Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czasem każdemu psu zdarza się gorszy dzień, jakbym miała tak te dni wyliczać Fancie, to bym nie skończyła :D
Fajnie, że będziecie się profesjonalne agilitować ^^
Można wiedzieć, gdzie? BAT czy Na Fali?
pzdr!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klaudia. napisał(a):
Czasem każdemu psu zdarza się gorszy dzień, jakbym miała tak te dni wyliczać Fancie, to bym nie skończyła :D
Fajnie, że będziecie się profesjonalne agilitować ^^
Można wiedzieć, gdzie? BAT czy Na Fali?
pzdr!

BAT, ale to ze względów finansowych, myślę, że w przyszłości zdecyduję się na Na Fali... Myślę, że zawsze coś :roll:

Aha, wpadłam się pochwalić, że Neska załapała klikier ! :p
Dzisiaj 5 klików uwarunkowania a potem wyciągnęłam do niej otwartą rękę. Na początek jej pierwszym odruchem było... danie piątki ale zaraz potem powąchała i klik, co chwilę jednak chciała tą piąteczkę przybić, ale myślę, że jak na pierwszą sesję całkiem fajnie :cool1:

Jutro mam urodziny, więc koleżanki pewnie zabronią mi wchodzić na forum, ale w sobotę postaram się dodać jakieś fotki, bo jedna kol. będzie z lustrzaneczką :diabloti:

Posted

nie ma fot, ostatnio nie mam siły, praca i obowiązki domowe mnie wykańczają...

Chyba dobrze, Lusinda wykonuje polecenia jak należy ;) a kliker ma być takim wspomagaczem..

Posted

wikikoniki napisał(a):
BAT, ale to ze względów finansowych, myślę, że w przyszłości zdecyduję się na Na Fali... Myślę, że zawsze coś :roll:

Aha, wpadłam się pochwalić, że Neska załapała klikier ! :p
Dzisiaj 5 klików uwarunkowania a potem wyciągnęłam do niej otwartą rękę. Na początek jej pierwszym odruchem było... danie piątki ale zaraz potem powąchała i klik, co chwilę jednak chciała tą piąteczkę przybić, ale myślę, że jak na pierwszą sesję całkiem fajnie :cool1:

Jutro mam urodziny, więc koleżanki pewnie zabronią mi wchodzić na forum, ale w sobotę postaram się dodać jakieś fotki, bo jedna kol. będzie z lustrzaneczką :diabloti:

To świetnie. :D
To mam nadzieję, że tamta koleżanka w końcu wyśle Ci te w sumie stare zdjęcia i będą nowe. :loveu:

Posted

Dzięki :D
Domi jeszcze nie dała mi zdjęć -,-
Przed imprezą postaram się zrobić filmik z dotykaniem ręki klikeirowym :)

Nati przychodzi z Pusią, więc zobaczę, jak Ness zachowuje się w nocy z innym psem ;)

Posted

Dobry wieczór!
My się witamy tu pierwszy raz ;)

ŻYCZĘ SPEŁNIENIA MARZEŃ!!! W DNIU URODZIN :D

Zapraszamy do nas i pozdrawiamy:
Karolina, Kapsel, Felicjan oraz żółwica Tuptusiowa ;)

Posted

Dziękuję bardzo za życzenia :D
Dzisiaj już nie odpuszczę, więc idę z Neską na boisko poćwiczyć aport, chodzenie przy nodze może troszkę no i zostawanie na duże odległości w różnych pozycjach.

A na załączonym obrazku przedstawiam efekt pozostawienia pościeli po nocowaniu koleżanek w przerwie na Dogo :diabloti:

Posted

Jeszcze nie mam tych zdjęć :placz:
Ale za to mam filmik :D :D :D :D
[video]http://youtu.be/6PuCK39Sl2E[/video]

Właśnie odczułam pierwsze oznaki prawdziwej wiosny - pies męczący się po pół godzinie -,-
Ale poza tym było super, Neska potem bawiła się z moim prawie 2 letnim kuzynem, który rzucał jej zabawki a potem piszczał z radości :loveu:
Chociaż jak ją przytulił, to warknęła. właśnie. Mam problem z tym, że Neska nie pozwala się nikomu podnosić :( Muszę to naprawić ;/

Posted

westie_justa napisał(a):
przy większości komend/sztuczek naprowadzasz rękami;)
filmik dobry :evil_lol:

No tak, nie pomyślałam, żeby wcześniej nagrać sztuczki, no i potem musiałam ją bardziej naprowadzać, bo była zmęczona -,-
Dzięki, nie zauważyłam ;P