Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale fajnie się na frisbee nakręca!
W ogóle, to muszę skombinowac jakiś filmik, bo przez ostatni weekend sporo frisbowałysmy, a właśnie na filmikach najlepiej własne błędy widać.

Posted

No chyba jest jednak sznasa na nasze agilitowanie ! :multi:
Jestem w kontakcie z babką od dawna, szukała miejsca w 3city i znalazła, za tydzień będzie pewna :D :D :D na dodatek mamy tam dojazd tylko jednym autobusem bez przesiadek spod samego domu :multi:
aha, to nie jest klub bo piszą 'nie szkolimy do zawodów ale do zabawy' no ale zobaczymy jak to będzie...

Dzisiaj na zdjęcie szwów. Neska już teraz siedzi na łóżku i wlepia we mnie gały jakby wiedziała, że po południu nie będzie już chodzić w stroju z wariatkowa :p

Ej, fajnie się te posty pisze, nie ? Coś jeszcze się zmieniło ?

Posted

wikikoniki napisał(a):
No chyba jest jednak sznasa na nasze agilitowanie ! :multi:
Jestem w kontakcie z babką od dawna, szukała miejsca w 3city i znalazła, za tydzień będzie pewna :D :D :D na dodatek mamy tam dojazd tylko jednym autobusem bez przesiadek spod samego domu :multi:
aha, to nie jest klub bo piszą 'nie szkolimy do zawodów ale do zabawy' no ale zobaczymy jak to będzie...

Dzisiaj na zdjęcie szwów. Neska już teraz siedzi na łóżku i wlepia we mnie gały jakby wiedziała, że po południu nie będzie już chodzić w stroju z wariatkowa :p

Ej, fajnie się te posty pisze, nie ? Coś jeszcze się zmieniło ?

Przecież jest w Sopocie klub Agi, i ludzie z niego startują na zawodach. :)

Posted

A więc to takie buty, no to nieciekawie.
Tez kiedyś chciałam się bawić w to całe agility i frisbee ale mój zapał zgasł kompletnie. :lol:
Już bardziej bym chciała IPO ale niestety nie chciało mi się jeździć na szkolenie z Rastą to teraz mam. ;)
Zresztą nawet byśmy już nie mogły.

Podejrzewam że, jak uda Ci się gdzieś zapisać to nie odpuścisz, więc lepiej gnaj czym prędzej. :lol:
Będziesz na niedzielnym spacerku?

Posted

Niestety, ja mam meega zapał i nie chcę odpuścić...

Napisałam już na fejsbókó... myślę, że nie. Chciałabym pojechać z koleżanką i wziąć jakiegoś psa z Ciapkowa, ale niestety został nam jeszcze rok...

Posted

wikikoniki napisał(a):
Niestety, ja mam meega zapał i nie chcę odpuścić...

Napisałam już na fejsbókó... myślę, że nie. Chciałabym pojechać z koleżanką i wziąć jakiegoś psa z Ciapkowa, ale niestety został nam jeszcze rok...

No to chyba dobrze, nie odpuszczaj.

Na fackbóku? Tzn, że jest stworzone jako wydarzenie czy co?

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
No to chyba dobrze, nie odpuszczaj.

Na fackbóku? Tzn, że jest stworzone jako wydarzenie czy co?

Nie, Natalia się mnie pytała pod jakimś postem.. ;D

Posted

Hej. Miałam jutro iść z Nati na spacer, ale uznałam, że lepiej, żeby jej nie przemęczać.
Dzisiaj na spacerze było suuper :multi: Pies meega nakręcony :loveu:

A jutro raczej nigdzie się nie wybieram, więc planuję zrobić samorobne smaki :D

Posted

A w niedzielę z tym Ciapkowem to nie jest tak, że wtedy każdy może wziąc psiaka?
Z tego co wiem, wtedy psy biorą nawet ludzie, którzy nie są wolontariuszami

Posted

Beznadzieja :angryy:
No nic... dzisiaj N. i tak dałabym looz, bo nie chcę jej przemęczać, z Maxem chciałam wyjść na piłki, bo dekle zamaiwam dzisiaj: Fastback Flex :)