Fantowa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Czasem każdemu psu zdarza się gorszy dzień, jakbym miała tak te dni wyliczać Fancie, to bym nie skończyła :D Fajnie, że będziecie się profesjonalne agilitować ^^ Można wiedzieć, gdzie? BAT czy Na Fali? pzdr! Quote
wikikoniki Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Klaudia. napisał(a):Czasem każdemu psu zdarza się gorszy dzień, jakbym miała tak te dni wyliczać Fancie, to bym nie skończyła :D Fajnie, że będziecie się profesjonalne agilitować ^^ Można wiedzieć, gdzie? BAT czy Na Fali? pzdr! BAT, ale to ze względów finansowych, myślę, że w przyszłości zdecyduję się na Na Fali... Myślę, że zawsze coś :roll: Aha, wpadłam się pochwalić, że Neska załapała klikier ! :p Dzisiaj 5 klików uwarunkowania a potem wyciągnęłam do niej otwartą rękę. Na początek jej pierwszym odruchem było... danie piątki ale zaraz potem powąchała i klik, co chwilę jednak chciała tą piąteczkę przybić, ale myślę, że jak na pierwszą sesję całkiem fajnie :cool1: Jutro mam urodziny, więc koleżanki pewnie zabronią mi wchodzić na forum, ale w sobotę postaram się dodać jakieś fotki, bo jedna kol. będzie z lustrzaneczką :diabloti: Quote
Jean Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 My wczoraj też klikaliśmy :D Wszystkiego dobrego ;) Quote
wikikoniki Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Jean napisał(a):My wczoraj też klikaliśmy :D Wszystkiego dobrego ;) Oooo ! I jak Wam poszło, zaraz zaglądam na galerię :D :D :D Dziękuję bardzo :calus: Quote
Jean Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 nie ma fot, ostatnio nie mam siły, praca i obowiązki domowe mnie wykańczają... Chyba dobrze, Lusinda wykonuje polecenia jak należy ;) a kliker ma być takim wspomagaczem.. Quote
Natalia&Cody Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 wikikoniki napisał(a):BAT, ale to ze względów finansowych, myślę, że w przyszłości zdecyduję się na Na Fali... Myślę, że zawsze coś :roll: Aha, wpadłam się pochwalić, że Neska załapała klikier ! :p Dzisiaj 5 klików uwarunkowania a potem wyciągnęłam do niej otwartą rękę. Na początek jej pierwszym odruchem było... danie piątki ale zaraz potem powąchała i klik, co chwilę jednak chciała tą piąteczkę przybić, ale myślę, że jak na pierwszą sesję całkiem fajnie :cool1: Jutro mam urodziny, więc koleżanki pewnie zabronią mi wchodzić na forum, ale w sobotę postaram się dodać jakieś fotki, bo jedna kol. będzie z lustrzaneczką :diabloti: To świetnie. :D To mam nadzieję, że tamta koleżanka w końcu wyśle Ci te w sumie stare zdjęcia i będą nowe. :loveu: Quote
wikikoniki Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 http://theuglydance.com/?v=bqehdthous Hahahahhahahhahah Quote
Aleksa. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 paulaa. napisał(a):o boże :roflt::roflt: ja tez padłam.:D:DD:D Quote
wikikoniki Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Dzięki :D Domi jeszcze nie dała mi zdjęć -,- Przed imprezą postaram się zrobić filmik z dotykaniem ręki klikeirowym :) Nati przychodzi z Pusią, więc zobaczę, jak Ness zachowuje się w nocy z innym psem ;) Quote
Talucha Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Wszystkiego najlepszego!:BIG: Dużo cierpliwości do psów :lol: Quote
wikikoniki Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 Talucha napisał(a):Wszystkiego najlepszego!:BIG: Dużo cierpliwości do psów :lol: Przyda się :D Dziękuję bardzo ;) Quote
Natalia&Cody Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Czekamy na zdjęcia i życzymy Wszystkiego Najlepszego!:new-bday::BIG: Quote
rasowa2410 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Dobry wieczór! My się witamy tu pierwszy raz ;) ŻYCZĘ SPEŁNIENIA MARZEŃ!!! W DNIU URODZIN :D Zapraszamy do nas i pozdrawiamy: Karolina, Kapsel, Felicjan oraz żółwica Tuptusiowa ;) Quote
wikikoniki Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Dziękuję bardzo za życzenia :D Dzisiaj już nie odpuszczę, więc idę z Neską na boisko poćwiczyć aport, chodzenie przy nodze może troszkę no i zostawanie na duże odległości w różnych pozycjach. A na załączonym obrazku przedstawiam efekt pozostawienia pościeli po nocowaniu koleżanek w przerwie na Dogo :diabloti: Quote
Natalia&Cody Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Ojej, jaka kruszyna...:loveu: :loveu: Kiedy będziesz miała te nowe super zdjęcia? :D Quote
Molowe Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Wszystkiego najlepszego :BIG::new-bday: jaka słodka Neska :loveu: Quote
wikikoniki Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 Jeszcze nie mam tych zdjęć :placz: Ale za to mam filmik :D :D :D :D [video]http://youtu.be/6PuCK39Sl2E[/video] Właśnie odczułam pierwsze oznaki prawdziwej wiosny - pies męczący się po pół godzinie -,- Ale poza tym było super, Neska potem bawiła się z moim prawie 2 letnim kuzynem, który rzucał jej zabawki a potem piszczał z radości :loveu: Chociaż jak ją przytulił, to warknęła. właśnie. Mam problem z tym, że Neska nie pozwala się nikomu podnosić :( Muszę to naprawić ;/ Quote
Yuveza Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 jak dla mnie za dużo rąk w tym wszystkim jest :P Quote
wikikoniki Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 westie_justa napisał(a):jak dla mnie za dużo rąk w tym wszystkim jest :P Jakich rąk ? Może zły filmik dodałam ? :D Quote
Yuveza Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 przy większości komend/sztuczek naprowadzasz rękami;) filmik dobry :evil_lol: Quote
wikikoniki Posted March 17, 2012 Author Posted March 17, 2012 westie_justa napisał(a):przy większości komend/sztuczek naprowadzasz rękami;) filmik dobry :evil_lol: No tak, nie pomyślałam, żeby wcześniej nagrać sztuczki, no i potem musiałam ją bardziej naprowadzać, bo była zmęczona -,- Dzięki, nie zauważyłam ;P Quote
Recommended Posts