Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To ją dobrze wytrzyj ręcznikami i niech sobie siedzi w domku, w ciepłym miejscu aż wyschnie. I dopiero sucha na siku.
A do suszarki trzeba stopniowo przyzwyczajać, bo to bardzo przydatne.

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Fusiafusia
Posted

Chcesz więcej stron ?
Moge jeszcze kilka Ci podać ;)

Guest Fusiafusia
Posted

[quote name='KasiaJessy']To daj.Czekam ;)
To później na Priva Ci wyślę ;)

Posted

Wykąp ją wieczorem po ostatnim spacerze. Rano powinna obudzić się już sucha na siusiu;)

A co do Twojego pytania, które zadałaś stronę temu- to bardzo źle, że kiedy ktoś zwróci Ci uwagę, poprawi Cię, zmieniasz temat na inny... A robisz to nagminnie.

Posted

[quote name='Ola & Kajtek']To później na Priva Ci wyślę ;)
Czekam ...
Cockermaniaczko -chociaż trochę.
Vaness-tak ,dobry pomysł
Misia i ruby-ja bym wolała rano.
.....!

Posted

Lucky. napisał(a):
a gdzie te zdjęcia ?
bo to jednak galeria jest i zdjęcia by się przydały :)

Na razie nie ma jak widać:(No tak...ale na razie nie mam aparatu i nie mam czasu ale w przyszłym może będą.

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Czekam ...
Cockermaniaczko -chociaż trochę.
Vaness-tak ,dobry pomysł
Misia i ruby-ja bym wolała rano.
.....!

a co do wykąpania rano to chyba nienajlepszy pomysł ;/
wykąpiesz ją , ona będzie chciała wyjść na spacer , wyjdzie mokra , teraz przypominam jest zimno i się rozchoruje ...

Posted

[quote name='vaness']a co do wykąpania rano to chyba nienajlepszy pomysł ;/
wykąpiesz ją , ona będzie chciała wyjść na spacer , wyjdzie mokra , teraz przypominam jest zimno i się rozchoruje ...
Nie najlepszy -pisze się osobno.
Nie,nie!Rano wyjdę z nią na długi spacer i jak przyjdę do domu to ją wykąpię i resztę dnia będzie w domu.A jakie wy szampony używacie?

Posted

Molowe napisał(a):
uwierz mi lepiej będzie jak ją wykąpiesz wieczorem wtedy będziesz miała pewność że suńka się nie rozchoruje ;)

Zrobię tak jak mówicie.
A jakie szampony kupujecie ?

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Ruby ma szampon z PSH.
To chyba ten- http://www.pshpolska.pl/product-pol-149-Szampon-Silk-X2-y-Biotyna-spec-dla-szczeniakow-250ML.html
Serdecznie polecam. W sklepie zoologicznym raczej go nie dostaniesz.

A co do fotek, to także czekam. Chciałabym zobaczyć fotki także Sonii, bo fotki Jessy w domu widziałam, ale jej nie...

Ooooo...A gdzie go można kupić?
Oj na razie nie mogę.Sonia już w cale nie jest w kojcu(może czasem) ale za to biega po podwórko.

Posted

[quote name='KasiaJessy']Ooooo...A gdzie go można kupić?

Ja kupiłam na wystawie psów na stoisku.
Można zamówić przez internet. Możesz spróbować popytać w dobrych sklepach zoologicznych, ale ja się jeszcze z nim nie spotkałam.

A drugiej części nie skomentuję... Jestem zdania, że jeśli ktoś ma dwa psy, powinien je traktować na równi. A nie jedna z suk siedzi w domu, a druga siedzi w kojcu (choć sądzę, że dwie są w nim trzymane...). I możesz rozwinąć-co oznacza te "czasem"? Ile godzin dziennie spędza w nim czasu?
I co z tego, że biega po podwórku? Spacer to i tak konieczność. Podwórko po krótkim czasie staje się dla psa nudne, jest traktowane niemalże jak kolejny pokój w domu.

Posted

A ludzie ,którzy mieszkają na wsi to psy są w domu i chodzą na spacer?zwykłe psy nie rasowe ,które nie są na łańcuchu tylko w kojcu (więcej spuszczona)przesadzasz..
Jessy jest w domu i dbam o nią tak samo jak o Sonie !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...