vaness Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 paulaa. napisał(a):Chodzi pewnie o to, że się kręci kopiąc koc, bo nie może się ułożyć, mój tak często robi, bo to maruda straszna. :diabloti: aaa ! nie zrozumiałam ... :D no to Toffik się z 20 razy nieraz kręci w koło , a dopiero potem się położy XD
KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 paulaa. napisał(a):Jessy ile masz lat ? Bo robisz tak śmieszne i banalne błędy w każdym poście, że naprawdę zaczyna mnie to zastanawiać. :evil_lol: Nie chce cię urazić, ot tak, czysta ciekawość. ;) Na dogo nie ma przecież limitów ile lat musi mieć użytkownik.. :D Zapytaj mnie się w wiadomości prywatnej.No nie w każdym ale czasami mi się zdarza.Bo robię zdjęcia jessy bo brat kupił sobie nowy aparat i chce jej zrobic zdjęcia i tak sie śpieszę.
KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 paulaa. napisał(a):Chodzi pewnie o to, że się kręci kopiąc koc, bo nie może się ułożyć, mój tak często robi, bo to maruda straszna. :diabloti: Tak ,tak!Ono mi chodziło i nie wiedziałam o co jej chodzi;) Vaness Zapytaj mnie w wiadomości prywatnej to Ci powiem;) Moja to tylko z 6 razy
vaness Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 KasiaJessy napisał(a):Zapytaj mnie się w wiadomości prywatnej.No nie w każdym ale czasami mi się zdarza.Bo robię zdjęcia jessy bo brat kupił sobie nowy aparat i chce jej zrobic zdjęcia i tak sie śpieszę. aha , twoje wymówiki mnie czasami dziwią :D a nie możesz odpowiedzieć szczerze na forum ? ;) nie wstydź się swojego wieku ..
Guest Fusiafusia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 vaness napisał(a):aha , twoje wymówiki mnie czasami dziwią :D a nie możesz odpowiedzieć szczerze na forum ? ;) nie wstydź się swojego wieku .. Ja wiem ile ona ma lat ;) Mowić czy nie ??:D
paulaa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 vaness napisał(a):aha , twoje wymówiki mnie czasami dziwią :D a nie możesz odpowiedzieć szczerze na forum ? ;) nie wstydź się swojego wieku .. dokładnie... ;) Ola & Kajtek napisał(a):Ja wiem ile ona ma lat ;) Mowić czy nie ??:D mów!!! :diabloti:
Guest Fusiafusia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 paulaa. napisał(a): mów!!! :diabloti: Ona ma 13 lat.
paulaa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 vaness napisał(a):jak będzie chciała to sama powie :diabloti: problem w tym, że jej ciężko wychodzi mówienie prawdy. :D
paulaa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Ola & Kajtek napisał(a):Ona ma 13 lat. No coś ty ? Strzelałam 10. Bo mam brata 13 letniego i tak z pewnością nie pisze. :smile:
vaness Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 paulaa. napisał(a):problem w tym, że jej ciężko wychodzi mówienie prawdy. :D i byśmy się dowiedzieli , że ma 35 lat , męża i 3 dzieci ... :D
Guest Fusiafusia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Kasi i Lena napisał(a):Ja strzelam- 12lat? 13 :D xD .
vaness Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 paulaa. napisał(a):No coś ty ? Strzelałam 10. Bo mam brata 13 letniego i tak z pewnością nie pisze. :smile: ja też myślałam , że około 10 - 11 :D
Guest Fusiafusia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 vaness napisał(a):ja też myślałam , że około 10 - 11 :D haha a jednak 13 xD
paulaa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Ola & Kajtek napisał(a):haha a jednak 13 xD a pewna jesteś ? :razz: bo wiesz, na pw to ja też moge pisać że mam 21. :D
KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Ola & Kajtek napisał(a):Ja wiem ile ona ma lat ;) Mowić czy nie ??:D Nie mów!.........
KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 A tam ,przepadło...:( vaness ile masz lat? Paula-ile masz lat?
paulaa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 KasiaJessy napisał(a): Paula-ile masz lat? 16, i nie wstydzę się o tym mówić, bo tu nie ma czego ukrywać. :smile:
Kasi i Lena Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 KasiaJessy napisał(a):Aha....Czyli 12? A Ty ile masz lat? Mogłabym być Twoją matką;)
KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 A ja myślałam że 10.Bo coś pisałaś...
Recommended Posts