Akrum Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='ANETTTA']duzo za ten hotel ??? wyżej napisałam o kosztach + sterylka. to strona jeszcze jak hotel mieścił się na podkarpaciu http://hotelterier.pl/galeria03.htm teraz się przenieśli niedaleko Nowego Tomyśla. każdy psiak ma swój boks (pokoik), z każdego pokoiku jest wyjście na własny wybieg. będzie też jeden wspólny duuuży wybieg, są długie spacery. A przede wszystkim mamy blisko, więc co chwilę w odwiedziny jeździmy :) karma: Josera różnego rodzaju wedle wymagań psa. mamy tam już 3 sunie, dzisiaj jedna z nich była sterylizowana, to Maciek (pracownik) wziął sunie na noc do siebie do domu, żeby wszystkiego dopilnować :) Quote
Pyrdka Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Niedługo psiaki w swoich boksach bedą się wylegiwały na swoich osobistych fotelach. Quote
Akrum Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 właśnie zapomniałam o tym, że do każdego pokoiku będzie wstawiony fotel - niedługo będzie transport załatwiony i fotele przyjadą do hoteliku :) Quote
Alexa77 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Czy masz juz termin na sterylke dla Figi? Quote
Akrum Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Figa już zaklepana, w przytulisku wiedzą że ją zabieramy w piątek. W piątek jeśli w lecznicy nic nie wypadnie, to będzie sterylizowana i z lecznicy pojedzie do hoteliku. muszę taki duuuży posterylkowy kubrak załatwić dla niej :) Quote
Alexa77 Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Ciesze sie ogromnie ze ta psina zacznie lepsze zycie.Trzymamykciuki za sterylke zeby wszystko dobrze poszlo. Quote
Akrum Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 ciekawe czy Figa już na stole operacyjnym leży.. mam nadzieję, że już jest po sterylizacji i że wszystko bez komplikacji przebiega, tfutfu... w hoteliku już jest boks przyszykowywany dla niej :) Quote
Emma53 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 [quote name='Akrum']właśnie zapomniałam o tym, że do każdego pokoiku będzie wstawiony fotel - niedługo będzie transport załatwiony i fotele przyjadą do hoteliku :)[/QUOTE] To dla Figi sofa od p.Basi będzie w sam raz. Quote
Pyrdka Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Maleńka zostaje w lecznicy pod kroplówkami. Miała ropomacicze. Jak będzie wszystko dobrze to dopiero w niedzielę ja zbieramy do hotelu. Quote
Akrum Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Figa wymiotuje, a z rany jest jakiś wysięk... dobrze, że mala ostała w lecznicy, tam ma podawane leki, jest pod kontrolą. Mam nadzieję, że jutro będziemy mieć już bardziej optymistyczne wieści. Jak dobrze, że ona na tą sterylkę była zabrana, inaczej nie chcę myśleć co by było za jakiś czas... trzymajmy proszę za Figę kciuki, proszę... Quote
Alexa77 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 Trzymamy mocno kciuki zeby wszystko dobrze sie skonczylo. Quote
Emma53 Posted January 13, 2012 Posted January 13, 2012 O kurcze ale się porobiło! Trzymam mocno za Figę, będzie dobrze, MUSI!!!! Quote
zuzlikowa Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Mocno trzymam kciuki... mam nadzieję, że nie doszło do zakażenia organizmu. Dobrze, że jest w lecznicy. Czekamy na wieści od suni... i mocno zaciskamy...bardzo mocno. Quote
Alexa77 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Czy sa jakies wiadomosci z lecznicy? napiszcie prosze cos bo bardzo sie denerwujemy. Quote
Pyrdka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Figunię po 14 odbieramy z lecznicy i zawozimy do hoteliku.Napiszemy wieczorkiem więcej. Quote
ANETTTA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 kochani gdyby ktos mógł i chciął wspomóc bernardyny w potrzebie wielkopsy bo to ten czas rozliczeń pomału sie zaczyna więc zapraszam ... BERNARDYNY PROSZĄ O 1 % z waszego rozliczenia nie daj urzędowi podaruj benkowi ze szczególnym uwzględnieniem ...cel ....BERNARDYNY W POTRZEBIE Quote
ANETTTA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Pyrdka']Figunię po 14 odbieramy z lecznicy i zawozimy do hoteliku.Napiszemy wieczorkiem więcej.[/QUOTE] jak ona sie czuje ??? Quote
Akrum Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Już jestem :) A więc jesli chodzi o Figę - dzisiaj ją odbierałyśmy z Pyrdką z lecznicy. Figa dzisiaj już się czuła o wiele, o wiele lepiej. Naszpikowana była przez piątek i sobotę antybiotykami i środkami przeciwzapalnymi. Wymioty ustąpiły, już dzisiaj rano dostała małą porcję jedzenia. Dużo pije. Jest jeszcze trochę osłabiona, wolniutko chodzi, ale przewiozłyśmy ją już do hoteliku, bo wet powiedział, że już może lecznicę opuścić. Dzisiaj jeszcze dostała długo działający antybiotyk. Do jedzenia ma dostawać często, ale małe porcje karmy. Ogólnie to super psina jest. I mniejsza niż sobie wyobrażałam. Chudzinka z niej, ale spokojnie nabierze ciałka. W autku nie chciała się położyć, cały czas chciała patrzeć przez okno, na to co mijamy po drodze :) Całuśna też jest, co chwilkę chciała mi dawać buziaki. Ząbki ma już zażółcone i pościerane. Jest bardzo kochana i do ludzi super nastawiona :) W lecznicy obcięli jej cześć kołtunów na tylnych łapach, koło dupska i z ogona zgolili, więc nie ma póki co pieknej kity, ale to nieważne. Jeszcze zrobi się z niej piękna dziewczynka. Widziałyśmy miejsce po cięciu - jest ładne, nie jest zaczerwienione, a to dobrze. Wysięku z rany też już nie ma :multi: Jednym słowem - ma silny organizm i będzie dobrze :) 28 na wyciągnięcie szwów musi się stawić w lecznicy, potem szczepienia i będzie można szukać dobrego domku. Quote
Pyrdka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Figa jest cudowna, całuśna i taka wdzięczna. Miała dziołcha dużo szczęścia. Quote
Akrum Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 droga po lepsze życie: takie mam ząbki: jestem chuda: Quote
Penny Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Jejku jaka chudzinka z niej. Na wcześniejszych zdjęciach nie było tego widać. Quote
Recommended Posts