Talucha Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Ja słyszałam, że otwarcie na początku lipca ;) I tak sobie myślę, czy nie zrobią otwarcia od razu z festynem Pies w Wielkim Mieście. Doginka-wystawa w sierpniu, to powinien tor z plażą już byc :) Quote
wikikoniki Posted April 16, 2012 Author Posted April 16, 2012 jakim festynem ? http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.mmtrojmiasto.pl%2F408384%2F2012%2F4%2F2%2Fw-orlowie-powstanie-psia-plaza-i-specjalna-strefa-dla-psow-zdjecia%3Fcategory%3Dnews&h=7AQFQ9Kfy 19 jadę do laryngologa więc może namówię mamę, żeby ze mną na wykład pojechała, ale nic jeszcze nie wiem... Quote
Talucha Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Ja czytałam na innej stronie, że od lipca ;) W Gdyni są co jakiś czas organizowane festyny "Pies w Wielkim Mieście". W tym roku jeszcze żadnego nie było, więc zastanawiałam się czy nie zrobią go razem z otwarciem plaży ;) O, już mam: Planowany termin otwarcia strefy dla psów to lipiec 2012, a z psami na plażę wejdziemy już od 1 maja. Ja w mailu potwierdzającym wykłady dostałam, że z Zofią Mrzewińską spotkanie jest 18.04 a na stronie jest, że 19.04 więc już nie wiem... Quote
Jean Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Jak 18-nastego to nie będę mogła :( oby 19.04 o ile w ogóle dostanę potwierdzenie.. Quote
wikikoniki Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Ogłaszam wszem i wobec, że kończę z obedience. Niestety nie należę do osób, które dbają o szczegóły, a to jest w obi najważniejsze. Na pewno będziemy ćwiczyć posłuszeństwo, bo Neska się bardzo rozpuściła. A teraz jedziemy po linkę Quote
Fantowa Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Szkoda, że kończycie, bo nawet nie zaczęłyście jeszcze za bardzo... No a obi to fajna sprawa, szkoda, no szkoda :-( No ale nie zapominajcie o agilitowaniu się :evil_lol: Quote
wikikoniki Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Zaczęłyśmy. Ale wiecie co, uznałam, że jej życie nie powinno zależeć od tego, czy się do mnie przyklei, czy nie bo to jest dla niej bez znaczenia, a w agility powinno być odwrótnie, ma się wysyłać, czyli biec dalej ode mnie. Kupiłam linkę i takiego zabawkowego aporta, bo chciałam coś z nie-piłeczek. Agility to jest to, co prosiaczki lubią najbardziej :diabloti: Quote
Karro Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Fajnie jakby się u Was otworzył taki tor. U nas nic takiego nie robią w okolicy... ;) Quote
wikikoniki Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 U nas są 2 kluby, jeden się otwiera ale nie wiadomo na ile profesjonalny (ten, do którego się wybieramy) no i w sierpniu chcą nam ogólnodostępny tor otworzyć w Gdyni... :p Quote
Fantowa Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Nie zaczęłyście go dobrze, bo co innego dopiero zaczynać i to bez "opieki" trenera, nie mając zbyt dużego doświadczenia w tym a co innego zaczynać w jakimś klubie. My trenujemy i agility i zaczynamy obedienca(PT1 mamy zdane) i fajnie pracuje na odległość, jak i "przykleja się" w obi. Wiele jest takich psów. Ale nie każdy pies nadaje się do jakiejś dyscypliny, czasem i przewodnik po prostu jej nie lubi i robi z psem co innego ;) Quote
Aleksa. Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Fantowa napisał(a):Nie zaczęłyście go dobrze, bo co innego dopiero zaczynać i to bez "opieki" trenera, nie mając zbyt dużego doświadczenia w tym a co innego zaczynać w jakimś klubie. My trenujemy i agility i zaczynamy obedienca(PT1 mamy zdane) i fajnie pracuje na odległość, jak i "przykleja się" w obi. Wiele jest takich psów. Ale nie każdy pies nadaje się do jakiejś dyscypliny, czasem i przewodnik po prostu jej nie lubi i robi z psem co innego ;) U mnie jest Tosca, właścicielka jej i jedno i drugie trenowała.:) Quote
