Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Z tobą nie ale z innymi i nie mam zamiaru.Ja nie mówiła ze ty nic nie wiesz ale tak chwaliłaś się tak jak bys pozjadała wszystkie rozumy:diabloti:Który to ja pisałam przed przecinkiem a nie po .Pies nie jest ważniejszy od człowieka ,rodziny tylko jest na 3miejscu.Pies ma mieć wygody a nie ,którzy ludzie nie mają domów.U mnie nigdy nie będzie pies ważniejszy od człowieka.Lubię psy ale nie aż tak przesadzać z nimi.

Pokaż, gdzie się chwaliłam, jakąż to ja ekspertką jestem ;) Proszę o cytaty.

Hahaha, na cockerowym napisałaś coś w tym stylu "<<który>> pisze się po przecinku", na co ja odpisałam Ci, że nie. A Ty nadal się upierałaś, że tak, bo tak uczono Cię w szkole :lol:
Sama sobie zaprzeczasz.

Masz prawo postawić psa na trzecim miejscu, nikt Ci nie broni.
Tylko jak możesz porównywać psy do bezdomnych osób, skoro Sonia mieszka "w baraku"?

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co się stało z goldenem Brutusem?? :diabloti: :diabloti: :diabloti:

i jak masz w końcu na imie kasia czy karolina

http:// www .goldenretriver.fora . pl/ font-color-blue-who-is-who-font,31/witam-was-i-was,8352.html

(usunąć spacje )

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Pokaż, gdzie się chwaliłam, jakąż to ja ekspertką jestem ;) Proszę o cytaty.

Hahaha, na cockerowym napisałaś coś w tym stylu "<<który>> pisze się po przecinku", na co ja odpisałam Ci, że nie. A Ty nadal się upierałaś, że tak, bo tak uczono Cię w szkole ;)
Sama sobie zaprzeczasz.

Masz prawo postawić psa na trzecim miejscu, nikt Ci nie broni.
Tylko jak możesz porównywać psy do bezdomnych osób, skoro Sonia mieszka "w baraku"?

No wcześniej że ja nic nie wiem o psach a powinnam słychać cb bo ty wszystko o nich wiesz.
Ona mieszka w kojcu a nie w baraku!

Posted

Marta_Ares napisał(a):
co się stało z goldenem Brutusem?? :diabloti: :diabloti: :diabloti:

i jak masz w końcu na imie kasia czy karolina

http:// www .goldenretriver.fora . pl/ font-color-blue-who-is-who-font,31/witam-was-i-was,8352.html

(usunąć spacje )

jakim?????

Posted

Witam!Jestem tu nowa:)Mam trzy psy Sonię,Jessy czytaj Dzesi i Brutusa.Mam na imię....piszcie Jess(dzes).Lubię bawić się z nimi:)

OJ...Jessy to cocker spaniel ang.,Sonia mieszaniec a Brutus Golden re....

oj dziecko dziecko.....

Posted

Haha, już sama się w tym gubisz, co? Nie dziwie Ci się.
Jak się ma golden Kasiu-Karolino? :lol:

KasiaJessy napisał(a):
No wcześniej że ja nic nie wiem o psach a powinnam słychać cb bo ty wszystko o nich wiesz.
Ona mieszka w kojcu a nie w baraku!

Ale skoro już psy porównujemy do ludzi to i teraz sobie na to pozwoliłam ;)
Bo ja mieszkanie przy budzie porównałabym właśnie do baraka, jak i nie kartonu pod mostem ;)

ZACYTUJ gdzie tak napisałam.
Nie pisałam nigdzie, żebyś się mnie słuchała. Bo wiem, że to i tak nie ma sensu, bo Ty wiesz najlepiej.
Ale owszem, napisałam, że wiesz o psach tyle co nic ;) Bo to fakt.

Posted

ja tak czytam i się zastanawiam czy tam masz w ogóle jakiegoś psa , ponieważ są niby jakieś zdjęcia ale czy autentyczne ... Jak kąpiel jessy ?

