imperator Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Dobra to ja trzymam kciuki i idę już spać, żeby wcześnie rano wstać i jechać do hoteliku :) Quote
Penny Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Z jednej strony się smucę, bo jutro naszej Figusi nie zobaczę, ale też ogromnie, ogromnie się cieszę, że już jutro jedzie do swojego domu. Ona jest moją ulubienicą. Jej wspaniałe oczęta, jej łapka kiedy chce więcej głasków, jej zabawy z Bajem (właściwie zapasy :)), jej wspaniała sierść. Mam nadzieję, że ktoś pstryknie choć jedno zdjęcie z jutrzejszego dnia i wklei tu na forum. Bardzo bym prosiła. Quote
Akrum Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 jak zwykle jedziemy zaopatrzeni w aparaty, więc zdjęcia będą :) mam nadzieję, że ludzie będą tak super, jak np. panstwo od Tinki, Łatka, Lorki itd.. :) Quote
Pyrdka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 No i Figunia pojechała do siebie. Będziemy w kontakcie z rodziną Figuni. Rodzina, która adoptowała nasza "maleńką" przesympatyczna.Przywieźli zdjęcia ich poprzedniego psiaka,który odszedł w wieku 11lat. Opowiadali o niej i płakali. Figunia bardzo im się podobała. Ciekawe jak maleńka zniesie 5 - 6 godzin jazdy autem. Quote
imperator Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='Pyrdka']No i Figunia pojechała do siebie. Będziemy w kontakcie z rodziną Figuni. Rodzina, która adoptowała nasza "maleńką" przesympatyczna.Przywieźli zdjęcia ich poprzedniego psiaka,który odszedł w wieku 11lat. Opowiadali o niej i płakali. Figunia bardzo im się podobała. Ciekawe jak maleńka zniesie 5 - 6 godzin jazdy autem. chyba powinnaś się martwić jak państwo zniosą tą podróż z Figą :) Quote
ANETTTA Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 mysłowice to nie daleko mnie jakieś 20 km jakby co !!! Quote
ANETTTA Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 a gdzie oni ja wypatrzyli ??z jakich ogłoszeń ?? Quote
Akrum Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Figunia wyładniała i przytyła od ostatniego razu jak ją widziałam. Futerko już ma takie piękne, mięciutkie :) A jaka radosna dziewczyna się zrobiła - aż trudno uwierzyć że taka zmiana po zaledwie 2 miesiącach. Nie widać już tego smutku w jej oczach co na początku. Państwo przemili, sympatyczni i wiem, że będą Figę kochali tak, jak na to zasługuje. Jestem ciekawa, czy zawita do państwa do łóżka ;) bo obiecali jej spanie w łóżku i długie spacery :) Pani z taką miłością opowiadała o ich poprzedniej suni. Wiem, że Figa będzie tam szczęśliwa :) ANETTTA za wizytę poadopcyjną będziemy bardzo, bardzo wdzięczne :) Quote
Pyrdka Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 No dobra piszę co wiem. Boście pewnie ciekawe.;) W drodze wierciła się nie miłosiernie. Dopiero za Wrocławiem zasnęła.:evil_lol: Dom zwiedziła z ciekawością. Ma uszykowane dwa posłanka. Najadła się rosołku.Obszczekała swoje odbicie w lustrze. Była na spacerku. Troszkę ciągnie. A teraz najlepsze: Bez pardonu ładuje sie na tapczan Własnie spi ze swoim Panem na skórzanej kanapie.:crazyeye: Troszeczkę boi se windy. Patrzcie jaka światowa panna z niej. Z kojca na salony :lol: Będzie tam kochana a zresztą już jest. Quote
Akrum Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 hahaha dobre :) Kazdy pies jak zobaczy swoje odbicie pierwszy raz w lustrze, to na nie szczeka ;) z kojca na skórzane kanapy panna trafiła ;) super :) Figa miała na prawdę szczęście trafić na tak ciepłą, pełną miłości rodzinę. Quote
ANETTTA Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 SZKODA ZĘ TYCH LUDZI NIE DA SIE Z KLONOWAĆ ....było wiecej fajnych domów skórzanych kanap jako legowiska Quote
imperator Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Pyrdka napisał(a):No dobra piszę co wiem. Boście pewnie ciekawe.;) W drodze wierciła się nie miłosiernie. Dopiero za Wrocławiem zasnęła.:evil_lol: Dom zwiedziła z ciekawością. Ma uszykowane dwa posłanka. Najadła się rosołku.Obszczekała swoje odbicie w lustrze. Była na spacerku. Troszkę ciągnie. A teraz najlepsze: Bez pardonu ładuje sie na tapczan Własnie spi ze swoim Panem na skórzanej kanapie.:crazyeye: Troszeczkę boi se windy. Patrzcie jaka światowa panna z niej. Z kojca na salony :lol: Będzie tam kochana a zresztą już jest. "Z kojca na salony" no proszę, super że dotarła cała i zdrowa Quote
NadiaH Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Smutno nam bez naszej Figi w hoteliku a i Bajulek posmutniał,jego koleżanka wyjechała.Tęsknimy za Figunia ale wiemy,że trafiła na cudownych ludzi i z tego się cieszymy. Quote
Emma53 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Mnie też smutno, że nie pójdę z Figą na spacerek. Ona jest bardzo kochana więc zasłużyła na super domek. Quote
Akrum Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 A ja się cieszę, że już z Figą na spacerek osobiście nie pójdę, tylko nowy domek teraz z nią spędza czas :) Cieszę się, że dziewczyna już w swoim tak wspaniałym domku i jestem ciekawa, jak jej minęła pierwsza nocka, czy wpakowała się do łózka? czy może kąpiel dzisiaj ją czeka?? Figuniu, jeszcze raz życzę ci wszystkiego co najlepsze w nowym domku, a przede wszystkim tej najpiękniejszej miłości człowieka do ciebie ;) Quote
Livka Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Akrum napisał(a): Figuniu, jeszcze raz życzę ci wszystkiego co najlepsze w nowym domku, a przede wszystkim tej najpiękniejszej miłości człowieka do ciebie ;) Pozostało mi już tylko się pod tym podpisać :loveu::loveu::loveu: Figuniu bąź szczęśliwa !!! :loveu::loveu::loveu: Podziękowania dla Was dziewczyny i chłopaki !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Maciek777 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Akrum napisał(a):Figuniu, jeszcze raz życzę ci wszystkiego co najlepsze w nowym domku, a przede wszystkim tej najpiękniejszej miłości człowieka do ciebie ;) Podpisuję się pod życzeniami:-) Hmm... Znowu w Hotelu mniej o jedną psinę. Niedługo nie będę miał co robić!:-) Quote
Akrum Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 napisałam już do moda o zmianę tytułu i przeniesienie wątku, bo Cleopatrax na dogo się nie pojawia już od dawna. Quote
hotelterier5 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Hotel faktycznie pustawy, tak pusto to nie było od lat... Quote
Recommended Posts