Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

paulaa. napisał(a):
Chodzi pewnie o to, że się kręci kopiąc koc, bo nie może się ułożyć, mój tak często robi, bo to maruda straszna. :diabloti:

aaa ! nie zrozumiałam ... :D no to Toffik się z 20 razy nieraz kręci w koło , a dopiero potem się położy XD

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulaa. napisał(a):
Jessy ile masz lat ? Bo robisz tak śmieszne i banalne błędy w każdym poście, że naprawdę zaczyna mnie to zastanawiać. :evil_lol: Nie chce cię urazić, ot tak, czysta ciekawość. ;) Na dogo nie ma przecież limitów ile lat musi mieć użytkownik.. :D

Zapytaj mnie się w wiadomości prywatnej.No nie w każdym ale czasami mi się zdarza.Bo robię zdjęcia jessy bo brat kupił sobie nowy aparat i chce jej zrobic zdjęcia i tak sie śpieszę.

Posted

paulaa. napisał(a):
Chodzi pewnie o to, że się kręci kopiąc koc, bo nie może się ułożyć, mój tak często robi, bo to maruda straszna. :diabloti:

Tak ,tak!Ono mi chodziło i nie wiedziałam o co jej chodzi;)
Vaness
Zapytaj mnie w wiadomości prywatnej to Ci powiem;)
Moja to tylko z 6 razy

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Zapytaj mnie się w wiadomości prywatnej.No nie w każdym ale czasami mi się zdarza.Bo robię zdjęcia jessy bo brat kupił sobie nowy aparat i chce jej zrobic zdjęcia i tak sie śpieszę.

aha , twoje wymówiki mnie czasami dziwią :D a nie możesz odpowiedzieć szczerze na forum ? ;) nie wstydź się swojego wieku ..

Guest Fusiafusia
Posted

vaness napisał(a):
aha , twoje wymówiki mnie czasami dziwią :D a nie możesz odpowiedzieć szczerze na forum ? ;) nie wstydź się swojego wieku ..

Ja wiem ile ona ma lat ;)
Mowić czy nie ??:D

Posted

vaness napisał(a):

dokładnie... ;)

Ola & Kajtek napisał(a):
Ja wiem ile ona ma lat ;)
Mowić czy nie ??:D

mów!!! :diabloti:

Guest Fusiafusia
Posted

paulaa. napisał(a):

mów!!! :diabloti:

Ona ma 13 lat.

Posted

paulaa. napisał(a):
problem w tym, że jej ciężko wychodzi mówienie prawdy. :D

i byśmy się dowiedzieli , że ma 35 lat , męża i 3 dzieci ... :D

Guest Fusiafusia
Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Ja strzelam- 12lat?

13 :D xD .

Posted

paulaa. napisał(a):
No coś ty ? Strzelałam 10. Bo mam brata 13 letniego i tak z pewnością nie pisze. :smile:

ja też myślałam , że około 10 - 11 :D

Guest Fusiafusia
Posted

vaness napisał(a):
ja też myślałam , że około 10 - 11 :D

haha a jednak 13 xD

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...