Posted

Misia&Ruby napisał(a):
Haha, już sama się w tym gubisz, co? Nie dziwie Ci się.
Jak się ma golden Kasiu-Karolino? :lol:

Ale skoro już psy porównujemy do ludzi to i teraz sobie na to pozwoliłam ;)
Bo ja mieszkanie przy budzie porównałabym właśnie do baraka, jak i nie kartonu pod mostem ;)

ZACYTUJ gdzie tak napisałam.
Nie pisałam nigdzie, żebyś się mnie słuchała. Bo wiem, że to i tak nie ma sensu, bo Ty wiesz najlepiej.
Ale owszem, napisałam, że wiesz o psach tyle co nic ;) Bo to fakt.

Nie ma co dodac co odac
Niech ci bedzie

Posted

znawcą nie jestem, ale dla mnie jessy to trochę mało do spaniela podobna, szczególnie jak dorosła....

na dogo można spotkać różne psy w typie spaniela, które dużo bardziej go przypominają ;)

Posted

vaness napisał(a):
ja tak czytam i się zastanawiam czy tam masz w ogóle jakiegoś psa , ponieważ są niby jakieś zdjęcia ale czy autentyczne ... Jak kąpiel jessy ?

Mam ,takie jakie przedstawiłam.Zależy ,które bo prawie co tydzien ją kąpię:diabloti:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
znawcą nie jestem, ale dla mnie jessy to trochę mało do spaniela podobna, szczególnie jak dorosła....

na dogo można spotkać różne psy w typie spaniela, które dużo bardziej go przypominają ;)

Tak ,czasami sie tak zastanawiam.Ale ona tak z grzywą wygląda.
Misia -moje.moje

Posted

a czemu nam nie pokazałaś fotki goldena Brutusa? :D i gdzie mieszka Brutus? też na podwórku chyba, bo z tego co przeczytałam jest jeszcze starszy od Sonii, a idąc Twoim tokiem rozumowania jak pies jest starszyy to idzie w odstawkę, żeby ten nowy mógł być sobie w domku :D

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Tak ,czasami sie tak zastanawiam.Ale ona tak z grzywą wygląda.
Misia -moje.moje

Yhhhhmmmm... :p
Skoro tak łatwo jest Ci kłamać, to czemu tak łatwo nie przychodzi Ci mówienie prawdy?
Powtarzam, że kradzież zdjęć jest karalna. ;)

Posted

vaness napisał(a):
prawda , bo te zdjęcia , które dodałaś jak była mała różnią się trochę od tych jak jest starsza ;)

kąpiel ostatnia :D

Psy sie zmieniają tak jak człowiek.
Kąpiel jak kąpiel.
Była nie grzeczna :kręciła się nie chciała wejść do wanny.Miałam go później przedstawić ale jak za czeliście się kłócić na cockerkowym to go już nie przedstawiałam .tu tez miałam go przedstawić ale znów każdy by się pytał:ma rodowód ,gdzie mieszka co jej ...

Posted

Mnie to czy ma rodowód czy nie, nie obchodzi. Ale owszem- obchodziłoby mnie, gdzie mieszka, bo to interesuje z pewnością każdego psiarza...

Ale wiem, że tak czy siak go nie masz, więc...

A kradzionych fotek raczej nikt nie chce oglądać ;)

Posted

Po co miałaby kraść komuś zdjęcia ?
no , bo albo się ma psa , albo też się go nie ma i się nie kłamie .
Ja szczerzę się już do osób z Dogomanii przywiązałam w jakiś tam sposób i niby się nie znamy , ale mamy jedną pasję - psy i to bardzo mi się podoba, a nie lubię osób
które kłamią i wymyślają niestworzone historie . Tym bardziej , że widać iż każdy z forumowiczów się w jakiś tam sposób interesuje psem drugiej osoby , tak jak np. często zaglądam do Deli , Scooby'ego , Dory czy Ruby itd.

Więc głupio by było gdybym teraz napisała , że Toffika nie mam , chociaż dużo o nim wspominałam .

więc może Kasia zacznij być szczera co ?? ;)
bo spójrz w swoje posty , często sama sobie zaprzeczasz

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...