vaness Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 A tak a propos piszesz jakbyś pozjadała wszystkie rozumy, a Twój pies ma brudne uszy , nie wiesz jak go wykąpać i w jakim szamponie , drugi mieszka na podwórzu - ciekawe czy ma ocieploną budę , dostęp do wody i jakiś większy kojec .
Misia&Ruby Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Ej no... Jak można wytknąć Kasi jakąś jej wadę? Przecież ona wie o psach chyba wszystko. Zadaje zapewne takie błahe pytania dlatego, żeby nikt jej nie uważał za jakiegoś znawcę, eksperta w psiej dziedzinie, bo gdyby się wydało, nie mogłaby się opędzić od swoich fanów. :eviltong:
vaness Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 ja tu wchodzę specjalnie po ty aby zobaczyć co też nowego ekspertka wymyśli :D
vaness Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 aaa i jeszcze po to , by się od niej dużo nauczyć :diabloti:
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 vaness napisał(a):A tak a propos piszesz jakbyś pozjadała wszystkie rozumy, a Twój pies ma brudne uszy , nie wiesz jak go wykąpać i w jakim szamponie , drugi mieszka na podwórzu - ciekawe czy ma ocieploną budę , dostęp do wody i jakiś większy kojec . Nie....A z kąt wiesz że ma brudne?Wiem jak i nie od powiadaj za kogoś.Tylko się doradzałam czy jest dobry.A ty pilnuj swojego psa czy...Ma ocieploną.Wodę co dziennie zmienia jej /im.Ma normalny kojec nie za duży nie za mały,taki jak jej trzeba.Z trochę trawą i płytką. Misia i ruby-a z kąt wiesz że ja wszystko wiem o psach? Wy tylko tutaj wchodzicie i piszecie głupoty żeby z zemnie kpić.O nie nie nie wam tak łatwo nie pójdzie.
Molowe Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='KasiaJessy']Nie....A z kąt wiesz że ma brudne?Wiem jak i nie od powiadaj za kogoś.Tylko się doradzałam czy jest dobry.A ty pilnuj swojego psa czy...Ma ocieploną.Wodę co dziennie zmienia jej /im.Ma normalny kojec nie za duży nie za mały,taki jak jej trzeba.Z trochę trawą i płytką. Misia i ruby-a z kąt wiesz że ja wszystko wiem o psach? Wy tylko tutaj wchodzicie i piszecie głupoty żeby z zemnie kpić.O nie nie nie wam tak łatwo nie pójdzie. skoro już się tak czepiamy tutaj na tym wątku o błędy :D
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='Molowe']skoro już się tak czepiamy tutaj na tym wątku o błędy :D O matko znów.Poprawie skąd,odpowiadaj,ze mnie.No ale jakos przeczytalas?
Molowe Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 nie o matko nie czepiałabym się gdybyś Ty parę postów wcześniej nie poprawiała wszystkich gdy sama poprawnie nie piszesz ;) przyganiał kocioł garnkowi.... tak przeczytałam to JAKOŚ ale mogłabyś starać się pisać poprawnie skoro wiesz jak dany wyraz powinien być napisany
Cockermaniaczka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 KasiaJessy napisał(a):Nie....A z kąt wiesz że ma brudne?Wiem jak i nie od powiadaj za kogoś.Tylko się doradzałam czy jest dobry.A ty pilnuj swojego psa czy...Ma ocieploną.Wodę co dziennie zmienia jej /im.Ma normalny kojec nie za duży nie za mały,taki jak jej trzeba.Z trochę trawą i płytką. Misia i ruby-a z kąt wiesz że ja wszystko wiem o psach? Wy tylko tutaj wchodzicie i piszecie głupoty żeby z zemnie kpić.O nie nie nie wam tak łatwo nie pójdzie. :diabloti: no widzicie,tak latwo nam nie pójdzie :evil_lol: "Cockermaniaczok" mówi ci ze jesteś the best :eviltong::loveu: Jeden z lepszych wątków na którym można sie pośmiać:p
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Molowe napisał(a):nie o matko nie czepiałabym się gdybyś Ty parę postów wcześniej nie poprawiała wszystkich gdy sama poprawnie nie piszesz ;) przyganiał kocioł garnkowi.... tak przeczytałam to JAKOŚ ale mogłabyś starać się pisać poprawnie skoro wiesz jak dany wyraz powinien być napisany Mogłam ale nie dość że mam jakiś dziwny laptop to jeszcze nie da sie na nim pisac Cockermaniaczko- ...sorry że tak napisałam;)specjalnie ja tego nie napisałam tylko przypadkowo mi sie tak napisało.Ale nawet fajnie..hihihi A co w tym jest takie śmiesznego? Do pero byłam z jessy na spacerku.Miał być długi ale nie był:(Zaczął padać śnieg ;)i musieliśmy przerwać a miałam aparat i chciała jej zrobic zdjecia.W końcu nie bedzie łap miec w blocie.
