maciaszek Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 W schronisku wydali go jako.... 9-miesięcznego. I chyba ma coś koło tego :). Lęku separacyjnego właśnie się jego nowi państwo obawiają (ja też może powinnam? w końcu mieszkam nad nim... :) ). Na razie został sam raz. Podrapał troszkę w drzwi, popiszczał i przestał. Ale to była krótka samotność. Dałam kilka porad, jakby były większe problemy to poproszę Cię Bożeno o to byś przesłała mi te porady, które posyłasz domom, które borykają się z takimi problemami, ok? Quote
awede Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 maciaszek napisał(a):W schronisku wydali go jako.... 9-miesięcznego. I chyba ma coś koło tego :). Lęku separacyjnego właśnie się jego nowi państwo obawiają (ja też może powinnam? w końcu mieszkam nad nim... :) ). Na razie został sam raz. Podrapał troszkę w drzwi, popiszczał i przestał. Ale to była krótka samotność. Dałam kilka porad, jakby były większe problemy to poproszę Cię Bożeno o to byś przesłała mi te porady, które posyłasz domom, które borykają się z takimi problemami, ok? Ooo, nawet nie wiedziałam że mieszkasz tak blisko Tafiego :D to będzie dużo wieścii zapewne od Tafiego na które bardzo liczę :) Quote
soboz4 Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='maciaszek']W schronisku wydali go jako.... 9-miesięcznego. I chyba ma coś koło tego :). Lęku separacyjnego właśnie się jego nowi państwo obawiają (ja też może powinnam? w końcu mieszkam nad nim... :) ). Na razie został sam raz. Podrapał troszkę w drzwi, popiszczał i przestał. Ale to była krótka samotność. Dałam kilka porad, jakby były większe problemy to poproszę Cię Bożeno o to byś przesłała mi te porady, które posyłasz domom, które borykają się z takimi problemami, ok? oczywiście, że prześlę. Rozmawiałam z Magdą na ten temat, ma zapytać Gosi Grajcar, bo porady sa jej autorstwa czy możemy dawać je jako ulotkę wszystkim zainteresowanym, żeby od początku wiedzieli jak postępować z psem. Z 9 miesiącami się całkowicie zgadzam, ale on miał napisane 2 lata, a to wydawało mi się stanowczo za dużo jak dla niego... Quote
Recommended Posts