KasiaJessy Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Dam ,dam nie martwcie się o moją Jessy.
Guest Fusiafusia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Filmik się podobał ?:D Czekamy na fotki Jessi ?;)
Cockermaniaczka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 zmien avatara bo to nie jest Twoje zdjecie....
KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Cockermaniaczka napisał(a):zmien avatara bo to nie jest Twoje zdjecie.... Tak ,to nie jest moje zdjęcie ,ale bardzo mi się podoba.A trzeba zmienić?
KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Ola & Kajtek napisał(a):Filmik się podobał ?:D Czekamy na fotki Jessi ?;) I to bardzo,czekam na jeszcze jakieś filmiki.Może jutro bo dzisiaj koleżanka nie przyjdzie a jessy jak zwykle bawi się i leży na fotelu.
paulaa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 A nie masz własnego aparatu ? Też czekam na fotki Jessy i Soni. :smile:
KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Pisałam że sprzedałam bo spad mi:( Może jutro...A wiesz czy można mieć zdjęcie psa z internetu jako avatar ?
paulaa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 KasiaJessy napisał(a):Pisałam że sprzedałam bo spad mi:( Może jutro...A wiesz czy można mieć zdjęcie psa z internetu jako avatar ? Myśle, że tak. ;)
KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 paulaa. napisał(a):Myśle, że tak. ;) Ja też myślałam że tak ale cockermaniaczka powiedziała:że nie.No to muszę zmienić.Dzięki;)
paulaa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 KasiaJessy napisał(a):Ja też myślałam że tak ale cockermaniaczka powiedziała:że nie.No to muszę zmienić.Dzięki;) Najlepiej spytaj jakiegoś moda, ale nie wydaje mi się żeby na jakimś forum był tego zakaz, chyba że autor zdjęcia jasno określił zakaz kopiowania... ;)
Cockermaniaczka Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 zazwyczaj zdjecie w avatarze jest twoim zdjecie,identyfikuje ciebie...Wiec dlaczego masz miec fote ze strony hodowli gdzie zazwyczaj pisze ze zdjecia sa objete zakazem kopiowania i rozpowszechniania bez zgody autora...
KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Aha.Dobra,już zmieniłam;)A zdjęcia mogą być jutro albo i nawet dzisiaj.
Guest Fusiafusia Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 KasiaJessy napisał(a):I to bardzo,czekam na jeszcze jakieś filmiki.Może jutro bo dzisiaj koleżanka nie przyjdzie a jessy jak zwykle bawi się i leży na fotelu. spoko. ;) zobaczymy, może w maju zrobie. ;)
KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Ola & Kajtek napisał(a):spoko. ;) zobaczymy, może w maju zrobie. ;) A ja myślałam że za miesiąc.Dobra czekam...Dzisiaj już nie:(Jessy uczyłam dwa miesiące temu siad,podaj łapę,leżeć,głoś(nie bardzo),zostań.A dziś tylko powtarzałam.
vaness Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 KasiaJessy napisał(a):A wasze psy się ciągną bo moja Jessy trochę ciągnie się:diabloti: no mój nie ciągnie , czasami mu się zdarza , ale na komendę "noga" idzie grzecznie :cool3:
KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Vaness Ona tylko czasem się tak ciągnie.:diabloti: Jessy prawie umie 5 sztuczek.A mało,czy duże że się pytasz?:roll:
KasiaJessy Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Aha...;)Bo napisałam jakie.Mój pies jak leży na fotelu to kopie tam jak czasami na podwórzu.A wasze też tak robią?
paulaa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Jessy ile masz lat ? Bo robisz tak śmieszne i banalne błędy w każdym poście, że naprawdę zaczyna mnie to zastanawiać. :evil_lol: Nie chce cię urazić, ot tak, czysta ciekawość. ;) Na dogo nie ma przecież limitów ile lat musi mieć użytkownik.. :D
vaness Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 kapie dziurę w foteluu ? :D mój nie kopie w domu dziur :D
paulaa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 KasiaJessy napisał(a):Aha...;)Bo napisałam jakie.Mój pies jak leży na fotelu to kopie tam jak czasami na podwórzu.A wasze też tak robią? Tak, nawet często. :D
paulaa. Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 vaness napisał(a):kapie dziurę w foteluu ? :D mój nie kopie w domu dziur :D Chodzi pewnie o to, że się kręci kopiąc koc, bo nie może się ułożyć, mój tak często robi, bo to maruda straszna. :diabloti:
vaness Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 paulaa. napisał(a):Jessy ile masz lat ? Bo robisz tak śmieszne i banalne błędy w każdym poście, że naprawdę zaczyna mnie to zastanawiać. :evil_lol: Nie chce cię urazić, ot tak, czysta ciekawość. ;) Na dogo nie ma przecież limitów ile lat musi mieć użytkownik.. :D mnie też to ciekawi :) jeśli nie chcesz nie odpowiadaj , ale jak odpowiesz to chociaż szczerze : )
Recommended Posts