KasiaJessy Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 ale to nie ja i koniec !moge swoje wam pokazać jak mam
paulaa. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='KasiaJessy']nie ,nie,nie jak tak nie wyglądam...A kto by mi robił zdjęcie?ja w ogóle nie mam zdjęć siebie..Po co bym miała kłamiac [quote name='KasiaJessy']ale to nie ja i koniec !moge swoje wam pokazać jak mam sama sobie zaprzeczasz. :D a kłamiac już mnie wogóle dobiło. :diabloti:
Molowe Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Ty kłamiesz Kasia weź się w końcu ogranij i zacznij mówić prawdę bo to już naprawdę nie jest śmieszne i zobacz ile osób już do siebie zraziłaś takimi kłamstwami nikt Ci już nie uwierzy...
KasiaJessy Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Ale ja nie kłamie!jak wam mam wytłumaczyć?!jesteście takie barany że nawet nie umiecie przeczytaj po polsku !haha....trzymajcie mnie bo polecę ....
Aleksa. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 [quote name='KasiaJessy']Ale ja nie kłamie!jak wam mam wytłumaczyć?!jesteście takie barany że nawet nie umiecie przeczytaj po polsku !haha....trzymajcie mnie bo polecę .... a ja padam hahahahahahaha.:diabloti:
vaness Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 KasiaJessy napisał(a):Ale ja nie kłamie!jak wam mam wytłumaczyć?!jesteście takie barany że nawet nie umiecie przeczytaj po polsku !haha....trzymajcie mnie bo polecę .... no chyba nie umiemy "przeczytaj" po Twoim Polsku , bo polski jest trochę inny i ma jakieś zasady leć, leć:ghost_2::diabloti:
kopra Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 tak szczerze mówiąc to błędy ortograficzne można wybaczyć, bo z błędem ortograficznym da się (powiedzmy) zrozumieć co autor miał na myśli, ale Kasiu błagam popracuj nad składnią zdania i błędami stylistycznymi, bo ja mimo, że jestem bardzo wyrozumiała i staram się jak mogę wszystko rozumieć co piszesz czasami po prostu nie daję rady :( i to się tyczy każdej Twojej wypowiedzi..czasami od czapy coś napiszesz i naprawdę nie wiadomo czego się dana wypowiedź tyczy np ta: KasiaJessy napisał(a):oj nie ladnie tak klamac.masakra do kogo to było? i naprawdę nie piszę tego złośliwie czy żeby się z Ciebie śmiać, ale wolałabym poczytać coś fajnego na temat Twoich psiaków, a nie ciągle jakieś dziwne teksty..
Cockermaniaczka Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 KasiaJessy napisał(a):Ale ja nie kłamie!jak wam mam wytłumaczyć?!jesteście takie barany że nawet nie umiecie przeczytaj po polsku !haha....trzymajcie mnie bo polecę .... uważaj na kominy :shiny::megagrin: czy leci z nami moderator?:bye::plzdie:
vaness Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 właśnie , piszesz głupoty zamiast opowiadać nam coś o swoich psach ;)
Lucky. Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Tak na prawdę to szkoda słów... Patrzę na jej posty w galeriach i się załamuję.
cockermaister Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Kasia może sprawdzaj kilka razy jak coś napiszesz, zobacz czy to ma sens i dopiero wyślij ;) bo inaczej ciężko jest Cię zrozumieć :roll:
KasiaJessy Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 vaness napisał(a):właśnie , piszesz głupoty zamiast opowiadać nam coś o swoich psach ;) A co chcesz wiedzieć?No ...
KasiaJessy Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 Jak można wiedzieć co pies lubi robić?no ale wiem że lubi chodzić na spacery i bawić się.Zachowuje się dobrze ale czasami nie słucha moim komend.Co mam Ci jeszcze napisać?
vaness Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 no ja wiem co mój pies lubi robić , mi nic nie musisz pisać , bo co lubią i robią twoje psy mnie nie obchodzi , ja ci daje przykład o czym możesz pisać ...
KasiaJessy Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 a co lubi robić twój pies? Pisałam z nowym użytkownikiem na forum ''edene''. Mówiła że ma husky.Jej suczka miała 9lat o imieniu Ajka. Od lat chorowała na nerki ale nie było żadnych objawów, nic nie wychodziło w badaniach, jak miała ostre objawy to było już za późno. W dodatku pies nie powie co mu jest i długo nie można było ustalić rozpoznania. :(:( Edena , ją widziała ostatni raz pod kroplówką, z przetaczaną krwią w dyżurce u wetów, leżała pod kocykami, miała podawane leki przeciwbólowe 100 razy silniejsze niż morfina. Edena chcę wziąć nowego pieska Husky, znalazła takiego do adopcji tylko jeszcze czeka na telefon .
vaness Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 po psie widać jak mu coś jest . Przykro mi z powodu Ajki , lecz super ,że chce nowego psa zaadoptować i dać mu dom :)
KasiaJessy Posted January 4, 2012 Author Posted January 4, 2012 ...Podobnie było trochę tak jak z Rafim:(Tak,ona jest bardzo fajną osóbką.Ona chyba też Ajke zaadoptowała ,ale nie wiem. Oczywiście
Lucky. Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 KasiaJessy napisał(a):a co lubi robić twój pies? Pisałam z nowym użytkownikiem na forum ''edene''. Mówiła że ma husky.Jej suczka miała 9lat o imieniu Ajka. Od lat chorowała na nerki ale nie było żadnych objawów, nic nie wychodziło w badaniach, jak miała ostre objawy to było już za późno. W dodatku pies nie powie co mu jest i długo nie można było ustalić rozpoznania. :(:( Edena , ją widziała ostatni raz pod kroplówką, z przetaczaną krwią w dyżurce u wetów, leżała pod kocykami, miała podawane leki przeciwbólowe 100 razy silniejsze niż morfina. Edena chcę wziąć nowego pieska Husky, znalazła takiego do adopcji tylko jeszcze czeka na telefon . Ty to pisałaś ?
KasiaJessy Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Ja ,a kto ?! Vaness -miałaś na pisać co lubi robić twój pies!
paulaa. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 KasiaJessy ja wciąż czekam na te obiecene fotki. :smile:
Lucky. Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ten tekst ani trochę nie jest podobny to tego jak piszesz Ty. Ja też czekam na te zdjęcia.
Recommended Posts