Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

na tym forum o goldenach również masz Kasiu/Karolinko problemy z mówieniem prawdy...fajnie tam, że się tak wyrażę Cię zdiagnozowali :D

Edited by kopra
Posted

vaness napisał(a):
dla mnie rasowy czy nie również nie ma znaczenia ..

A mi teraz już jest obojętnie...
Ja mam na imię Katarzyna a nie Karolina i piszcie Katarzyna/kasia/kaśka

Posted

Lucky już o tym myślałam, ale no nie mogę się jakoś powstrzymać, żeby nie komentować :D
Katarzyna to czemu na innych forach podajesz inne imię?

Posted

[quote name='kopra']Lucky już o tym myślałam, ale no nie mogę się jakoś powstrzymać, żeby nie komentować :D
Katarzyna to czemu na innych forach podajesz inne imię?
Moja siostra ma na imię karolina.Proszę o wyczyszczenie wątków s.od 5 do 16.

Posted

[quote name='KasiaJessy']Maże o nim..A on będzie mógłby być w kojcu a więcej spuszczony .Nie u babci jest.

To maż dalej...Poczytaj o rasie...Berneny nie nadają się wogole do kojca :angryy:

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']To maż dalej...Poczytaj o rasie...Berneny nie nadają się wogole do kojca :angryy:
Tak?Jak moja ciotka ma bernena (suke)i trzyma w kojcu.No ale ja nie będę męczyć psa chociaż będę mieć kiedyś bo mam taką ogromną działkę i łąkę:p

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Tak?Jak moja ciotka ma bernena (suke)i trzyma w kojcu.No ale ja nie będę męczyć psa chociaż będę mieć kiedyś bo mam taką ogromną działkę i łąkę:p

biedna suka...
To super Kasiuniu ze będziesz mieć działkę i łąkę...Naprawdę wszyscy sie cieszymy...

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):

To super Kasiuniu ze będziesz mieć działkę i łąkę...Naprawdę wszyscy sie cieszymy...

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
ten wątek potrafi poprawic humor :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...