wikikoniki Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Podwórkowe, zaczynamy w kwietniu klubowe ::loveu:: Nie mogę się doczekać ... Quote
wikikoniki Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 Hej Hej :p Wpadam szybko, tylko, żeby powiedzieć, że Neska podczas Nauko-Edukacji zrobiła poproś na sam głos :D JEstem z niej dumna, to nasz taki mały przełom ::loveu:: Poza tym życzę Wam - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWY ROK ORAZ ŻEBY PSIAKI BYŁY JESZCZE MĄDRZEJSZE I GRZECZNIEJSZE, A NAM NIE BRAKOWAŁO DO NICH CIERPLIWOŚCI I MIŁOŚCI ::loveu:: PS. O nauko-edukacji napiszę po południu, jak już będę przebrana do wyjścia i zostanie tylko czekać na wyjazd. Quote
wikikoniki Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Coś tu cicho :oops: A więc my wracamy z Sopotu - Molo. Było nieciekawie ;( Byłam z dziadkami, więc pies oczywiście ciągnął raz do babci, raz do dziadka i nic z ładnego chodzenia :-( Na dodatek było uciszanie, bo przy budce z goframi stał śliczny mastif 7 msc a pies oczywiście chciałby pokazać, że jest lepszy... Ehhh... Na szczęście w piątek zbiorowy spacerek - może coś się poprawi ... Quote
#Etna# Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 No to ja odwiedzę;) Fajnie, że tak pracujesz nad sunią:lol: Przydałyby się jakieś zdjęcia może z tych zajęć:cool3: Wiem, że i ja się nie raz ociągam ze zdjęciami, ale czas to nadrobić;) http://s1239.photobucket.com/albums/ff513/wikiineska/Na%20wsi/?action=view¤t=DSCN4881.jpg słodka:loveu: Quote
wikikoniki Posted January 2, 2012 Author Posted January 2, 2012 No to fotki z przedwczorajszej sesji specjalnie dla Patrycji ;) Quote
#Etna# Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Myślę, że wszyscy chętnie taką niunie obejrzą:p http://i1239.photobucket.com/albums/ff513/wikiineska/Neskowe%20Wszystko/DSCN4973.jpg Jejku ona wygląda jak szczeniaczek:loveu: Na pierwszym chyba nawet por się załapał:cool3: http://i1239.photobucket.com/albums/ff513/wikiineska/Neskowe%20Wszystko/DSCN4940.jpg Nie ma to jak wylegiwanie w domowym zaciszu... Quote
Doginka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Foty są prześliczne:loveu:, ale trochę za duże;-) Zmniejsz do 640x480ps, bo Ci mod zaraz uwagę zwróci;-) Quote
wikikoniki Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Ok, może będę wstawiać po prostu linki, ale jak bd miała czas to postaram się zmiejszać ;) Quote
Natalia&Cody Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Witamy się! :D Nareszcie macie tutaj galerię. ;) + pamiętaj, że w jednym poście max. 5 zdjęć. ;) Na imageshack.us możesz dodawać zdjęcia i zanim je dodasz ustawiasz jakiego mają być rozmiaru. :) Quote
wikikoniki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Dzięki dzięki ;) Przyzwyczajona jestem, że na blogu to się automatycznie zmniejszają... Quote
Natalia&Cody Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 No to teraz trzeba będzie się odzwyczaić. Ja w sumie na początku miałam tak samo, ale już nie prowadze bloga, bo nie mam na to zbytnio czasu. ;) ;p Quote
Onomato-Peja Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Witajcie. :lol: Kiedy następny spacer. ;)? Quote
wikikoniki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Hmmmm... Może kiedy będzie śnieg ? Ja tam mam raczej wolne weekendy. Jak będziecie się gdzieś wybierać to dajcie znać... Tym razem mama spokojniej mnie puści ;) Quote
cockermaister Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 http://i1239.photobucket.com/albums/ff513/wikiineska/Neskowe%20Wszystko/DSCN4940.jpg ale fajnie jej ucho stoi :loveu: Quote
wikikoniki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Mo9że i stoi ale samo zdjęcie to beznadzieja... Quote
Onomato-Peja Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 wikikoniki napisał(a):Mo9że i stoi ale samo zdjęcie to beznadzieja... E tam ćwicz, ćwicz. Mi tez się marzy śniegowy spacer, może to i dziwne ale juz z rok na takim nie byłam. :D Quote
wikikoniki Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 A ja nigdy na takim nie byłam... EDIT: Nie byłam na zbiorowym, źle przeczytałam... W zeszłym roku jak śnieg był to my w święta codziennie do parku łażiłyśmy ;) Może bulle znowu coś zorganizują <trzyma kciuki> Quote
Talucha Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Hej :) Ja myślę, że na śnieg to trochę jeszcze poczekamy :lol: Quote
Doginka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 wikikoniki napisał(a):Ok, może będę wstawiać po prostu linki, ale jak bd miała czas to postaram się zmiejszać ;) Zmniejszaj, zmniejszaj, bo nie każdemu na forum chce się linki otwierać:lol: Ja jestem baaaaardzo leniwa:roflt: Quote
wikikoniki Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 Dzięki ;) Teraz nam trochę do szelek nie pasuje ale cóż... ;p Quote
Talucha Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Oj tam, ważne żeby spełniała swoją rolę ;) Quote
wikikoniki Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 No fakt.... A teraz przepiełam jej tą adresówkę do szelek i się mniej denerwuje... No to teraz opis ostatnich dwóh dni: No to w ciągu dwóch dni byliśmy na dwóch wyjściach ;) 1. Spacer bullowatych, ale mógł przyjść każdy ;] Spotkaliśmy głównie 3 suuuper osoby, bardzo się z tego cieszę. Na spacerze było około 40 psów a Ness w pierwszych momentach szczekała na okrągło. W połowie się zatrzymaliśmy i już zostałyśmy w parku, bo bulle trochę zaczepiały a nam pasowało miejsce, w którym byłyśmy ;p Zdjęcia na wątku, nie można wklejać ;p http://www.dogomania.pl/threads/36941-Dogomaniacy-w-Gda%C5%84sku-) 2. Wieś <3 Niestety byłyśmy same, czyli za dużo nie robiłyśmy... nie było tropienia ;( Aport idzie nam znakomicie ! A tutaj parę fotek... mini sesja ale samemu nic nie wychodzi ;( Quote
Recommended Posts