wikikoniki Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 westie_justa napisał(a):te zawody to normalnie bierzecie udział, czy poza konkurencja? normalnie ;) Ale traktuje je treningowo :p Quote
Onomato-Peja Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Nie na zawody się nie wybieram, nie kręci mnie to aż tak. ;) No dobra to coś się w te dwa tygodnie ogarnie. Quote
wikikoniki Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Neska debiut agility Sopot 2012 tylko jeden DIS w jumpingu ♥ :loveu: [/FONT][/COLOR] :laola::laola: Quote
wikikoniki Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 [quote name='Aleksandra95']masz nagrania ? :p[/QUOTE] mam tylko DIS i agility, najlepszy bieg ma Rysia od Jake'a :) Quote
wikikoniki Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 jestem tak zmęczona, że nie wiem czy dam radę ;P jeżeli już to z fb, bo na yt to się będzie do nocy ładować ;P Quote
Aleksa. Posted August 11, 2012 Posted August 11, 2012 [quote name='wikikoniki']jestem tak zmęczona, że nie wiem czy dam radę ;P jeżeli już to z fb, bo na yt to się będzie do nocy ładować ;P[/QUOTE] ok, czekam na fb ;p Quote
Doginka Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Mam jakieś foty z Sopockiego agility, zaraz wstawię w wątku wystawowym;-) Quote
wikikoniki Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 wróciłyśmy :D Doginka - nas niestety nie uwieczniłaś :( było super :D jak będę miała zdjęcia od wszystkich to napiszę post na blogu :) Quote
wikikoniki Posted August 24, 2012 Author Posted August 24, 2012 relacja będzie na blogu jak zbiorę wszytskie zdjęcia :) tymczasem zrobiłam nowy filmik :) [video=youtube_share;vO2LuTDp_Jc]http://youtu.be/vO2LuTDp_Jc[/video] oraz obrazek, dziękuję Joannie Baska :loveu: Quote
Ty$ka Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Fajny filmik :loveu: Dodaję Was do subskrycji na YT ;) Quote
Iwonaaa Posted August 26, 2012 Posted August 26, 2012 Fajny filmik, ja też dodaję do subskrypcji ;) A jaki fajny rysunek! Boski ♥:loveu: Quote
wikikoniki Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 Ty$ka napisał(a):Fajny filmik :loveu: Dodaję Was do subskrycji na YT ;) dzięki dzięki :D monisiaxp napisał(a):Fajny filmik, ja też dodaję do subskrypcji ;) A jaki fajny rysunek! Boski ♥:loveu: dziękuję i... dziękuję :loveu: jest już post obozowy na blogu no i taki jeden... oznajmiający o 70 obserwatorach :loveu: a tak wgl. to widzę, że nikt tu nie pisze, więc chyba zrezygnuję z tych wszystkich for ;C Quote
Aleksa. Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 nikt nie pisze, bo sama się nie udzielasz....;) ani tu ani u innych, to co się dziwisz.;) Quote
Ty$ka Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Aleksandra95 napisał(a):nikt nie pisze, bo sama się nie udzielasz....;) ani tu ani u innych, to co się dziwisz.;) Dokładnie ;) Quote
wikikoniki Posted September 10, 2012 Author Posted September 10, 2012 hmmm, w takim razie chyba bez sensu prowadzę galerię, na razie ją zawieszam bo mam chwilowy zastój w forach, nie chce mi się na nie wchodzić ;) Quote
Recommended Posts