Ty$ka Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 E, tam nie udało :P. Masz talent iście groomerski :D Quote
Natalia&Cody Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Świetnie ją zrobiłaś. :D Fajnie, że udało się namówić większość rodzinki, teraz tylko czekać na zdanie babci i trzymać kciuki, żeby liczebność po Twojej stronie przeważyła. ;) Quote
wikikoniki Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Ty$ka napisał(a):E, tam nie udało :P. Masz talent iście groomerski :D Hahahah... dobry żart ! Przede wszystkim do własnego psa nie mam cierpliwości :roll: Quote
Molowe Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 wikikoniki napisał(a):Przede wszystkim do własnego psa nie mam cierpliwości :roll: oj oj musisz nad tym popracować żeby nie zepsuć Waszych wspólnych relacji musisz sobie uświadomić że to że się na nią denerwujesz w jej zachowaniu raczej wiele nie zmieni a może zepsuć bardzo wiele :) Mnie też podoba się Neska po obcięci wgl jest ładną suczką :loveu: Eeee jak już większa część rodziny przekonana to jestem spokojna że się Wam uda :D Chyba że Babcia rządzi wszystkimi :diabloti: Quote
Karro Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Bzdury gadasz, fajnie ja zrobiłaś. Cierpliwośc da się wypracować, ja mam ją tylko do zwierząt, do ludzi już nie :evil_lol: Quote
wikikoniki Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Molowe napisał(a):oj oj musisz nad tym popracować żeby nie zepsuć Waszych wspólnych relacji musisz sobie uświadomić że to że się na nią denerwujesz w jej zachowaniu raczej wiele nie zmieni a może zepsuć bardzo wiele :) Mnie też podoba się Neska po obcięci wgl jest ładną suczką :loveu: Eeee jak już większa część rodziny przekonana to jestem spokojna że się Wam uda :D Chyba że Babcia rządzi wszystkimi :diabloti: Znaczy się ona ładnie da się strzyc, ale bardzo boi się o przednie łapy... kiedy tylko dotknę grzebieniem to od razu warczy albo piszczy i wyrywa. Ale kiedy łapię bez grzebienia to nic się nie dzieje... nie wiem o co chodzi. Chyba po prostu musimy się przyzwyczajać... Quote
wikikoniki Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 Sory za dubla... Chciałam powiedzieć, że może nie zauważyliście, ale zrobiłam jej uszy na rysia :loveu: niestety na żadnym ze zdjęć tego nie widać... Kiedyś już próbowałam, ale miała za krótkie, żeby było widać... Quote
paulaa. Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Super ci idzie praca maszynką. :smile: My mamy swoją, ale nie wiem czy coś jest nie tak czy co, ale on prawie nie tne, żeby obciąć 2mm, musze się narobić z 15min. :D Quote
wikikoniki Posted February 8, 2012 Author Posted February 8, 2012 paulaa. napisał(a):Super ci idzie praca maszynką. :smile: My mamy swoją, ale nie wiem czy coś jest nie tak czy co, ale on prawie nie tne, żeby obciąć 2mm, musze się narobić z 15min. :D Serio ? Nasza jest extra ! Super szybko tnie jest cicha i wgl fajna :) Quote
Natalia&Cody Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 To można zrobisz Nesce fotke z profilu, żebyśmy zobaczyli tego Rysia? :D Quote
Ty$ka Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 understandme napisał(a):Cierpliwośc da się wypracować, ja mam ją tylko do zwierząt, do ludzi już nie :evil_lol: Widzę, że nie tylko ja mam cierpliwość wybiórczą :evil_lol: ;) Silky123 napisał(a):To można zrobisz Nesce fotke z profilu, żebyśmy zobaczyli tego Rysia? :D Jestem ZA ;] Quote
wikikoniki Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Hej :) Dzisiaj zdjęć nie zrobiłam, bo przyjechała do nas kuzynka ze swoim psem, która nie wiedziała, że Neska ma cieczkę :( Ale za to byłyśmy na spacerze i wzięłam Maxa. Psy chciały się gryźć, ale po chwili to opanowałyśmy... Dzisiaj na wybiegu postanowiłam, że spuszczę Maxa na otwarty park. Nie było nikogo, więc ryzykowałam tylko tym, że mi ucieknie, w co wątpiłam. No i go wypuściłam, a on wcale nie chciał beze mnie iść :D Tak więc mamy +1 do zaufania ! Quote
wikikoniki Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Zaraz jadę do cioci ale w pośpiechu Wam mówię, że mój pies chyba poczuł zadek :D Ćwiczymy w miskach (dziwnie to brzmi) i wychodzi super. Dopiero przy tej jak na razie najmniejszej zauważyłam, jak ona targa tymi kończynami i myśli nad tym, żeby nimi wejść :p Generalnie jestem z Neski dumna ale myślę, że zanim będzie chodzić po drzewach jeszcze trochę... Quote
Talucha Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 To gratuluję, ja Lastiego nie mogę tego za nic w świecie nauczyc :lol: Quote
Ty$ka Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 W takim razie gratulujemy i czekamy na duuużo zdjęć :D Quote
Yuveza Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 no to gratulejszyn :) ale wchodzicie na cos, czy tylko kręcicie zadem dookoła z przednimi łapami w misce ?;) Quote
wikikoniki Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 westie_justa napisał(a):no to gratulejszyn :) ale wchodzicie na cos, czy tylko kręcicie zadem dookoła z przednimi łapami w misce ?;) Wchodzimy... do :) Na początku nie zauważałam, żeby coś myślała przy tym co robi ale teraz widzę jak wchodzi przednimi a ja powtarzam komendę to ona podnosi te tyle łapy i stawia :loveu: Próbowałam robić zdjęcia na samowyzwalaczu... niestety nie mogę znaleźć kabla do aparatu ani do czytnika kart -,- Aha, na początek wchodziłyśmy na coraz mniejsze płaskie a wczoraj zaczęłyśmy na coraz mniejsze odwrócone, z "górą" (?) . Zmierzyłam, nasza jak na razie najmniejsza miska (a raczej koszyczek) ma 16x11 cm. Quote
Yuveza Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 do? czyli do środka miski? nie lepiej byłoby na? Quote
wikikoniki Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 westie_justa napisał(a):do? czyli do środka miski? nie lepiej byłoby na? Jak robi na to nie podnosi łap Edit: Znalazłam kabel. Zaraz dam zdjęcia Quote
wikikoniki Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Filmik: [video=youtube;kxfv4NhVi1Q]http://www.youtube.com/watch?v=kxfv4NhVi1Q&feature=youtu.be[/video] Zdjęcia: Nie edytowałam ich, bo i tak nic nie wyszło. Ah, to jest pośrednia miska. W tym mniejszym już nie robiłam. Quote
wikikoniki Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Aleksandra95 napisał(a):śmiesznie :loveu: Słodka :loveu: Quote
Yuveza Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 eee takiee... to to nie jest świadomośc zadu i z wchodzeniem na drzewa niema nic wspólnego;) to tylko "upychanie" nóg do czegos;) Quote
Recommended Posts