cockermanka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 To ją dobrze wytrzyj ręcznikami i niech sobie siedzi w domku, w ciepłym miejscu aż wyschnie. I dopiero sucha na siku. A do suszarki trzeba stopniowo przyzwyczajać, bo to bardzo przydatne.
Guest Fusiafusia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Chcesz więcej stron ? Moge jeszcze kilka Ci podać ;)
KasiaJessy Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Tak...a jaki ma być stopień w suszarce bo ja mam najmniejszy
KasiaJessy Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Ola & Kajtek napisał(a):Chcesz więcej stron ? Moge jeszcze kilka Ci podać ;) To daj.Czekam ;)
Guest Fusiafusia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='KasiaJessy']To daj.Czekam ;) To później na Priva Ci wyślę ;)
Cockermaniaczka Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 KasiaJessy napisał(a):Tak...a jaki ma być stopień w suszarce bo ja mam najmniejszy takim psa nie wysuszysz...
vaness Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 ale skoro ona nie lubi suszarki to możesz jej na najmniejszym stopniu pokazać co i jak - zapoznać ją
Cockermaniaczka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 to tak,ale jesli chodzi o suszenie w ten sposob to nie da rady;p przyzwyczajac nalezy bardzo powoli,aby pies sie nie zniechecil...
vaness Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 no właśnie ;) bo jak ją przestraszysz to potem już nie będzie chciała i będzie się bała ;)
Misia&Ruby Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Wykąp ją wieczorem po ostatnim spacerze. Rano powinna obudzić się już sucha na siusiu;) A co do Twojego pytania, które zadałaś stronę temu- to bardzo źle, że kiedy ktoś zwróci Ci uwagę, poprawi Cię, zmieniasz temat na inny... A robisz to nagminnie.
KasiaJessy Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 [quote name='Ola & Kajtek']To później na Priva Ci wyślę ;) Czekam ... Cockermaniaczko -chociaż trochę. Vaness-tak ,dobry pomysł Misia i ruby-ja bym wolała rano. .....!
Lucky. Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 a gdzie te zdjęcia ? bo to jednak galeria jest i zdjęcia by się przydały :)
KasiaJessy Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Lucky. napisał(a):a gdzie te zdjęcia ? bo to jednak galeria jest i zdjęcia by się przydały :) Na razie nie ma jak widać:(No tak...ale na razie nie mam aparatu i nie mam czasu ale w przyszłym może będą.
vaness Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 KasiaJessy napisał(a):Czekam ... Cockermaniaczko -chociaż trochę. Vaness-tak ,dobry pomysł Misia i ruby-ja bym wolała rano. .....! a co do wykąpania rano to chyba nienajlepszy pomysł ;/ wykąpiesz ją , ona będzie chciała wyjść na spacer , wyjdzie mokra , teraz przypominam jest zimno i się rozchoruje ...
KasiaJessy Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 [quote name='vaness']a co do wykąpania rano to chyba nienajlepszy pomysł ;/ wykąpiesz ją , ona będzie chciała wyjść na spacer , wyjdzie mokra , teraz przypominam jest zimno i się rozchoruje ... Nie najlepszy -pisze się osobno. Nie,nie!Rano wyjdę z nią na długi spacer i jak przyjdę do domu to ją wykąpię i resztę dnia będzie w domu.A jakie wy szampony używacie?
Molowe Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 uwierz mi lepiej będzie jak ją wykąpiesz wieczorem wtedy będziesz miała pewność że suńka się nie rozchoruje ;)
KasiaJessy Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 Molowe napisał(a):uwierz mi lepiej będzie jak ją wykąpiesz wieczorem wtedy będziesz miała pewność że suńka się nie rozchoruje ;) Zrobię tak jak mówicie. A jakie szampony kupujecie ?
vaness Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 hehe :D no popatrz :D chciałam Cię sprawdzić :) ja używam normalnego ziołowego
KasiaJessy Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 (edited) A ja używam over zoo i pchełka.Są dobre? Edited January 8, 2012 by KasiaJessy
Misia&Ruby Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ruby ma szampon z PSH. To chyba ten- http://www.pshpolska.pl/product-pol-149-Szampon-Silk-X2-y-Biotyna-spec-dla-szczeniakow-250ML.html Serdecznie polecam. W sklepie zoologicznym raczej go nie dostaniesz. A co do fotek, to także czekam. Chciałabym zobaczyć fotki także Sonii, bo fotki Jessy w domu widziałam, ale jej nie...
KasiaJessy Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 [quote name='Misia&Ruby']Ruby ma szampon z PSH. To chyba ten- http://www.pshpolska.pl/product-pol-149-Szampon-Silk-X2-y-Biotyna-spec-dla-szczeniakow-250ML.html Serdecznie polecam. W sklepie zoologicznym raczej go nie dostaniesz. A co do fotek, to także czekam. Chciałabym zobaczyć fotki także Sonii, bo fotki Jessy w domu widziałam, ale jej nie... Ooooo...A gdzie go można kupić? Oj na razie nie mogę.Sonia już w cale nie jest w kojcu(może czasem) ale za to biega po podwórko.
Misia&Ruby Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='KasiaJessy']Ooooo...A gdzie go można kupić? Ja kupiłam na wystawie psów na stoisku. Można zamówić przez internet. Możesz spróbować popytać w dobrych sklepach zoologicznych, ale ja się jeszcze z nim nie spotkałam. A drugiej części nie skomentuję... Jestem zdania, że jeśli ktoś ma dwa psy, powinien je traktować na równi. A nie jedna z suk siedzi w domu, a druga siedzi w kojcu (choć sądzę, że dwie są w nim trzymane...). I możesz rozwinąć-co oznacza te "czasem"? Ile godzin dziennie spędza w nim czasu? I co z tego, że biega po podwórku? Spacer to i tak konieczność. Podwórko po krótkim czasie staje się dla psa nudne, jest traktowane niemalże jak kolejny pokój w domu.
KasiaJessy Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 A ludzie ,którzy mieszkają na wsi to psy są w domu i chodzą na spacer?zwykłe psy nie rasowe ,które nie są na łańcuchu tylko w kojcu (więcej spuszczona)przesadzasz.. Jessy jest w domu i dbam o nią tak samo jak o Sonie !
Recommended Posts