Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cockermaister napisał(a):
eee tam przesadzasz ;) wcale nie dużo masz lat

KasiaJessy napisał(a):
Są starsi na forum ;)29 to mało

Dziękuję bardzo za dowartościowanie;) Wiem że są i starsi, jest i dużo młodszych ale łączy nas jedno miłość do psów.

Posted

a ja nie rozumiem co ma wiek do swoich wypowiedzi na forum.
zdarza się, że niektóre osoby mają po 10-12 lat i piszą zrozumiale, można z nimi normalnie pisać, a są takie z którymi nie można się w ogóle porozumieć. Myślę, że wiek nie jest ważny. :)

Posted

Lucky. napisał(a):
a ja nie rozumiem co ma wiek do swoich wypowiedzi na forum.
zdarza się, że niektóre osoby mają po 10-12 lat i piszą zrozumiale, można z nimi normalnie pisać, a są takie z którymi nie można się w ogóle porozumieć. Myślę, że wiek nie jest ważny. :)

ja jednak czasem mam wrazenie ze powinien byc minimalny wiek 14-15 lat...
Wystarczy spojrzec na posty Jess tu czy na cockerowym...Nieraz czytac sie tego nie da ;/

Posted

[quote name='Aleksandra95']Witamy się.:hand:

ładne masz pieski. :lol:

będę zaglądać.:diabloti:
Witam ,witam!
Dzięki:)
Wpadaj kiedy chcesz ;)
Cockermaniaczak
No i co ze czasami nie piszę e zamiast ę bo nie chce mi sie pisać tak .A ty,już jak jakaś ....wariujesz
Już nie będę Cb zawstydzać..
Lucky-ile masz lat?
Cockermanaczko-ile masz lat,bo przecież pozjadałaś wszystkie rozumy,jaka jesteś mądra niby...To ile masz lat?

Posted

KasiaJessy napisał(a):

No i co ze czasami nie piszę e zamiast ę bo nie chce mi sie pisać tak .

Staranność pisania jest potwierdzeniem znajomości netykiety i wyrażeniem szacunku do osób czytających. I obowiązuje wszystkich forumowiczów.
Jak nie chce Ci się pisać...to nie pisz wcale, bo rzeczywiście tak niestaranne i nieskładne pisanie zniechęca do czytania. No, chyba,że o to Ci chodzi...

Posted

dziecko jesteśmy kilkanaście lat starsze do Ciebie!I pisz poprawnie bo w Polsce jesteś!!!I trochę szacunku!Bo nie piszesz z koleżankami...
Dlatego wlasnie masz zakaz pisania na cockerowym forum...
Wiek tu ma mało do gadania na forum są osoby w wieku 14-16 lat i potrafią się wyrażać i pisać poprawnie i nie obrażać nikogo brakiem szacunku np do hodowców...
Mam nadzieje ze w gimnazjum i szkole średniej Cie naucza składni i pisania po Polsku bo jeśli tak będziesz nadal pisać....to ja dziękuje...Wstyd...
Cockermaniaczak ci się udał -naprawdę uśmiałam się:cool2:
Dziecinko forum jest publiczne,to czego Ty nie chcesz jest bardzo mało istotne:) Kazdy ma prawo tu się udzielać pod warunkiem ze nie lamie regulaminu:)

Posted

Ale czego Ty się w wstydzisz ?No powiedz...jestem ciekawa.Do puki mi nie powiesz będę sądziła że masz 11lat.
A z kim pisze ?
Ja cb nie biorę pod uwagę i się na wet nie męcz pisać tyle

Posted

Cockermaniaczka - ja mam swoje zdanie, które wyraziłam. Dla mnie nie musi być żadnego ograniczenia, ja miałam chyba 12 lat jak tutaj trafiłam. Wydaje mi się, że raczej nie spamowałam etc. Zresztą gdyby granica wieku zostałaby wprowadzona na forum, to dzieci takie jak ona, podawałyby nie swoją datę urodzenia.

KasiaJessy - nie wiem po co Tobie wiek wszystkich użytkowników...

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Ale ja z nią nie chce pisać.

To włącz opcję "ignoruj"....nie będziesz widziała postów osób, z którymi nie chcesz pisać.:eviltong:
KasiaJessy napisał(a):
A Ty ile masz lat?

Gdybyś czytała uważnie cockerkowe forum, to byś wiedziała ;)
Jakoś nie mam problemu z moim wiekiem ;) - 49 :evil_lol:

Posted

ja rowniez...Mam 24 lata:eviltong: Wiec troche do tych 11 Jessuniu musisz dodac:evil_lol:
ooo to aparat sie odnalazl jednak?:diabloti::razz:

Lucky jasne ze tak...Ale przynajmniej modzi powinni nad tym panowac...A tutaj na dogo pauje chyba zasada- Robta co chceta:shake:

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
ja jednak czasem mam wrazenie ze powinien byc minimalny wiek 14-15 lat...
Wystarczy spojrzec na posty Jess tu czy na cockerowym...Nieraz czytac sie tego nie da ;/

co do tego to racja :) zresztą w wieku 13 lat - 1 gimnazjum pisze się już bez błędów, nie mówię że się nie zdarzają , jednak nie takie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...