wikikoniki Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Może w takim razie chodzi o mnie. Trenowanie obedience to nie jest to, o czym od dawna marzyłam. Wolę agility i frisbee. A tak btw to zaczynam biegać od kiedy mama mi pozwoli, a w sobotę w miarę możliwości spacer dogomaniacki :p Quote
wikikoniki Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Jestem z N. dzisiaj po spacerze tak średnio zadowolona. Dzisiaj pierwszy raz na lince no i stwierdzam, że w najbliższym czasie nos jej ODETNĘ, bo cały czas nim rusza, nawet w trybie pracy gdzieś jej wędruje za zapaszkami, chociaż na początku daję jej spenetrować teren. Potem podwórko. I tu już same plusy :p + dzisiaj pierwszy raz rzucałam jej naszego mini koziołka i na początku nie chciała trzymać w paszczy, a potem ładnie oddawała do ręki :loveu: + skakała nad moją nogą i łapała smaki :loveu: + wszytsko robiła z dużym zaangażowaniem za herbatniki i SUCHĄ KARMĘ :loveu: Dawno nie klikałyśmy, ale jakoś nie mam czasu urwanie głowy w tej szkole :P Spadam robić lekcje, papapa ;* Quote
wikikoniki Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 (edited) zaraz edytuję Tak trochę nie zaglądacie :razz: Edited April 21, 2012 by wikikoniki Quote
Bernese Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Tak trochę mi się ona podoba ;) W jakim jest wieku? :) Moja niuńka to rozbrykany szczeniak :D Quote
Bernese Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Pauliii napisał(a):a gdzie Maxiu ; ( ? Właśnie ,właśnie! :) Quote
wikikoniki Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Maxa nie bedzie przez jakis czas. Na razie nie chce o tym pisac. Nesss ma cztery lata. Quote
Bernese Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 wikikoniki napisał(a):Maxa nie bedzie przez jakis czas. Na razie nie chce o tym pisac. Nesss ma cztery lata. Twoja sprawa ;) oo, to już kawał panienki! :) Quote
Natalia&Cody Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 https://lh3.googleusercontent.com/-c7v742e882I/T5GDbys2qKI/AAAAAAAAAyo/lJjLK_8GMdk/s800/DSCF0480.JPG Jakie słodziackie! :D :loveu: Coraz lepiej Ci zdjęcia wychodzą. :D Quote
BBeta Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Przypominam, że... 6. ZDJĘCIA a) Maksymalny rozmiar zdjęcia/grafiki to 640x640 pikseli. Większe wstawiamy w formie linka. (...) c) W jednym poście może znajdować się maksymalnie 5 zdjęć. Quote
wikikoniki Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 BBeta. Już poprawiam, zaznaczyłam najmniejsze z Picasy, myślałam, że właśnie takie będą. 5 zdjęć, właśnie. A niektórzy robią dwa posty z jednego. jak ? Quote
paulaa. Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 Szkoda, że kończycie z obi, ale życze powodzenia w agilitowaniu, my w sumie też wolimy agi, bo do obi nie mam cierpliwości. :D Quote
wikikoniki Posted April 21, 2012 Author Posted April 21, 2012 Stópki z nieskupionym psem specjalnie dla Justyny ;* [video]http://tinypic.com/r/34ew2kx/5[/video] Cu-dofffnie xD Quote
Yuveza Posted April 21, 2012 Posted April 21, 2012 wikikoniki napisał(a):Stópki z nieskupionym psem specjalnie dla Justyny ;* [video]http://tinypic.com/r/34ew2kx/5[/video] Cu-dofffnie xD Haha no i git :lol: "chodź tu kurduplu!" :evil_lol: A próbowalas z nią tak iść? Quote
Recommended Posts