wikikoniki Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 westie_justa napisał(a):eee takiee... to to nie jest świadomośc zadu i z wchodzeniem na drzewa niema nic wspólnego;) to tylko "upychanie" nóg do czegos;) Może i tak... ale łapki czuje :p Quote
Ty$ka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Aj, aż się prosi kliker :D. Generalnie to zauważyłam, że ją naprowadzasz? A nie lepiej byłoby się pobawić w kształtowanie, żeby sunia sama z siebie weszła do miski? Tak tylko pytam ;). Jednak naprawdę Wam świetnie idzie :) Quote
paulaa. Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Neska świetnie wchodzi do koszyka, fajna sztuczka. :smile: A jaką macie maszynke ?? Quote
Karro Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Haha fajna sztuczka, jednak chyba nie wykonalna w przypadku mojego wielkopsa :evil_lol: Czyba że znajde ogroooomny koszyczek. :D:D Quote
wikikoniki Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Ty$ka napisał(a):Aj, aż się prosi kliker :D. Generalnie to zauważyłam, że ją naprowadzasz? A nie lepiej byłoby się pobawić w kształtowanie, żeby sunia sama z siebie weszła do miski? Tak tylko pytam ;). Jednak naprawdę Wam świetnie idzie :) Bawiłyśmy się w kształtowanie :) Była jedna łapa, druga, trzecia, czwarta :D Ale później to wystarczy, że jej pokażę a ona włazi i nie chce wyjść :cool3: Próbowałam z klikierem, ale jakoś mi nie podpasował :roll: paulaa. napisał(a):Neska świetnie wchodzi do koszyka, fajna sztuczka. :smile: A jaką macie maszynke ?? Eurotech Tytan chyba 1... understandme napisał(a):Haha fajna sztuczka, jednak chyba nie wykonalna w przypadku mojego wielkopsa :evil_lol: Czyba że znajde ogroooomny koszyczek. :D:D Może wanna ? :razz: Quote
Karro Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 wikikoniki napisał(a): Może wanna ? :razz: I tak to nie na dumę podhalana :D:D:D Czasami chce mi się psa bardziej nastawionego na pracę z człowiekiem, ale na szczęście zaraz mi przechodzi :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 wikikoniki napisał(a):Bawiłyśmy się w kształtowanie :) Była jedna łapa, druga, trzecia, czwarta :D Ale później to wystarczy, że jej pokażę a ona włazi i nie chce wyjść :cool3: Próbowałam z klikierem, ale jakoś mi nie podpasował :roll: Rozumiem. ;) Quote
vaness Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 o takiej sztuczce jeszcze nie słyszałam :) gratulacje :D Quote
wikikoniki Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Hej :) Meldujemy się po 2 godzinnym spacerku z kasia_1982 oraz Roxie. Byłyśmy w naszym parku. Wzięłam Neskę, ponieważ chciałam chociaż trochę pogadać a z Maxem na bank by się nie dało. Zacznę tak: Neska trochę mi zdziczałą po cieczce... Ale dało się ją opanować. Roxie te super si Zdjecia Quote
wikikoniki Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Nie dokończyłam, bo klawiatura mi się popsuła, mogłam tylko wklejać zdjęcia :( Więc Roxie była suuuper ! Bardzo grzeczna i wgl ale dawno nie widziała dzieci i trochę się napaliła, tak więc musiała na chwilę założyć kaganiec . Neska zdziczała, szczekała po kolei na wszystko ale w parku przestała i było w sumie ok. Z Roxie nie chciała się bawić ale grzecznie razem chodziły. Zrobiły razem rundkę po zamarzniętym jeziorze i grzecznie wróciły. Neska suuper się odwoływała :loveu: Kilka razy niestety musiałam oskubywać łapy od śniegu ale wynalazłam fajny sposób na pozbywanie się ich. Jutro jest dogomaniacki spacer. Chciałam iść z Neską, bo już się jej cieczka skończyła i na spacerze wybiegowe PSY ją obwąchiwały dość mocno ale nic jej nie było. Ale jeszcze nie wiem... Nie chcę, żeby reszta właścicieli się denerwowała jakby co... Ona już normalnie biega, super się odwołuje i wróciło jej ADHD :loveu: Co myślicie ? Dzisiaj stanęliśmy na miseczce 9x9cm :D Quote
wikikoniki Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Aleksandra95 napisał(a):lepiej jeszcze jej nie bierz ;) No chyba rzeczywiście. Jeszcze nas tyle czeka. W marcu na spokojnie pójdziemy. Chyba nawet jeden wyjdzie w jej urodziny ^^ Quote
Ty$ka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Mnie też ubranko się podoba. Gdzie kupiłaś? :) Quote
wikikoniki Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Ty$ka napisał(a):Mnie też ubranko się podoba. Gdzie kupiłaś? :) W zookarinie. Może jakieś rady a nie komplementy ? :D Quote
Molowe Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 fajnie,że spacerek Wam się udał :) ja bym na Twoim miejscu nie szła na spacer skoro dopiero jej się kończy cieczka po co się niepotrzebnie denerwować i psuć spacer innym ? poczekajcie przecież będzie jeszcze niejedna okazja żeby pójść :) Quote
Karro Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Może ten faktycznie sobie dopuście, jeszcze pełno spacerów dogo przed Wami :) Quote
wikikoniki Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Poza tym za zimno. Niech inni zamarzają :D Quote
#Etna# Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Super spacerowe fotki!:loveu: Neska świetnie wygląda w tym ubranku i na pewno już nie zamarza. Nawet jak się nie chciała bawić z Roxie to fajnie, że razem powęszyły. Tak zauważyłam, że psom sprawia przyjemność również wspólne węszenie;) Moim zdaniem powinnaś poczekać z tym spacerem;) I nawet nie chodzi o innych właścicieli tylko o Neskę, bo prawdopodobnie ona też nie miałaby przyjemności ze spaceru na którym co chwila jakiś pies lądował by jej z nosem przy tyłku i nie dawał spokoju:eviltong: Quote
wikikoniki Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 #Etna# napisał(a):Super spacerowe fotki!:loveu: Neska świetnie wygląda w tym ubranku i na pewno już nie zamarza. Nawet jak się nie chciała bawić z Roxie to fajnie, że razem powęszyły. Tak zauważyłam, że psom sprawia przyjemność również wspólne węszenie;) Moim zdaniem powinnaś poczekać z tym spacerem;) I nawet nie chodzi o innych właścicieli tylko o Neskę, bo prawdopodobnie ona też nie miałaby przyjemności ze spaceru na którym co chwila jakiś pies lądował by jej z nosem przy tyłku i nie dawał spokoju:eviltong: Dzięki za rady. Odpuściłyśmy :D Uwaga ! Neska leży na moim łóżku ! Ona to baardzo rzadko robi, bo kiedy ja leżę to nie chce do mnie wskoczyć, ale jak już pisałam - jedna cieczka może duużo zmienić Quote
monia&nero Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 http://i44.tinypic.com/rrmdcl.jpg :loveu::loveu: łał ale top model :) Quote
vaness Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 jaki ma ładny kubraczek :loveu::loveu: Quote
cockermaister Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Śliczna Nesca :loveu: super kubrak :loveu: Quote
Recommended Posts