Lucky. Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Ty jesteś śmieszna, gubisz się w tym co piszesz :)
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Lucky. napisał(a):Ty jesteś śmieszna, gubisz się w tym co piszesz :) A Ty jeszcze śmieszniejszy :diabloti: nic nie pisz bo zaraz padne :p Zdjęć nie będzie :-(
Misia&Ruby Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 KasiaJessy napisał(a):Nie....A z kąt wiesz że ma brudne?Wiem jak i nie od powiadaj za kogoś.Tylko się doradzałam czy jest dobry.A ty pilnuj swojego psa czy...Ma ocieploną.Wodę co dziennie zmienia jej /im.Ma normalny kojec nie za duży nie za mały,taki jak jej trzeba.Z trochę trawą i płytką. Misia i ruby-a z kąt wiesz że ja wszystko wiem o psach? Wy tylko tutaj wchodzicie i piszecie głupoty żeby z zemnie kpić.O nie nie nie wam tak łatwo nie pójdzie. Wie że brudne- wszyscy co czytają Twój wątek wiedzą- bo Ty to wcześniej napisałaś... :roll: Musisz wiedzieć wszystko o psach, skoro pouczasz nawet wieloletnich hodowców i osoby które znają się znacznie lepiej na nich od Ciebie ;) Tylko prawdziwy ekspert się tak zachowuje, bo innym nie wypada... A poza tym, wiesz co to sarkazm? :diabloti: To my piszemy głupoty? hahaha :lol: Dobre! To Ty piszesz tu takie głupoty, że głowa mała. Nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać czytając Twoje wypowiedzi. Choć w sumie nie jest to tak śmieszne, jak przykre i żałosne... Skończ z siedzeniem w internecie i pisaniem głupot, a przeczytaj jakieś dobrą książki o psach, warto było by się też zaopatrzyć w słownik ;) Później możemy porozmawiać. PS Kąty to może mieć kwadrat :p
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 [quote name='Misia&Ruby']Wie że brudne- wszyscy co czytają Twój wątek wiedzą- bo Ty to wcześniej napisałaś... :roll: Musisz wiedzieć wszystko o psach, skoro pouczasz nawet wieloletnich hodowców i osoby które znają się znacznie lepiej na nich od Ciebie ;) Tylko prawdziwy ekspert się tak zachowuje, bo innym nie wypada... A poza tym, wiesz co to sarkazm? :diabloti: To my piszemy głupoty? hahaha :lol: Dobre! To Ty piszesz tu takie głupoty, że głowa mała. Nie wiadomo, czy śmiać się czy płakać czytając Twoje wypowiedzi. Choć w sumie nie jest to tak śmieszne, jak przykre i żałosne... Skończ z siedzeniem w internecie i pisaniem głupot, a przeczytaj jakieś dobrą książki o psach, warto było by się też zaopatrzyć w słownik ;) Później możemy porozmawiać. PS Kąty to może mieć kwadrat :p Jak was pytałam to wy staliście jak słupy i jak byscie nie wiedzieli co to pies..To jak jesteś taka mądra,wszystkie rozumy po zjadałaś to powiedz. Tak piszecie ''Przeczytaj jakieś dobrą książki o psach''ćwicz gramatykę..Poprawnie:przeczytaj jakieś dobre książki o psach.O to Ci chodziło? A ja nie musze z toba rozmawiać
cockermaister Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='KasiaJessy'] ''Przeczytaj jakieś dobrą książki o psach''ćwicz gramatykę..Poprawnie:przeczytaj jakieś dobre książki o psach.O to Ci chodziło? A ja nie musze z toba rozmawiać jakim prawem poprawiasz innych jak twoje wypowiedzi są nie do odczytania ??
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 cockermaister napisał(a):jakim prawem poprawiasz innych jak twoje wypowiedzi są nie do odczytania ?? No bo jest źle....A jakim prawem mozesz kogos oceniac ?
cockermaister Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 KasiaJessy napisał(a):No bo jest źle....A jakim prawem mozesz kogos oceniac ? osłabiasz mnie... może zacznij poprawiać swoją pisownię i dopiero poprawiaj innych ?? ja nikogo nie oceniam
Marta_Ares Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 zapisuje bo jest się z czego pośmiać :diabloti: :diabloti: :diabloti:
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 To zapisuj ale co?hehe Dobra...cockermaister -nie denerwuj sie tak.Nie będę juz tak robić!ok?
