Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paulaa.']Fajnie, że zdecydowaliście się wystartować. :smile: Podziwiam za odwagę :P

edit:
Wiecie może do kiedy można się zgłaszać ? ;)[/QUOTE]

do końca lipca, jeszcze 19 miejsc ;)

ejejej, jakby co, to możesz u mnie spać :p

Posted

[quote name='maryg22']Wiki, wybierasz się może jutro na labkowy spacer? ;)[/QUOTE]

ooo, a jest ? gdzie ? może bym się wybrała ;P ale nie wiem czy mnie stać na bilety :D

Posted

[quote name='wikikoniki']ooo, a jest ? gdzie ? może bym się wybrała ;P ale nie wiem czy mnie stać na bilety :D[/QUOTE]
Tam gdzie byłyśmy w czwartek, o 12 :)
Myślę, że jakoś bilety będziesz w stanie kupić;)

Posted

[quote name='wikikoniki']do końca lipca, jeszcze 19 miejsc ;)

ejejej, jakby co, to możesz u mnie spać :p[/QUOTE]
Heh, właśnie w tym problem, że mam gdzie spać w Gdańsku, ale gorzej z samym dojazdem :D
Ale pomyśle jeszcze :smile: Strasznie kusi ten Sopot :P

Posted

Witamy po przerwie =)

Po remoncie dogo usunęliście się z moich subskrycji, ale Was znalazłam i znów będę Ci przeszkadzać w galerii :diabloti:

Uwielbiam Twoją Neskę oraz to, co z nią wyprawiasz - jesteście wspaniałe :)

Posted

[quote name='Ty$ka']Witamy po przerwie =)

Po remoncie dogo usunęliście się z moich subskrycji, ale Was znalazłam i znów będę Ci przeszkadzać w galerii :diabloti:

Uwielbiam Twoją Neskę oraz to, co z nią wyprawiasz - jesteście wspaniałe :)[/QUOTE]

hej, przeszkadzaj do woli, im więcej szkodników tym więcej postów :p

dziękuję :loveu:

a tak w ogóle to sorry ale.

NANANNANANANNANA. WYGRAAAAAAAALI ! MAMY FINAŁ ! <3 <3 <3 <3 :terazpol:

Posted

[quote name='paulaa.']Przynajmniej siatkarze nam się udali :loveu: a pomyśleć, że wszyscy się tak podniecają piłką nożną.. :D[/QUOTE]

głupia piłka nożna ;P
ja się jaram, bo mam 177cm wzrostu a koszykówki też nie lubię, w wakacje zaczynam ostro trenować :p

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Paula03']Super zdjęcia :loveu:

Fajnie, że się zapisałyście na zawody :)

fajnie, że się podobają ;)

my wróciłyśmy z działki i wnioski takie:
* pies wreszcie koocha pływać, zawsze kiedy idziemy na plażę biegnie 20m przed mną i jak tylko wchodzę na piasek to zaczyna się darcie ryjka, żeby coś rzucić no i mogę rzucać dość daleko :loveu:
* w miarę ogarnęłyśmy zakręcony tunel, na prosty jest super wysyłanko :loveu:
* odpoczęłyśmy trochę, ja zajęłam się ćwiczeniem siatkówki, ponieważ chcę serio zacząć trenować od września a piesek mógł spać, jeść, spać i jeść, chociaż zdziwił się, jak dałam mu suche żarcie, bo przecież zawsze dostawałam od kochanej babci resztki :O na szczęście w miarę się dogadałyśmy z babcią ;)

pływające fotki:

coś więcej napiszę po DCDC ;)
zastanawiam się, czy brać psa w sobotę czy postawić na zapoznawanie ludzi i robienie zdjęć, bo w niedziele mini zawody agility w których również bierzemy udział. jak sądzicie ? czy po sobocie nie będzie zmęczona w niedziele ? POMOCY xd

Posted

[quote name='Fantowa']To Ty powinnaś znać swojego psa i jego możliwości, a nie ludzie z forum ;)[/QUOTE]

oczywiście, że tak ale interesuje mnie również opinia ludzi, którzy widzą to inaczej niż ja ;)

Posted

[quote name='maryg22']Neska cała w wodzie! Daleko od brzegu... nie wierzę :)[/QUOTE]

jeszcze w zeszłym roku też nie wierzyłam :D

[quote name='vaness']jak fajnie pływa :loveu:[/QUOTE]

no, przebiera nóżkami aż miło, może jej się mięśnie wyrobią :loveu:

Posted

A myślisz że Neska potrzebuje się zapoznać z nowym miejscem, dużą ilością osób przed zawodami? Bo jeśli tak to lepiej żeby była w sobotę:)
Wiesz może z którego przystanku jest najbliżej do tego Parku Północnego? ;)

Posted

[quote name='maryg22']A myślisz że Neska potrzebuje się zapoznać z nowym miejscem, dużą ilością osób przed zawodami? Bo jeśli tak to lepiej żeby była w sobotę:)
Wiesz może z którego przystanku jest najbliżej do tego Parku Północnego? ;)[/QUOTE]

Neska była tam już dwa razy, raz na DCDC a raz same byłyśmy także miejsce zna. chyba wezmę ją na dwa dni, zależy chyba też trochę od pogody ;P

Posted

Jeśli nie będzie upałów (a nie sądzę by były...) to raczej możesz ją wziąć ;) Chyba nie powinna być jakoś specjalnie zmęczona w niedziele...
Ja i w sobotę i w niedzielę idę z Joy (prawdopodobnie;)) Niestety w sobotę będziemy krótko:-( (brat ma wyprawianą osiemnastkę....)
A co z tym przystankiem...wiesz?

Posted

Jakie fajne fotki :loveu:

Hmm... ja na Twoim miejscu nie brałabym psa. Tym bardziej, że następnego dnia macie zawody, a wiesz - stres dzień po dniu może nie wpłynąć korzystnie... ;)

Posted

[quote name='maryg22']
A co z tym przystankiem...wiesz?[/QUOTE]

nie wiem skąd jedziesz ;P ale najlepiej by Ci chyba było dojechać 171 z Tesco aż do Oliwy na pętlę i stamtąd 122 pod Grand Hotel. Ja jadę z Osowy do Oliwy ale nie wiem jeszcze o której, w sobotę jadę raczej wcześnie a w niedziele chyba później..

[quote name='Ty$ka']Jakie fajne fotki :loveu:

Hmm... ja na Twoim miejscu nie brałabym psa. Tym bardziej, że następnego dnia macie zawody, a wiesz - stres dzień po dniu może nie wpłynąć korzystnie... ;)[/QUOTE]

właśnie wróciłam ze spaceru z Magdą i Amber i gadałyśmy no i ona bierze Amberową na dwa dni, ja moją też wezmę, no bo przeicież na zawodach też będzie dwa dni to niech się przyzwyczaja. wymyśliłyśmy, że w sobotę i niedziele przed wyjazdem wyjdę z Maxem bo ona się wtedy nakręca na mnie i spacer ;)