Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paulaa. napisał(a):

jezu, nie mam siły ich dodawać ;< one na dodatek są chyba za duże na dogo a zmniejszać to już w ogóle mi się nie chce :shake: dlatego pozwólcie, że dodam tak:

1 2 3 4

reszta ma być jutro :)

a my wróciłyśmy do sesji klikierowych ;) Neska po jednej sesji załapała "połóż głowę" :p
generalnie ją roznosi, szkoda tylko, że o dwa dni za późno ;(
w tym tygodniu jedziemy z Martą od Forzy (Tollera :loveu:) gdzieś, gdzie są pomosty, one ćwiczą chyba do DCDC Poznań a ja też chciałabym spróbować i przy okazji wezmę dekle, może pies nie będzie mnie miał aż tak bardzo w doopie :D

Posted

Mada95 napisał(a):
Hej ,Wiki :)
byłam dziś w schronisku i widziałam tam (i wyprowadziłam) sznaucerka miniaturowego ,wyglądał na rasowego albo mocno w typie:-(

biedaczek :( z drugiej strony też mam czasami ochotę wywalić Neskę przez okno :diabloti: niestety ale znowu przechodzimy ' dni wrednego teriera ' :mad:

Ty$ka napisał(a):
Jakie fajne fotki. Nesce super w różu :loveu:

Czekamy na więcej zdjęć :P

tak słitaśnie :loveu:
ja też czekam :D

Posted

wikikoniki napisał(a):

w tym tygodniu jedziemy z Martą od Forzy (Tollera :loveu:) gdzieś, gdzie są pomosty, one ćwiczą chyba do DCDC Poznań a ja też chciałabym spróbować i przy okazji wezmę dekle, może pies nie będzie mnie miał aż tak bardzo w doopie :D

Liczę na fotki, bo Forza jest jednym z moich ulubionych tollerów (pomijając Drinka, bo ta suka jest dla mnie mistrzostwem pod kątem budowy).

Posted

Pestka napisał(a):
Liczę na fotki, bo Forza jest jednym z moich ulubionych tollerów (pomijając Drinka, bo ta suka jest dla mnie mistrzostwem pod kątem budowy).

moimi ulubionymi Tollerami są Forza i Diamond, chociaż są zupełnie inne kolorowo, Diam jest taki wyblakły :p

niestety spacer odwołany :( a my nadal klikamy połóż główkę i już jest baardzo dobrze, z klikierem kładzie na 10 sekund :loveu:

Posted

Uch zazdroszczę Wam tych różowych szeleczek ;p
Szkoda, że ja nie mam suczki bo bym sobie takie sprawiła.. :evil_lol:
A tak na serio to trochę mnie nie było i musiałam nadrabiać duuuużo zaległości :roll:
Ale szczerze zazdroszczę DCDC :D
Ja mieszkam w takim zadupiu, że tu wszystko jest daleko chociaż raz do roku wystawa CACIB całkiem niedaleko wiec chociaż to :shake:
Mam nadzieję, że uda mi się wybrać na latające psy i zobaczę Was, ale jak będziecie startować :cool3:

Posted

whiteterrier napisał(a):
Uch zazdroszczę Wam tych różowych szeleczek ;p
Szkoda, że ja nie mam suczki bo bym sobie takie sprawiła.. :evil_lol:

A co to za problem? :P Ja mam psa i mój kochany piesio wygląda bardzo męsko w różowej obróżce, szelkach i smyczy :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
A co to za problem? :P Ja mam psa i mój kochany piesio wygląda bardzo męsko w różowej obróżce, szelkach i smyczy :lol:

Ale gdy się ma starszych braci to to nie przechodzi.. ;)

Posted

whiteterrier napisał(a):
Ale gdy się ma starszych braci to to nie przechodzi.. ;)

U mnie bracia nie mają nic do gadania :eviltong:
Nawet ich "O Boże, co ty MU zrobiłaś. Masz natychmiast to zdjąć" na mnie nie działa :evil_lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
U mnie bracia nie mają nic do gadania :eviltong:
Nawet ich "O Boże, co ty MU zrobiłaś. Masz natychmiast to zdjąć" na mnie nie działa :evil_lol:

