KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Mogłabym być Twoja matka;) A ile masz lat??
cockermaister Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Kasia czemu wstydzisz się napisać ile masz lat ?? ja mam 15 ;)
KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Cockermaister Aha...No nie ale bym wolała samo powiedzieć. Kasi i Lena Mój brat ma mniej lat od Cb o ..lat:)
cockermaister Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Mam 29 lat:) możecie mówić mi mamo;) eee tam przesadzasz ;) wcale nie dużo masz lat
Kasi i Lena Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 cockermaister napisał(a):eee tam przesadzasz ;) wcale nie dużo masz lat KasiaJessy napisał(a):Są starsi na forum ;)29 to mało Dziękuję bardzo za dowartościowanie;) Wiem że są i starsi, jest i dużo młodszych ale łączy nas jedno miłość do psów.
Lucky. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 a ja nie rozumiem co ma wiek do swoich wypowiedzi na forum. zdarza się, że niektóre osoby mają po 10-12 lat i piszą zrozumiale, można z nimi normalnie pisać, a są takie z którymi nie można się w ogóle porozumieć. Myślę, że wiek nie jest ważny. :)
Aleksa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Witamy się.:hand: ładne masz pieski. :lol: będę zaglądać.:diabloti:
Cockermaniaczka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Lucky. napisał(a):a ja nie rozumiem co ma wiek do swoich wypowiedzi na forum. zdarza się, że niektóre osoby mają po 10-12 lat i piszą zrozumiale, można z nimi normalnie pisać, a są takie z którymi nie można się w ogóle porozumieć. Myślę, że wiek nie jest ważny. :) ja jednak czasem mam wrazenie ze powinien byc minimalny wiek 14-15 lat... Wystarczy spojrzec na posty Jess tu czy na cockerowym...Nieraz czytac sie tego nie da ;/
KasiaJessy Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 [quote name='Aleksandra95']Witamy się.:hand: ładne masz pieski. :lol: będę zaglądać.:diabloti: Witam ,witam! Dzięki:) Wpadaj kiedy chcesz ;) Cockermaniaczak No i co ze czasami nie piszę e zamiast ę bo nie chce mi sie pisać tak .A ty,już jak jakaś ....wariujesz Już nie będę Cb zawstydzać.. Lucky-ile masz lat? Cockermanaczko-ile masz lat,bo przecież pozjadałaś wszystkie rozumy,jaka jesteś mądra niby...To ile masz lat?
cockermanka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 KasiaJessy napisał(a): No i co ze czasami nie piszę e zamiast ę bo nie chce mi sie pisać tak . Staranność pisania jest potwierdzeniem znajomości netykiety i wyrażeniem szacunku do osób czytających. I obowiązuje wszystkich forumowiczów. Jak nie chce Ci się pisać...to nie pisz wcale, bo rzeczywiście tak niestaranne i nieskładne pisanie zniechęca do czytania. No, chyba,że o to Ci chodzi...
KasiaJessy Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Ale ja z nią nie chce pisać.A Ty ile masz lat?
Cockermaniaczka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 dziecko jesteśmy kilkanaście lat starsze do Ciebie!I pisz poprawnie bo w Polsce jesteś!!!I trochę szacunku!Bo nie piszesz z koleżankami... Dlatego wlasnie masz zakaz pisania na cockerowym forum... Wiek tu ma mało do gadania na forum są osoby w wieku 14-16 lat i potrafią się wyrażać i pisać poprawnie i nie obrażać nikogo brakiem szacunku np do hodowców... Mam nadzieje ze w gimnazjum i szkole średniej Cie naucza składni i pisania po Polsku bo jeśli tak będziesz nadal pisać....to ja dziękuje...Wstyd... Cockermaniaczak ci się udał -naprawdę uśmiałam się:cool2: Dziecinko forum jest publiczne,to czego Ty nie chcesz jest bardzo mało istotne:) Kazdy ma prawo tu się udzielać pod warunkiem ze nie lamie regulaminu:)
KasiaJessy Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Ale czego Ty się w wstydzisz ?No powiedz...jestem ciekawa.Do puki mi nie powiesz będę sądziła że masz 11lat. A z kim pisze ? Ja cb nie biorę pod uwagę i się na wet nie męcz pisać tyle
Aleksa. Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 A dlaczego Ty każdego pytasz ila ma lat ? bo mnie to bardzo interesuje. :D :p
KasiaJessy Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Nie każdego...Bo jestem ciekawa a co ?
Lucky. Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Cockermaniaczka - ja mam swoje zdanie, które wyraziłam. Dla mnie nie musi być żadnego ograniczenia, ja miałam chyba 12 lat jak tutaj trafiłam. Wydaje mi się, że raczej nie spamowałam etc. Zresztą gdyby granica wieku zostałaby wprowadzona na forum, to dzieci takie jak ona, podawałyby nie swoją datę urodzenia. KasiaJessy - nie wiem po co Tobie wiek wszystkich użytkowników...
KasiaJessy Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 Możemy skończyć tą kłótnię?Wyjaśnijmy to raz na zawsze ,ok?Albo cały czas chcecie żeby taka była atmosfera?
paulaa. Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Jak dla mnie wiek jedno, a sposób pisania i zachowanie na forum drugie.. ;)
cockermanka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 KasiaJessy napisał(a):Ale ja z nią nie chce pisać. To włącz opcję "ignoruj"....nie będziesz widziała postów osób, z którymi nie chcesz pisać.:eviltong: KasiaJessy napisał(a):A Ty ile masz lat? Gdybyś czytała uważnie cockerkowe forum, to byś wiedziała ;) Jakoś nie mam problemu z moim wiekiem ;) - 49 :evil_lol:
Cockermaniaczka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 ja rowniez...Mam 24 lata:eviltong: Wiec troche do tych 11 Jessuniu musisz dodac:evil_lol: ooo to aparat sie odnalazl jednak?:diabloti::razz: Lucky jasne ze tak...Ale przynajmniej modzi powinni nad tym panowac...A tutaj na dogo pauje chyba zasada- Robta co chceta:shake:
vaness Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 KasiaJessy napisał(a):A ja myślałam że 10.Bo coś pisałaś... hahaha to mnie rozwaliło totalnie :D
vaness Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Cockermaniaczka napisał(a):ja jednak czasem mam wrazenie ze powinien byc minimalny wiek 14-15 lat... Wystarczy spojrzec na posty Jess tu czy na cockerowym...Nieraz czytac sie tego nie da ;/ co do tego to racja :) zresztą w wieku 13 lat - 1 gimnazjum pisze się już bez błędów, nie mówię że się nie zdarzają , jednak nie takie
Recommended Posts