wikikoniki Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 Fuji Film Finepix S2950 :) Ale nie wiem dokładnie kiedy... Quote
Natalia&Cody Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Łaał. No to trzymam kciuki, żeby wypaliło i żebyś miała to aparacisko. :D Quote
Fantowa Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Ale fajnie się na frisbee nakręca! W ogóle, to muszę skombinowac jakiś filmik, bo przez ostatni weekend sporo frisbowałysmy, a właśnie na filmikach najlepiej własne błędy widać. Quote
wikikoniki Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 No chyba jest jednak sznasa na nasze agilitowanie ! :multi: Jestem w kontakcie z babką od dawna, szukała miejsca w 3city i znalazła, za tydzień będzie pewna :D :D :D na dodatek mamy tam dojazd tylko jednym autobusem bez przesiadek spod samego domu :multi: aha, to nie jest klub bo piszą 'nie szkolimy do zawodów ale do zabawy' no ale zobaczymy jak to będzie... Dzisiaj na zdjęcie szwów. Neska już teraz siedzi na łóżku i wlepia we mnie gały jakby wiedziała, że po południu nie będzie już chodzić w stroju z wariatkowa :p Ej, fajnie się te posty pisze, nie ? Coś jeszcze się zmieniło ? Quote
Jean Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 My też zaczniemy niedługo frisbee, wczoraj kupiłam :D Quote
wikikoniki Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Jean napisał(a):My też zaczniemy niedługo frisbee, wczoraj kupiłam :D Oooo.... jakie ? :p PS> Idę do szkoły na 8:55, żeby nie było :) Quote
Talucha Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 A mi się nie podoba nowe okno do postów :shake: No trzymam kciuki żeby Ci wypaliło z agility :) Quote
Karro Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-K_ssTs-oa2g/T3HU4HEbsEI/AAAAAAAAAnU/CB_q0SQTi1Q/s800/IMG_8394.JPG Nie poznałam tu Maxa ;) Fajnie sie nakręcił on na frisbee Quote
Onomato-Peja Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 wikikoniki napisał(a):No chyba jest jednak sznasa na nasze agilitowanie ! :multi: Jestem w kontakcie z babką od dawna, szukała miejsca w 3city i znalazła, za tydzień będzie pewna :D :D :D na dodatek mamy tam dojazd tylko jednym autobusem bez przesiadek spod samego domu :multi: aha, to nie jest klub bo piszą 'nie szkolimy do zawodów ale do zabawy' no ale zobaczymy jak to będzie... Dzisiaj na zdjęcie szwów. Neska już teraz siedzi na łóżku i wlepia we mnie gały jakby wiedziała, że po południu nie będzie już chodzić w stroju z wariatkowa :p Ej, fajnie się te posty pisze, nie ? Coś jeszcze się zmieniło ? Przecież jest w Sopocie klub Agi, i ludzie z niego startują na zawodach. :) Quote
wikikoniki Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Ale Sopot miał spotkanie w poniedziałek... już się chyba nie załapię do Bat-a, a do Na Fali za drogo :roll: Quote
Onomato-Peja Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 A więc to takie buty, no to nieciekawie. Tez kiedyś chciałam się bawić w to całe agility i frisbee ale mój zapał zgasł kompletnie. :lol: Już bardziej bym chciała IPO ale niestety nie chciało mi się jeździć na szkolenie z Rastą to teraz mam. ;) Zresztą nawet byśmy już nie mogły. Podejrzewam że, jak uda Ci się gdzieś zapisać to nie odpuścisz, więc lepiej gnaj czym prędzej. :lol: Będziesz na niedzielnym spacerku? Quote
Talucha Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 No właśnie, będziecie? Karolina, do Ciebie też to pytanie :) Quote
Onomato-Peja Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Co do mnie to to zależy, bo jednak wolałabym się do Ciapkowa wybrać, ale z drugiej strony to już dawno na AST spacerze nie byłam. Czyli tak fifty fifty. Quote
wikikoniki Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Niestety, ja mam meega zapał i nie chcę odpuścić... Napisałam już na fejsbókó... myślę, że nie. Chciałabym pojechać z koleżanką i wziąć jakiegoś psa z Ciapkowa, ale niestety został nam jeszcze rok... Quote
Onomato-Peja Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 wikikoniki napisał(a):Niestety, ja mam meega zapał i nie chcę odpuścić... Napisałam już na fejsbókó... myślę, że nie. Chciałabym pojechać z koleżanką i wziąć jakiegoś psa z Ciapkowa, ale niestety został nam jeszcze rok... No to chyba dobrze, nie odpuszczaj. Na fackbóku? Tzn, że jest stworzone jako wydarzenie czy co? Quote
wikikoniki Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Onomato-Peja napisał(a):No to chyba dobrze, nie odpuszczaj. Na fackbóku? Tzn, że jest stworzone jako wydarzenie czy co? Nie, Natalia się mnie pytała pod jakimś postem.. ;D Quote
wikikoniki Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 Hej. Miałam jutro iść z Nati na spacer, ale uznałam, że lepiej, żeby jej nie przemęczać. Dzisiaj na spacerze było suuper :multi: Pies meega nakręcony :loveu: A jutro raczej nigdzie się nie wybieram, więc planuję zrobić samorobne smaki :D Quote
Talucha Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 A w niedzielę z tym Ciapkowem to nie jest tak, że wtedy każdy może wziąc psiaka? Z tego co wiem, wtedy psy biorą nawet ludzie, którzy nie są wolontariuszami Quote
wikikoniki Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Natalia - jeżeli tak, to skusiłabym się, ale sami widzicie jaka u nas pogoda :angryy: Quote
Onomato-Peja Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Masakra, co? Wszystkiego się odechciewa tak na prawdę przy takiej pogodzie. Pozostaje tylko się wkurzać. Quote
wikikoniki Posted March 31, 2012 Author Posted March 31, 2012 Beznadzieja :angryy: No nic... dzisiaj N. i tak dałabym looz, bo nie chcę jej przemęczać, z Maxem chciałam wyjść na piłki, bo dekle zamaiwam dzisiaj: Fastback Flex :) Quote
Karro Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Fajny aparat sobie wybrałaś jak na poczatek :) Będziesz zadowolona :) PS. O dziwo Cesar mi się nakręcił na frisbee szok ;) Quote
wikikoniki Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Był jeden tylko na wystawie i mama się nie zgodziła :angryy: Zamówię przez neta i mam nadzieję, że jutro będzie... Quote
Onomato-Peja Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Uuu... Tzn zamawiasz do domu, czy do sklepu? Jak do domu to kurierem bedzie na nast dzień od wysłania, rzadko się zdarza w ten sam, więc przygotuj się bardziej na wtorek. ;) Quote
Recommended Posts