paulaa. Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Fajnie, że zdecydowaliście się wystartować. :smile: Podziwiam za odwagę :P edit: Wiecie może do kiedy można się zgłaszać ? ;) Quote
wikikoniki Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='paulaa.']Fajnie, że zdecydowaliście się wystartować. :smile: Podziwiam za odwagę :P edit: Wiecie może do kiedy można się zgłaszać ? ;)[/QUOTE] do końca lipca, jeszcze 19 miejsc ;) ejejej, jakby co, to możesz u mnie spać :p Quote
Baton Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Wiki, wybierasz się może jutro na labkowy spacer? ;) Quote
wikikoniki Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='maryg22']Wiki, wybierasz się może jutro na labkowy spacer? ;)[/QUOTE] ooo, a jest ? gdzie ? może bym się wybrała ;P ale nie wiem czy mnie stać na bilety :D Quote
Baton Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='wikikoniki']ooo, a jest ? gdzie ? może bym się wybrała ;P ale nie wiem czy mnie stać na bilety :D[/QUOTE] Tam gdzie byłyśmy w czwartek, o 12 :) Myślę, że jakoś bilety będziesz w stanie kupić;) Quote
paulaa. Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 [quote name='wikikoniki']do końca lipca, jeszcze 19 miejsc ;) ejejej, jakby co, to możesz u mnie spać :p[/QUOTE] Heh, właśnie w tym problem, że mam gdzie spać w Gdańsku, ale gorzej z samym dojazdem :D Ale pomyśle jeszcze :smile: Strasznie kusi ten Sopot :P Quote
Ty$ka Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Witamy po przerwie =) Po remoncie dogo usunęliście się z moich subskrycji, ale Was znalazłam i znów będę Ci przeszkadzać w galerii :diabloti: Uwielbiam Twoją Neskę oraz to, co z nią wyprawiasz - jesteście wspaniałe :) Quote
wikikoniki Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='Ty$ka']Witamy po przerwie =) Po remoncie dogo usunęliście się z moich subskrycji, ale Was znalazłam i znów będę Ci przeszkadzać w galerii :diabloti: Uwielbiam Twoją Neskę oraz to, co z nią wyprawiasz - jesteście wspaniałe :)[/QUOTE] hej, przeszkadzaj do woli, im więcej szkodników tym więcej postów :p dziękuję :loveu: a tak w ogóle to sorry ale. NANANNANANANNANA. WYGRAAAAAAAALI ! MAMY FINAŁ ! <3 <3 <3 <3 :terazpol: Quote
paulaa. Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Przynajmniej siatkarze nam się udali :loveu: a pomyśleć, że wszyscy się tak podniecają piłką nożną.. :D Quote
wikikoniki Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='paulaa.']Przynajmniej siatkarze nam się udali :loveu: a pomyśleć, że wszyscy się tak podniecają piłką nożną.. :D[/QUOTE] głupia piłka nożna ;P ja się jaram, bo mam 177cm wzrostu a koszykówki też nie lubię, w wakacje zaczynam ostro trenować :p Quote
Dzikie nieporadne Posted July 7, 2012 Posted July 7, 2012 Ale fajnie że już są zdjecia! A ja od razu zabieram grupowe do mojej galerii:cool3: Quote
wikikoniki Posted July 7, 2012 Author Posted July 7, 2012 [quote name='Mada95']Ale fajnie że już są zdjecia! A ja od razu zabieram grupowe do mojej galerii:cool3:[/QUOTE] spoko spoko ;) a na blogu nowy pościk ;) Quote
Paula03 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Super zdjęcia :loveu: Fajnie, że się zapisałyście na zawody :) Quote
wikikoniki Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Paula03']Super zdjęcia :loveu: Fajnie, że się zapisałyście na zawody :) fajnie, że się podobają ;) my wróciłyśmy z działki i wnioski takie: * pies wreszcie koocha pływać, zawsze kiedy idziemy na plażę biegnie 20m przed mną i jak tylko wchodzę na piasek to zaczyna się darcie ryjka, żeby coś rzucić no i mogę rzucać dość daleko :loveu: * w miarę ogarnęłyśmy zakręcony tunel, na prosty jest super wysyłanko :loveu: * odpoczęłyśmy trochę, ja zajęłam się ćwiczeniem siatkówki, ponieważ chcę serio zacząć trenować od września a piesek mógł spać, jeść, spać i jeść, chociaż zdziwił się, jak dałam mu suche żarcie, bo przecież zawsze dostawałam od kochanej babci resztki :O na szczęście w miarę się dogadałyśmy z babcią ;) pływające fotki: coś więcej napiszę po DCDC ;) zastanawiam się, czy brać psa w sobotę czy postawić na zapoznawanie ludzi i robienie zdjęć, bo w niedziele mini zawody agility w których również bierzemy udział. jak sądzicie ? czy po sobocie nie będzie zmęczona w niedziele ? POMOCY xd Quote
