Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ocet bardzo wysusza...nie wiem co to wogole za pomysl...eh...
Nie kombinujcie bo narobicie tylko problemow...Uszy sa nie tykalne bez potrzeby...Jesli jest czarna smierdzaca wydzielina-idzie sie do weta...

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziwna teoria,ja octu to moge uzyc co najwyzej do czyszczenia deski do krojenia w kuchni;p albo plytek z osadu w lazience:diabloti:

Vaness -brazowa/czarna...Generalnie ciemna i smierdzaca...:roll:

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
dziwna teoria,ja octu to moge uzyc co najwyzej do czyszczenia deski do krojenia w kuchni;p albo plytek z osadu w lazience:diabloti:

Vaness -brazowa/czarna...Generalnie ciemna i smierdzaca...:roll:

Jeszcze nie widziałam nie słyszałam o czymś takim...

Posted

szczerze to nie wiem czy śmierdząca czy nie , bo nie wąchałam . Jednak człowiek też raz na jakiś czas powinien umyć uszy i jest to chyba normalne

Posted

nie ma potrzeby jesli sie nic nie dzieje...U czlowieka zakrapia sie kroplami i wydzielina ma wyplynac,pozatym ucho psie jest troche inaczej zbudowane...Zacznij w swoich uszach grzebac to zobaczymy jak szybko trafisz do laryngologa...Po prostu bez potrzeby sie nie grzebie...
Im wiecej grzebiesz tym bardziej ucho podrazniasz i przyczyniasz sie do zapalen...Wentylowanie i usuwanie wlosow z malzowiny w zupelnosci wystacza...

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
nie ma potrzeby jesli sie nic nie dzieje...U czlowieka zakrapia sie kroplami i wydzielina ma wyplynac,pozatym ucho psie jest troche inaczej zbudowane...Zacznij w swoich uszach grzebac to zobaczymy jak szybko trafisz do laryngologa...Po prostu bez potrzeby sie nie grzebie...
Im wiecej grzebiesz tym bardziej ucho podrazniasz i przyczyniasz sie do zapalen...Wentylowanie i usuwanie wlosow z malzowiny w zupelnosci wystacza...

skoro piszesz , że bez potrzeby się nie myje to jak jest ucho w środku brudne to chyba trzeba je umyć co ?

Posted

cockermanka napisał(a):
Od innych tematów... ;)

Aaa...A to źle czy dobrze że tak napisałaś ?
Cockermaniaczko i Vaness
To co trzeba zrobić jak spaniel ma brudne uszy?Żeby z tego zrobiło się coś gorszego.

Posted

[quote name='vaness']według mnie trzeba je umyć , według lekarzy a poświadcza tym paulaa też ..
Ja myje Jessy ostrożnie.
Jak byłam u wetów to kazali mi kupić ''kanar'' i przemywać jej delikatnie uszy.
Cockermanko-no pewnie bo może jest coś z uchem.Ja jej przemywam co miesiąc.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...