Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Figa jest drobniutka, mniejsza niż przeciętna bernardynka.
Zresztą jak słusznie zauważyłaś - widać to na zdjęciach :)

Jest taka kochana, taka niedowierzająca że tyle dobrego ją w połowie życia spotkało, że w końcu jej los się odmienił :)

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Figulec wreszcie ma uśmiechnięte zdjęcie:multi:
Aga kiedy "maleńka" pozbędzie się szwów? Kiedy mam ruszać z ogłoszeniami?

Posted

mała poprawka, dopiero we wtorek Figa jedzie do wujcia doktorka, będzie miała ściągane szwy, będzie miała pobraną krew do badań by wiedzieć czy wszystko jest ok, będzie zaszczepiona i zaczipowana :)
pojedzie z nią Joasia z hoteliku :)
Mam nadzieję, że wszystko się uda załatwić za jedną jazdą.

Wczoraj byliśmy w hoteliku większą grupą, Figa była na dłuuuugim spacerze (bez kubraka posterylkowego) z Emmą i jej TZ :)
Zrobiła się z niej bardzo radosna psina, na spacerze szła dumnie, a w swoim boksie wspinała się już na drzwi by jeszcze trochę na nas popatrzeć, by jeszcze na chwilkę ją dotknąć :)
Kochana z niej psina i musimy jej znaleźć taki super domek :)

Posted

Poznałam osobiście Figę w niedzielę, byliśmy z nią na spacerze. To naprawdę grzeczny, łagodny i bardzo przytulaśny psiak. Żałowałam, że nie miałam szczotki do wyczesywania, bo Figa linieje a miała sesję zdjęciową. Jest pięknym psem, wyczesana była by mis obiektywu.

Posted

Piękna sunia i macie rację... dom musi być najlepszy i taki, który czerpie przyjemność z kontaktu z psiakiem, bo Figa bardzo bedzie go potrzebować( taka uroda ogólna beniastych, ale są psiaki, które tej bliskości szczególnie potrzebują i wtedy pięknie i szybko sie aklimatyzują w nowym domku i z nowymi ludźmi)...

Ludzie, jak ta mała ma piękną kolorystykę!!! Urokliwą!... hahaha, a miny jakie słodkie potrafi robić :)... aż się chce spiewać: czy te oczy mogą kłamać...absolutnie nie!

Posted

muszą być dobre, innej możliwości nie biorę pod uwagę :)

napiszę jakiś tekst jutro, bo dziś już padam na pysk i zaczniemy po woli Figę ogłaszać :)

Posted

A ja dzisiaj przez zbieg okoliczności dowiedziałem się jakie są wyniki, ale nie zdradzę bo nie mi czynić te honory:-)

P.S.: W hotelu u P. Asi, w Lipce Wielkiej są wolne miejsca. Zapraszam do dzwonienia 606 612 957 :-)