Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapomniałam bo miałam tyle spraw na głowie że nawet....Postaram się jutro (ale nie obiecuje że jutro);)
A jak wy myjecie uszy sowim spanielom ?(w środku ucha)?jakim płynem?Mówiłam że się postaram robic błędów !dobra ,czyli chcecie żeby robić?...

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Zapomniałam bo miałam tyle spraw na głowie że nawet....Postaram się jutro (ale nie obiecuje że jutro);)
A jak wy myjecie uszy sowim spanielom ?(w środku ucha)?jakim płynem?Mówiłam że się postaram robic błędów !dobra ,czyli chcecie żeby robić?...
szczotka kubek pasta zimna woda...:errrr::laugh2_2:
Ile razy sie jeszcze o to zapytasz?:diabloti::cool3:
No starasz sie robic bledow starasz:evil_lol::lol:

Guest Fusiafusia
Posted

Hej.:lol:
Co tam u cb słychać ?;)
Mam kolejny filmik, ale jeszcze go na Dogo nie wrzuciłam .:eviltong:

Posted

[quote name='Cockermaniaczka']szczotka kubek pasta zimna woda...:errrr::laugh2_2:
Ile razy sie jeszcze o to zapytasz?:diabloti::cool3:
No starasz sie robic bledow starasz:evil_lol::lol:
Cooo?Mi kazali kupować specjalny płyn kanar czy coś w tym stylu.
Zimna woda?Ja ciepłą wodą jej myję.Widzę że nie wiecie...:(myślałam że więcej mi powiedzie jak to robić.A jaką pastą?Proszę Cie-rób przecinki i kropki!
Tyle ile trzeba
Chyba nie robić

Ola&Kajtek
Witam znów na forum;)
A nic takiego...Ale nie mogę zrobić na razie zdjęć jessy:(
W końcu!a czego nie wrzuciłaś ?

Posted

[quote name='KasiaJessy']Proszę Cie-rób przecinki i kropki!

Haha. Widzę, że role się odwróciły. Teraz KasiaJessy pilnuje u innych interpunkcji. :evil_lol:

Czekam na nowe zdjęcia Jessy. :D

Posted

KasiaJessy
Już tak serio. Ja swojemu spanielowi przemywam uszy specjalnym płynem, kupiony w zoologu. Firmy: Dr.Seidla. Używany do tego zwykłych pałeczek do uszu jak dla ludzi. ;)

Posted

[quote name='swan2407']Haha. Widzę, że role się odwróciły. Teraz KasiaJessy pilnuje u innych interpunkcji. :evil_lol:

Czekam na nowe zdjęcia Jessy. :D
trudno jest przeczytaj bez '' , '' '' . ''
Na razie nie mam czasu.

Paula
A jak się nazywa ten płyn ?

Posted

psu się nie grzebie bez potrzeby w uszach dziewczyny...w ten sposób można łatwo doprowadzić do infekcji...jeśli nie ma problemów z uszami to tylko się wycina włosy z małżowiny i koniec...

Posted

Cockermaniaczka napisał(a):
psu się nie grzebie bez potrzeby w uszach dziewczyny...w ten sposób można łatwo doprowadzić do infekcji...jeśli nie ma problemów z uszami to tylko się wycina włosy z małżowiny i koniec...

Mój niestety ma ciągle jakieś problemy z uszami, jako mały szczeniak miał już zapalenie, więc nie mam wyboru... ;)

Posted

jak ma brudne to się je myje . Ja mam taki płyn , który się wlewa do ucha i masuje , a potem ładnie watą zetrzeć i tyle - uszy czyste. Bo patykami wet mówił ,że można coś zrobić jak się wsadzi za daleko .

Posted

vaness napisał(a):
jak ma brudne to się je myje . Ja mam taki płyn , który się wlewa do ucha i masuje , a potem ładnie watą zetrzeć i tyle - uszy czyste. Bo patykami wet mówił ,że można coś zrobić jak się wsadzi za daleko .
zdrowe ucho nie wytrwarza zadnej wydzielny!!!Wiec ja sie pytam czym ma byc brudne???Moje psy nie maja grzebane w uszach wogole,ani spaniel ani jamnik u rodzicow...
o spacerach tylko sprawdzam-zazwyczaj latem czy nic nie wpadlo i koniec!Na tym sie konczy mycie uszu...Podstawa to wentylacja i wycinanie wlosow z malzowiny,brak wentulacji prowadzi do zlego oszuszania sie ucha i problemow...
Im wiecej grzebiecie tym bedzie gorzej...

Posted

to trzeba isc do weta...I tyle.Przyczyn moze byc tysiace,od alergii pokarmowej po swierzby,pasozyty,zapalenia...Samemu uszu sie nie tyka!
Zdrowe ucho nie powinno wydzielac zadnej wydzieliny!

Byliśmy u weta i właśnie kazał mi przemywać co jakiś czas, żeby znowu nie doszło do zapalenia. ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...