Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lenka13']Licze na filmik z zawodów :) choć podziwiam za odwage
[SIZE=2]
A jak wam idzie na treningach? chodzicie nadal na ten torek?

czeka nas jeszcze jedna wizyta przed zawodami ;)

a tak wgl to wczoraj byłyśmy na spacerze: Amber, Ray, Broom, Neska i było super, mimo tego, że potem NEskowa bała się biegać po zabawki, bo reszta cały czas jej zabierała ;P mam nadzieję, że dostanę jakieś foty od Agaty Raykowej ;)

Posted

Wiki, chcesz piłkę dla Neski? Mam taką jak miałaś na spacerze na plaży, co mówiłam, że Lasti je rozgryza w drobny mak :lol:
Dałabym Ci w niedzielę

Posted

[quote name='Talucha']Wiki, chcesz piłkę dla Neski? Mam taką jak miałaś na spacerze na plaży, co mówiłam, że Lasti je rozgryza w drobny mak :lol:
Dałabym Ci w niedzielę[/QUOTE]

ja akurat swoją drugą zgubiłam w parku :lol: więc bardzo chętnie, za ile ? ;)

Posted

[quote name='Talucha']bo nie wiem czy ją ze sobą taszczyć :diabloti: skąd miałam wiedzieć czy nie masz dość piłek i czy będziesz chciała następną :P[/QUOTE]

ja na każdą piłkę mieszczącą się w Neskowym ryjku zawsze chętna :evil_lol:

właśnie skończyłam piec przysmaki, wyszły świetne a przepis z głowy i genialny, moja inteligencja mnie przeraża a pies stoi pod parapetem i piszczy :diabloti:

Posted

[quote name='wikikoniki']właśnie skończyłam piec przysmaki, wyszły świetne a przepis z głowy i genialny, moja inteligencja mnie przeraża a pies stoi pod parapetem i piszczy :diabloti:[/QUOTE]
:lol:
To zdradź nam przepis :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']:lol:
To zdradź nam przepis :lol:

tortillowe placki pokroić na dowolne wzorki, na nie położyć kawałki sera i pies w rozgrzanym piekarniku 175 stopni aż ser zacznie rosnąć (około 5-10 minut) :lol: wymyśliłam to, bo chciałam zrobić nachosy, ale okazało się, że do nich potrebna jest tortilla kukurydziana a ja mam pszenną :D

[quote name='Talucha']Nie wiem czemu ale mnie to rozbawiło :diabloti::lol:

dzięki :mad:

[quote name='Atkaaaa']http://i1178.photobucket.com/albums/x373/pundel/DSC_4221.jpg

robią się robią foty;)

już pobrałam nasze ;) są naprawdę świetne :D pozwolisz, że udostępnię je też tutaj:

hahhahah <3

ciąg dalszy nastąpi ;)

Posted

pora zdać relację po DCDC :p
tak więc było nie za ciekawie pod względem relacji Ja - Neska. ładnie spała przy muzyce pod bannerami a w sobotę w klatce z Szakim z czego jestem dumna ;)
w niedzielę startowałyśmy w mini zawodach agility i jestem w miarę zadowolona. tempo słabe, slalom baardzo słaby ale za to nie bała się skręconego tunelu i była skupiona :p nie przeszłyśmy nawet kwalifikacji ale tego się spodziewałam, bo nie umiemy slalomu :lol:
również w niedzielę miałyśmy sesję z Natalią od Cody'ego i nadal czekam na zdjęcia :D generalnie psy mają się gdzieś więc raczej nie będzie problemów na obozie :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
To fajnie, że będą fotki.:) Dajmy czas Natalii, niech obrobi pewnie to też jej czasu trochę zajmuję. ;)

a będą wspólne Codego i Nes ? :)

chyba nie, będą tylko Neskowe i nasze słit grupowe z Esterą :p