wikikoniki Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 [video=youtube;8Lt4r6n-TEQ]http://www.youtube.com/watch?v=8Lt4r6n-TEQ[/video] Quote
Talucha Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Faaajne ma to ubranko :D Lasti miał na sobie kubrak, który wyglądał jak szmata :lol: wstawiałam kiedyś w galerii :) Kot koleżanki też ostatnio miał operację i dostał identyczny kubraczek jak Neska :) Fajnie, że Max się bawi:cool3: czekam na filmik edit. o już jest :D Dobrze sobie radzi, oby tak dalej :) Quote
wikikoniki Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 I jak ładnie łapie nad nogą ! Za pierwszym razem prawie na mnie wpadł, za drugim perfekcyjnie a za trzecim gorzej. Ale nie chciałam go męczyć... Quote
Aleksa. Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 super filmik, już dużo go nauczyłaś.:loveu: Quote
wikikoniki Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Aleksandra95 napisał(a):super filmik, już dużo go nauczyłaś.:loveu: No, zostawanie jak kucam będzie trzeba poćwiczyć. Na podwórku jest w 90% ogarnięty :loveu: Quote
Talucha Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 teraz popracowac poza podwórkiem i wbiajc na dogo spacer :razz::razz::razz::razz: Quote
Karro Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ale mam zaległosci fiu fiu... Filmik super! Max fajnie z Tobą współpracuje brawo :multi: Quote
wikikoniki Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Taaa. dogomaniacki ale tylko z Wami ;* Bo TTB to trudno byłoby go opanować, a jakby nie daj Boże coś to takie łatwiej w bójki wpadaję ;/ Quote
Talucha Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Możemy przecież spotkac się same, żaden problem :D Na początek to pewnie nawet lepiej dla Maxa, pojedynczo go zapoznawac ;) Quote
Paula03 Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Fajnie sobie pracujecie z Maxem :) Coraz lepiej :) Quote
wikikoniki Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Talucha napisał(a):Możemy przecież spotkac się same, żaden problem :D Na początek to pewnie nawet lepiej dla Maxa, pojedynczo go zapoznawac ;) JUTRO ? Tylko musiałabyś do nas dojechać :< Eh... Quote
paulaa. Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Widze, że coraz lepiej idzie ci praca z Maxem. A jaki radosny biegnie, po komendzie zwalniającej z zostań, zazdroszcze, taki wesołek i fajnie się nakręca. :smile: Quote
wikikoniki Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 Szkoda... Paula, tak Neska też tak ma, że po zostawaniu leci z wieeeeeelkim zacieszem :D Quote
paulaa. Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 To zazdroszcze, bo ja to mam wrażenie, że mojemu rudemu jestem obojętna, tylko na żarcie patrzy, dlatego tak wam zazdroszcze. :P Mój bez nagrody nic nie robi, materialista mały.. :D A widze, że Max i za same pochwały wykonuje chyba ćwiczenia. :smile: Quote
vaness Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 to jak Toffi , bez nagrody nie chce nic zrobić -.- chyba że na niego ryknę , to wtedy z łaską zrobi :D Quote
wikikoniki Posted March 24, 2012 Author Posted March 24, 2012 No wiecie... Neska też jest materialistka, chociaż dzięki klikierowi trochę się to zmienia. Max też staram się aby dostawał smaki jak coś zrobi i wtedy wyjmuję no i w miarę wychodzi... Ale aport za smaki musi być, bo inaczej się kładzi i rzuje, a piłki teniowe to tak jakby gryzie... :angryy: Quote
Talucha Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 To jest minus szkolenia pozytywnego, potem wszystko chcą za smaki :lol: Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Super! Max już sporo potrafi. :D :loveu: Quote
wikikoniki Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Silky123 napisał(a):Super! Max już sporo potrafi. :D :loveu: No... tylko ja już sobie znowu nie wiadomo co wyobrażam, że będzie łapał ze skoku z kolana itp... :D Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 wikikoniki napisał(a):No... tylko ja już sobie znowu nie wiadomo co wyobrażam, że będzie łapał ze skoku z kolana itp... :D Jak Cody tak łapie, to Max tym bardziej. ;p :D Quote
Karro Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Silky123 napisał(a):Jak Cody tak łapie, to Max tym bardziej. ;p :D Nauczy Maxa nauczy ! :) Quote
wikikoniki Posted March 25, 2012 Author Posted March 25, 2012 Hej, dzisiaj z nim wyszłam i łapał tak dekiel, ale z ręki, mam nawet nagrane, coś spróbuję zrobić. Jakie macie programy do obróbki filmów ? Bo Windows MM mi już nie starcza, a o wiele bardziej kręci mnie filmikowanie niż robienie zdjęć... No i czy darmowe... zależałoby mi na przejściach i robieniu Slow Motion... :roll: Quote
Natalia&Cody Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 wikikoniki napisał(a):Hej, dzisiaj z nim wyszłam i łapał tak dekiel, ale z ręki, mam nawet nagrane, coś spróbuję zrobić. Jakie macie programy do obróbki filmów ? Bo Windows MM mi już nie starcza, a o wiele bardziej kręci mnie filmikowanie niż robienie zdjęć... No i czy darmowe... zależałoby mi na przejściach i robieniu Slow Motion... :roll: Ja robię wszystko w Windows MM. ;) Quote
Recommended Posts