończmy tą dyskusje!ok?Mam jedno pytanie:a jak trzeba zrobić żeby pod postem było coś na pisane bo nie mogę ustawić? o tutaj.:diabloti:
Cockermaniaczka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='KasiaJessy']Może kiedyś,bo na razie nie mam takich pytań;)Ale dzięki. Lucky-ale ja się pytałam Oli(Aleksandra95)a nie Cb.A gdzie ja tak pisałam ?No...pytalas Cb radio?:evil_lol::lol:
KasiaJessy Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Cockermaniaczka napisał(a):pytalas Cb radio?:evil_lol::lol: Pisz jaśniej..:evil_lol::diabloti:Napisz jeszcze raz bo Cb nie rozumiem
vaness Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 KasiaJessy napisał(a):Pisz jaśniej..:evil_lol::diabloti:Napisz jeszcze raz bo Cb nie rozumiem hahahh :D jak można jaśniej napisać "Cb radio" ??
Molowe Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 CB radio – pasmo radiowe i urządzenia łączności (radiostacja, anteny i osprzęt) ciocia wikipedia wszystko wyjaśni proszę Was 13 lat i nie wiedzieć co to jest CB radio? :D
vaness Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 hehe :D może myślała że się pisze "sibi radio" :D tak wgl ja sobie myślę , że to jest Kasiu Twoje zdjęcie http://s2.img.pl/YklnOTm.m.png , a nie jak mówi opis kuzynki ..
vaness Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 KasiaJessy napisał(a):Wiem ale nie będę wam tłumaczyła ! przecież to ty chciałaś by Tobie wytłumaczono ...
KasiaJessy Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 nie ,nie,nie jak tak nie wyglądam...A kto by mi robił zdjęcie?ja w ogóle nie mam zdjęć siebie..Po co bym miała kłamiac
Recommended Posts