No u nas 'wyglądasz jak pedał! Facet w różu? Kuźwa... Spódniczke mu zalóż!' trochę działa :D
A tym bardziej jak mylą ciągle Amoora z dziewczynką xd
Zresztą inaczej wygląda to na męsko wyglądającym psie a na WHWT :D

Posted

przecież każdy WHWT wyglądają jak dziewczynki :p

dzisiaj dwa spacery:
1. park :loveu: było fajnie, myślałam, że nie będziemy nic robić ale pies nawet chciał coś robić więc porzucałam jej piłkę raz wpadła do wody i potem Ness cały czas wchodziła do strumyka, żeby się ochłodzić. Aport baaardzo dobry w porównaniu do ostatnich trzech dni :)

potem poszłyśmy na boisko, w sumie to wzięłam tylko dyski i trochę smaczków a psa tylko do towarzystwa, bo chciałam poćwiczyć rzucanie a wyszło na to, że nawet trochę jej rollerów porzucałam, ale o wiele lepiej łapie jej się backhandy ;) wreszcie się szarpała dyskami więc jestem bardzo zadowolona :D potem standardowo na boisku poćwiczyłyśmy zostawanie, które jak zawsze jest super i chodzenie przy nodze ( znalazłam fajny sposób ).

Posted

whiteterrier napisał(a):
No u nas 'wyglądasz jak pedał! Facet w różu? Kuźwa... Spódniczke mu zalóż!' trochę działa :D
A tym bardziej jak mylą ciągle Amoora z dziewczynką xd
Zresztą inaczej wygląda to na męsko wyglądającym psie a na WHWT :D

A Twoja reakcja powinna być taka: "spódniczka? Świetny pomysł!" :lol:
U mnie też... ciekawe dlaczego? :P
Hihi, ale mój wcale nie jest psem męskim: małym, kudłatym, o słodkim wyrazie pyska... naprawdę każdy go myli z suką :lol:

---------------

Cieszę się, że Wiki spacery Wam się udały :).

Posted

wikikoniki napisał(a):
przecież każdy WHWT wyglądają jak dziewczynki :p.

Dlatego ubieram go w niebieskie, czarne, coś z ćwiekami itp :D
Po męsku xd
A jak mu uczesałam kitkę to wciskałam wszystkim, że jest metalem bo przecież metale też noszą kitki :lol:

Posted

Ty$ka napisał(a):
A Twoja reakcja powinna być taka: "spódniczka? Świetny pomysł!" :lol:
U mnie też... ciekawe dlaczego? :P
Hihi, ale mój wcale nie jest psem męskim: małym, kudłatym, o słodkim wyrazie pyska... naprawdę każdy go myli z suką :lol:

No to oby dwie mamy damsko-męskie psy :cool3:

Posted

stefanek1407 napisał(a):
Wstawiaj nowe fotki :lol:

Klaudia&Aza napisał(a):
Właśnie :mad: też bym pooglądała świeże zdjęcia Neski ;)

Ty$ka napisał(a):
Ja też :lol:

Chein napisał(a):
Witamy się i tu! :loveu:

fotki będą jak dobrze pójdzie po zawodach i obozie, wszystkiego spodziewajcie się dopiero 20 ;P

Onomato-Peja napisał(a):
Czekam na jakąś propozycję spaceru z Maxem. :P

ostatnie dwa tygodnie sierpnia mam wolne :p będziesz w weekend na zawodach ?

Aleksandra95 napisał(a):
a jak przygotowania do zawodów ? ;p

w sumie, nie wiem. trening na torze niezby7t udany, potem dwa na podwórku już o wiele lepiej ;)

Ty$ka napisał(a):
Wiki, żyjesz tam jeszcze? :D

hahahha. NIE :D

generalnie jak będzie w Annówce zasięg to napiszę na facebooku, albo poproszę kogoś z Dogomaniaków ( np. Ciebie Karolino od Rasty) żeby napisał jak nam poszło na zawodach ;)