Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 388
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='KasiaJessy']nie ,nie,nie jak tak nie wyglądam...A kto by mi robił zdjęcie?ja w ogóle nie mam zdjęć siebie..Po co bym miała kłamiac

[quote name='KasiaJessy']ale to nie ja i koniec !moge swoje wam pokazać jak mam
sama sobie zaprzeczasz. :D

a kłamiac już mnie wogóle dobiło. :diabloti:

Posted

Ty kłamiesz Kasia weź się w końcu ogranij i zacznij mówić prawdę bo to już naprawdę nie jest śmieszne i zobacz ile osób już do siebie zraziłaś takimi kłamstwami nikt Ci już nie uwierzy...

Posted

[quote name='KasiaJessy']Ale ja nie kłamie!jak wam mam wytłumaczyć?!jesteście takie barany że nawet nie umiecie przeczytaj po polsku !haha....trzymajcie mnie bo polecę ....

a ja padam hahahahahahaha.:diabloti:

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Ale ja nie kłamie!jak wam mam wytłumaczyć?!jesteście takie barany że nawet nie umiecie przeczytaj po polsku !haha....trzymajcie mnie bo polecę ....

no chyba nie umiemy "przeczytaj" po Twoim Polsku , bo polski jest trochę inny i ma jakieś zasady

leć, leć:ghost_2::diabloti:

Posted

tak szczerze mówiąc to błędy ortograficzne można wybaczyć, bo z błędem ortograficznym da się (powiedzmy) zrozumieć co autor miał na myśli, ale Kasiu błagam popracuj nad składnią zdania i błędami stylistycznymi, bo ja mimo, że jestem bardzo wyrozumiała i staram się jak mogę wszystko rozumieć co piszesz czasami po prostu nie daję rady :( i to się tyczy każdej Twojej wypowiedzi..czasami od czapy coś napiszesz i naprawdę nie wiadomo czego się dana wypowiedź tyczy np ta:

KasiaJessy napisał(a):
oj nie ladnie tak klamac.masakra

do kogo to było?
i naprawdę nie piszę tego złośliwie czy żeby się z Ciebie śmiać, ale wolałabym poczytać coś fajnego na temat Twoich psiaków, a nie ciągle jakieś dziwne teksty..

Posted

KasiaJessy napisał(a):
Ale ja nie kłamie!jak wam mam wytłumaczyć?!jesteście takie barany że nawet nie umiecie przeczytaj po polsku !haha....trzymajcie mnie bo polecę ....
uważaj na kominy :shiny::megagrin:

czy leci z nami moderator?:bye::plzdie:

Posted

Jak można wiedzieć co pies lubi robić?no ale wiem że lubi chodzić na spacery i bawić się.Zachowuje się dobrze ale czasami nie słucha moim komend.Co mam Ci jeszcze napisać?

Posted

no ja wiem co mój pies lubi robić , mi nic nie musisz pisać , bo co lubią i robią twoje psy mnie nie obchodzi , ja ci daje przykład o czym możesz pisać ...

Posted

a co lubi robić twój pies?

Pisałam z nowym użytkownikiem na forum ''edene''.
Mówiła że ma husky.Jej suczka miała 9lat o imieniu Ajka. Od lat chorowała na nerki ale nie było żadnych objawów, nic nie wychodziło w badaniach, jak miała ostre objawy to było już za późno. W dodatku pies nie powie co mu jest i długo nie można było ustalić rozpoznania.
:(:(
Edena , ją widziała ostatni raz pod kroplówką, z przetaczaną krwią w dyżurce u wetów, leżała pod kocykami, miała podawane leki przeciwbólowe 100 razy silniejsze niż morfina.
Edena chcę wziąć nowego pieska Husky, znalazła takiego do adopcji tylko jeszcze czeka na telefon .

Posted

KasiaJessy napisał(a):
a co lubi robić twój pies?

Pisałam z nowym użytkownikiem na forum ''edene''.
Mówiła że ma husky.Jej suczka miała 9lat o imieniu Ajka. Od lat chorowała na nerki ale nie było żadnych objawów, nic nie wychodziło w badaniach, jak miała ostre objawy to było już za późno. W dodatku pies nie powie co mu jest i długo nie można było ustalić rozpoznania.
:(:(
Edena , ją widziała ostatni raz pod kroplówką, z przetaczaną krwią w dyżurce u wetów, leżała pod kocykami, miała podawane leki przeciwbólowe 100 razy silniejsze niż morfina.
Edena chcę wziąć nowego pieska Husky, znalazła takiego do adopcji tylko jeszcze czeka na telefon .

Ty to pisałaś ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...