leszczuuuu Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Witam mam pytanie. Do ilu miesiecy staffiki rosna a od ilu do ilu miesiecy nabieraja tylko masy ?? Quote
sebek Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 są staszki które dojrzewają szybciej inne ciut wolniej ;) mam na osiedlu egzemplarz który w wieku 7 miesięcy wyglądał jak klocek wyrośnięty,a ja współżyje z egzemplarzem który dopiero w okolicach 2,5 roku sie rozwinął w pełni,do 1,5 roku myślałem że mam wyżła ;) Quote
sebek Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 wzwyż ;) rosną do pół roku mniej więcej Quote
agastaffbull Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Nabieranie ostatecznych staffikowych kształtów będzie trwało tak naprawdę do 2-3 lat a czasem nawet więcej. Wzywż rosną plus minus do pół roku, a potem następuje wchodzenie w masę i rozbudowa reszty, z głową na czele, co trwać będzie 2-3 lata-a czasem i więcej. Quote
Recommended Posts