Misia&Ruby Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Dokładnie, ale nie wiem, czy już nie jest za późno... Bo moje zaufanie już straciła, cokolwiek by nie napisała.
kopra Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 (edited) na tym forum o goldenach również masz Kasiu/Karolinko problemy z mówieniem prawdy...fajnie tam, że się tak wyrażę Cię zdiagnozowali :D Edited January 10, 2012 by kopra
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 vaness napisał(a):dla mnie rasowy czy nie również nie ma znaczenia .. A mi teraz już jest obojętnie... Ja mam na imię Katarzyna a nie Karolina i piszcie Katarzyna/kasia/kaśka
Lucky. Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 myślę, że nie powinniśmy udzielać się na tym wątku, być może Kasi/Karolinie podoba się to ile ma już stron na wątku :diabloti:
kopra Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Lucky już o tym myślałam, ale no nie mogę się jakoś powstrzymać, żeby nie komentować :D Katarzyna to czemu na innych forach podajesz inne imię?
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='kopra']Lucky już o tym myślałam, ale no nie mogę się jakoś powstrzymać, żeby nie komentować :D Katarzyna to czemu na innych forach podajesz inne imię? Moja siostra ma na imię karolina.Proszę o wyczyszczenie wątków s.od 5 do 16.
Cockermaniaczka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 O prosze, a moze masz bernena?:D o ktorym tak marzylas?:evil_lol: Golden rzekomy tez w budzie?:evil_lol::diabloti:
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Maże o nim..A on będzie mógłby być w kojcu a więcej spuszczony .Nie u babci jest.
Cockermaniaczka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='KasiaJessy']Maże o nim..A on będzie mógłby być w kojcu a więcej spuszczony .Nie u babci jest. To maż dalej...Poczytaj o rasie...Berneny nie nadają się wogole do kojca :angryy:
Misia&Ruby Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Wszyscy wiedzą, że tu, na cockerowym i na goldenowym wypowiadała się jedna osoba- Ty ;) Po piśmie nawet ślepy Cię rozpozna :lol:
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='Cockermaniaczka']To maż dalej...Poczytaj o rasie...Berneny nie nadają się wogole do kojca :angryy: Tak?Jak moja ciotka ma bernena (suke)i trzyma w kojcu.No ale ja nie będę męczyć psa chociaż będę mieć kiedyś bo mam taką ogromną działkę i łąkę:p
Cockermaniaczka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 KasiaJessy napisał(a):Tak?Jak moja ciotka ma bernena (suke)i trzyma w kojcu.No ale ja nie będę męczyć psa chociaż będę mieć kiedyś bo mam taką ogromną działkę i łąkę:p biedna suka... To super Kasiuniu ze będziesz mieć działkę i łąkę...Naprawdę wszyscy sie cieszymy...
Marta_Ares Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Cockermaniaczka napisał(a): To super Kasiuniu ze będziesz mieć działkę i łąkę...Naprawdę wszyscy sie cieszymy... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ten wątek potrafi poprawic humor :lol:
BBeta Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Zamykam Autorkę tematu zapraszam do zapoznania się z Regulaminem Forum
Recommended Posts