Misia&Ruby Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='KasiaJessy']Jak was pytałam to wy staliście jak słupy i jak byscie nie wiedzieli co to pies..To jak jesteś taka mądra,wszystkie rozumy po zjadałaś to powiedz. Tak piszecie :lol: Rozmawiałaś ze mną? Ciekawe... Bo nie wydaje mi się, żebym miała tak wspaniałą okazję się z Tobą zobaczyć twarzą w twarz :lol: I Ty mi wmawiasz, że ja nic nie wiem?:evil_lol: Poczytaj swoje głupie pytania, proszę;) Na które MUSI znać odpowiedź każdy właściciel psa PRZED jego nabyciem. A nie chcesz się ich dowiedzieć, kiedy psy masz już od dawna... Gratuluję podstawy :p I nie mam chęci ani obowiązku dawać Ci żadnych rad. Zresztą to i tak nie miało by sensu, bo przecież wspaniała Kasia wie wszystko od wszystkich lepiej ;) To ja od Ciebie się powinnam uczyć :diabloti: (to był właśnie sarkazm;)) ''Przeczytaj jakieś dobrą książki o psach''ćwicz gramatykę..Poprawnie:przeczytaj jakieś dobre książki o psach.O to Ci chodziło? A ja nie musze z toba rozmawiać Wow! Jesteś świetna! Umiesz zrozumieć kontekst zdania z jedną literówką. Na prawdę Cię podziwiam, ja tak nie umiem :loveu: Hahaha, co jak co, ale powinnaś wstydzić się pouczać osoby, którym zdarzy się jedna literówka w poście przy szybkim pisaniu, kiedy sama jesteś święcie przekonana, że po "który" stawia się przecinek :evil_lol: I jeszcze kłamiąc, że tak Cię uczono w szkole. Gdybym miała poszukać Twoich błędów ortograficznych, językowych (nie literówek) na forach, to byłoby ich tyle, że hoho :diabloti:
Marta_Ares Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 KasiaJessy napisał(a):To zapisuj ale co?hehe im mniej wiesz tym lepiej :)
KasiaJessy Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Misia&Ruby napisał(a)::lol: Rozmawiałaś ze mną? Ciekawe... Bo nie wydaje mi się, żebym miała tak wspaniałą okazję się z Tobą zobaczyć twarzą w twarz :lol: I Ty mi wmawiasz, że ja nic nie wiem?:evil_lol: Poczytaj swoje głupie pytania, proszę;) Na które MUSI znać odpowiedź każdy właściciel psa PRZED jego nabyciem. A nie chcesz się ich dowiedzieć, kiedy psy masz już od dawna... Gratuluję podstawy :p I nie mam chęci ani obowiązku dawać Ci żadnych rad. Zresztą to i tak nie miało by sensu, bo przecież wspaniała Kasia wie wszystko od wszystkich lepiej ;) To ja od Ciebie się powinnam uczyć :diabloti: (to był właśnie sarkazm;)) Wow! Jesteś świetna! Umiesz zrozumieć kontekst zdania z jedną literówką. Na prawdę Cię podziwiam, ja tak nie umiem :loveu: Hahaha, co jak co, ale powinnaś wstydzić się pouczać osoby, którym zdarzy się jedna literówka w poście przy szybkim pisaniu, kiedy sama jesteś święcie przekonana, że po "który" stawia się przecinek :evil_lol: I jeszcze kłamiąc, że tak Cię uczono w szkole. Gdybym miała poszukać Twoich błędów ortograficznych, językowych (nie literówek) na forach, to byłoby ich tyle, że hoho :diabloti: Z tobą nie ale z innymi i nie mam zamiaru.Ja nie mówiła ze ty nic nie wiesz ale tak chwaliłaś się tak jak bys pozjadała wszystkie rozumy:diabloti:Który to ja pisałam przed przecinkiem a nie po .Pies nie jest ważniejszy od człowieka ,rodziny tylko jest na 3miejscu.Pies ma mieć wygody a nie ,którzy ludzie nie mają domów.U mnie nigdy nie będzie pies ważniejszy od człowieka.Lubię psy ale nie aż tak przesadzać z nimi.
Marta_Ares Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='KasiaJessy']Z tobą nie ale z innymi i nie mam zamiaru.Ja nie mówiła ze ty nic nie wiesz ale tak chwaliłaś się tak jak bys pozjadała wszystkie rozumy:diabloti:Który to ja pisałam przed przecinkiem a nie po .Pies nie jest ważniejszy od człowieka ,rodziny tylko jest na 3miejscu.Pies ma mieć wygody a nie ,którzy ludzie nie mają domów.U mnie nigdy nie będzie pies ważniejszy od człowieka.Lubię psy ale nie aż tak przesadzać z nimi. przecinek w bardzo właściwym miejscu :cool3:
Recommended Posts