Baton Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Neska cała w wodzie! Daleko od brzegu... nie wierzę :) Quote
Fantowa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 To Ty powinnaś znać swojego psa i jego możliwości, a nie ludzie z forum ;) Quote
wikikoniki Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Fantowa']To Ty powinnaś znać swojego psa i jego możliwości, a nie ludzie z forum ;)[/QUOTE] oczywiście, że tak ale interesuje mnie również opinia ludzi, którzy widzą to inaczej niż ja ;) Quote
wikikoniki Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='maryg22']Neska cała w wodzie! Daleko od brzegu... nie wierzę :)[/QUOTE] jeszcze w zeszłym roku też nie wierzyłam :D [quote name='vaness']jak fajnie pływa :loveu:[/QUOTE] no, przebiera nóżkami aż miło, może jej się mięśnie wyrobią :loveu: Quote
Baton Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 A myślisz że Neska potrzebuje się zapoznać z nowym miejscem, dużą ilością osób przed zawodami? Bo jeśli tak to lepiej żeby była w sobotę:) Wiesz może z którego przystanku jest najbliżej do tego Parku Północnego? ;) Quote
wikikoniki Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='maryg22']A myślisz że Neska potrzebuje się zapoznać z nowym miejscem, dużą ilością osób przed zawodami? Bo jeśli tak to lepiej żeby była w sobotę:) Wiesz może z którego przystanku jest najbliżej do tego Parku Północnego? ;)[/QUOTE] Neska była tam już dwa razy, raz na DCDC a raz same byłyśmy także miejsce zna. chyba wezmę ją na dwa dni, zależy chyba też trochę od pogody ;P Quote
Baton Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Jeśli nie będzie upałów (a nie sądzę by były...) to raczej możesz ją wziąć ;) Chyba nie powinna być jakoś specjalnie zmęczona w niedziele... Ja i w sobotę i w niedzielę idę z Joy (prawdopodobnie;)) Niestety w sobotę będziemy krótko:-( (brat ma wyprawianą osiemnastkę....) A co z tym przystankiem...wiesz? Quote
Ty$ka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Jakie fajne fotki :loveu: Hmm... ja na Twoim miejscu nie brałabym psa. Tym bardziej, że następnego dnia macie zawody, a wiesz - stres dzień po dniu może nie wpłynąć korzystnie... ;) Quote
wikikoniki Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='maryg22'] A co z tym przystankiem...wiesz?[/QUOTE] nie wiem skąd jedziesz ;P ale najlepiej by Ci chyba było dojechać 171 z Tesco aż do Oliwy na pętlę i stamtąd 122 pod Grand Hotel. Ja jadę z Osowy do Oliwy ale nie wiem jeszcze o której, w sobotę jadę raczej wcześnie a w niedziele chyba później.. [quote name='Ty$ka']Jakie fajne fotki :loveu: Hmm... ja na Twoim miejscu nie brałabym psa. Tym bardziej, że następnego dnia macie zawody, a wiesz - stres dzień po dniu może nie wpłynąć korzystnie... ;)[/QUOTE] właśnie wróciłam ze spaceru z Magdą i Amber i gadałyśmy no i ona bierze Amberową na dwa dni, ja moją też wezmę, no bo przeicież na zawodach też będzie dwa dni to niech się przyzwyczaja. wymyśliłyśmy, że w sobotę i niedziele przed wyjazdem wyjdę z Maxem bo ona się wtedy nakręca na mnie i spacer ;) Quote
Doginka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Ślicznotka:loveu: https://lh5.googleusercontent.com/-UckbjCR0w4w/UAa4a9KvADI/AAAAAAAABNA/k9JEDp794us/s640/DSCF1191.JPG Quote
Recommended Posts