Natalia&Cody Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 wikikoniki napisał(a):Jeszcze nie mam tych zdjęć :placz: Ale za to mam filmik :D :D :D :D [video]http://youtu.be/6PuCK39Sl2E[/video] Właśnie odczułam pierwsze oznaki prawdziwej wiosny - pies męczący się po pół godzinie -,- Ale poza tym było super, Neska potem bawiła się z moim prawie 2 letnim kuzynem, który rzucał jej zabawki a potem piszczał z radości :loveu: Chociaż jak ją przytulił, to warknęła. właśnie. Mam problem z tym, że Neska nie pozwala się nikomu podnosić :( Muszę to naprawić ;/ Super! :D A z tą wiosną to prawda. Jak dziś z Codym ćwiczyłam fris, albo agi to po 10-15 minutach padał, ale wole coś takiego niż męczyć w kurtce.C;) Nie martw się. Cody też nie pozwala się nikomu podnosić prócz mnie. Moi rodzice go nie podnoszą, bo nie mają po co, więc nie wiem. Ostatnio mój kolega chciał wziąć Codyego na ręcę, bo stwierdził dla żartów, że mi go porwie. Jak Cody na niego warknął to nie dotykał go do końca spaceru. Ja się tylko z niego śmiałam, że nie docenia mojego z pozoru małego psa i następnym razem nie skończy się na warknięciu i niech uważa. Quote
roadtonowhere Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Filmik świetny i ja niestety też muszę Czoko czasami naprowadzać rękami... ale jakoś nigdy mi to nie przeszkadzało.:roll: Quote
wikikoniki Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 No nibt tak, ale ona da się podnieść moim koleżankom, ale siostrze nie :diabloti: Jutro impreza dla rodziny to poproszę, żeby ją podnieśli, z resztą będzie ten sam kuzynek ;) I chyba zrobię pokaz sztuczek przed nimi :D Quote
wikikoniki Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Hej :lol: Wpadam po (miał być) krótkim spacerze :D No więc szliśmy i zauważyłam panią z labradorką, którą znałam - Negrą. Max jakoś dziwnie spokojnie przyjął to, że witałam się z jej panią a kiedy zauważyłam, jak macha ogonem to pozwoliłam mu się przywitać i było fajnie, niestety nie wzięłam linki żeby go przepiąć a oni... zaczęli się bawić ! no i Max ciągnął mnie za nią a ja latałam, aż w końcu puściłam smycz i dałam im się gonić :D Generalnie jestem z niego dumna, pomimo tego, że raz na siebie warknęli, bo Negra znalazła jakąś butelkę i zaczęła ją gryźć, Max chciał się bawić, ona warknęła no i kłapnął ją, ale raczej chciał postraszyć. Kiedy wyrzuciłam tą butelkę to znowyu zaczęli się bawić. Właśnie jestem po sesji dotykania z Neską. Zaczęła zamiast dotykać nosem lizać moją rękę, jutro robimy pudełko, za dużo jednej rzeczy za każdym razem Quote
Natalia&Cody Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 To super, że Max mógł sobie pobiegać z nowo poznanym psem. Ja jestem też dumna z Ciebie, że mu zaufałaś. :) :multi: U nas na łące(gdzie stado zdziczałych psów biega w te i we w te:diabloti:) jeśli wybuchają spory to właśnie o zabawkę, patyka czy butelkę. Najczęsciej bójke zaczyna pies mojej koleżanki, który rzuca się na innego psa jeśli on ma patyka, albo coś innego w pysku(zazwyczaj ląduje pod tym psem i jest potem uległy dla tego psa do końca spaceru). ;) Quote
wikikoniki Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Dzięki ;) Tu raczej chodziło o to, że on był nakręcony, a ona znalazła butelkę położyła się i zaczęła obgryzać ją. Na co on podszedł i po niej skakał, żeby się pobawiła a nie żyła, ona warknęła a on z kłapami. Ale wystarczyło go przywołać raz na smyczy, wyrzucić butelkę i spokój :) Quote
Karro Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Ale Neska sobie miejsce do spania znalazła na pościeli :loveu: Słodziutka :loveu: Pozdrawiamy! :) Quote
monia&nero Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 http://i39.tinypic.com/6gx636.jpg słodko:) Quote
wikikoniki Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Hej, my po dłuższej sesji klikierowej. Chcecie filmik ? :D Quote
wikikoniki Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 To muszę zrobić :diabloti: 16:30 impreza rodzinna, więc będę miała duuuuużo czasu =P Quote
wikikoniki Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Kurcze, nie zrobiłam :( Będzie w tygodniu, przepraszam. Miałam pokaz z Neską na moich urodzinach ! :multi: Wyszły bardzo fajnie, najbardziej podobało się im 'zdechł pies' i 'módl się'. Był kuzynek, który oglądał a potem zaczął piszczeć z tego wszystkiego i się śmiać a Neska się nadal skupiała :loveu: Quote
Natalia&Cody Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Fiu fiu, zauważyłam, że planujesz Tollerka. :razz::razz::razz: Zdradź tajemnice i pochwal się mniej więcej kiedy? :diabloti: EDIT: sorki za dubla :oops: Quote
wikikoniki Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 Hmmm... są dwie opcje: * Neska odejdzie za TM * przeprowadzę się Quote
Natalia&Cody Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 wikikoniki napisał(a):Hmmm... są dwie opcje: * Neska odejdzie za TM * przeprowadzę się Ale przeprowadzisz się ogólnie z rodzicami od dziadków czy sama(jak będziesz pełnoletnia:diabloti:)? Quote
roadtonowhere Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Max robi coraz większe postępy gratulacje!! Quote
wikikoniki Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 Silky. Raczej dopiero jak przeprowadze sie od rodzicow... Zatanawiam sie co bym miala gdyby za TM odszedl Max... Fajnie by bylo miec Belga... Quote
Natalia&Cody Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 To chcesz tollera czy belga? A jak belga to jakiego? :diabloti: Nie chcij stracić szybciej psa, żeby mieć nowego. Ja dzisiaj miałam sytuacje, że już myślałam, że za pare sekund strace najlepszego przyjaciela... Quote
Aleksa. Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 ja nawet nie myślę jakiego psa będę miała gdy na moją Dore przyjdzie czas.:( ja myślę jakiego kolegę wzięłabym dla Dory.:loveu: nie chce myśleć co będzie gdy Dory już nie będzie :placz: Quote
Recommended Posts