Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Faaajne ma to ubranko :D Lasti miał na sobie kubrak, który wyglądał jak szmata :lol: wstawiałam kiedyś w galerii :)
Kot koleżanki też ostatnio miał operację i dostał identyczny kubraczek jak Neska :)
Fajnie, że Max się bawi:cool3: czekam na filmik

edit. o już jest :D

Dobrze sobie radzi, oby tak dalej :)

Posted

Talucha napisał(a):
Możemy przecież spotkac się same, żaden problem :D Na początek to pewnie nawet lepiej dla Maxa, pojedynczo go zapoznawac ;)

JUTRO ? Tylko musiałabyś do nas dojechać :< Eh...

Posted

Widze, że coraz lepiej idzie ci praca z Maxem. A jaki radosny biegnie, po komendzie zwalniającej z zostań, zazdroszcze, taki wesołek i fajnie się nakręca. :smile:

Posted

To zazdroszcze, bo ja to mam wrażenie, że mojemu rudemu jestem obojętna, tylko na żarcie patrzy, dlatego tak wam zazdroszcze. :P
Mój bez nagrody nic nie robi, materialista mały.. :D A widze, że Max i za same pochwały wykonuje chyba ćwiczenia. :smile:

Posted

No wiecie... Neska też jest materialistka, chociaż dzięki klikierowi trochę się to zmienia. Max też staram się aby dostawał smaki jak coś zrobi i wtedy wyjmuję no i w miarę wychodzi...
Ale aport za smaki musi być, bo inaczej się kładzi i rzuje, a piłki teniowe to tak jakby gryzie... :angryy:

Posted

Hej, dzisiaj z nim wyszłam i łapał tak dekiel, ale z ręki, mam nawet nagrane, coś spróbuję zrobić.

Jakie macie programy do obróbki filmów ? Bo Windows MM mi już nie starcza, a o wiele bardziej kręci mnie filmikowanie niż robienie zdjęć...
No i czy darmowe... zależałoby mi na przejściach i robieniu Slow Motion... :roll:

Posted

wikikoniki napisał(a):
Hej, dzisiaj z nim wyszłam i łapał tak dekiel, ale z ręki, mam nawet nagrane, coś spróbuję zrobić.

Jakie macie programy do obróbki filmów ? Bo Windows MM mi już nie starcza, a o wiele bardziej kręci mnie filmikowanie niż robienie zdjęć...
No i czy darmowe... zależałoby mi na przejściach i robieniu Slow Motion... :roll:

Ja robię wszystko w Windows MM. ;)