Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no i wystawowe po strzyżeniu :loveu:

UWAGA ! Jakieś zdjęcia mogą być jeszcze na poprzedniej stronie :D ja mam inny widok na forum i u mnie mogą się wyświetlać ;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aleksandra95']bardzo ładne fotki, Ty robiłaś swoim aparatem ? bo podpis Dominika ?:hmmmm:

https://lh3.googleusercontent.com/-oKBhBknsgs8/T9xh2yWHQFI/AAAAAAAABGY/nneMn3A_ICM/s640/IMG_1573.JPG fajny szarpaczek zamówiłaś. :)

https://lh3.googleusercontent.com/-7DaSV9HQEIY/T9x71F3eMNI/AAAAAAAABKg/9nD1KNQKZsU/s640/razdwaosiemdziesi%C4%99%C4%87%20%2819%29.JPG szczęśliwe pysie :lol:

https://lh5.googleusercontent.com/-8VSCbGWQAEc/T9x75bOf_VI/AAAAAAAABJo/GNqgNlmxHrw/s640/razdwaosiemdziesi%C4%99%C4%87%20%2833%29.JPG
super.:loveu: wspólne :lol:

nie, robiła je koleżanka wypasioną lustrzanką :razz:

wiem, jest cudowny, tylko trochę krótki ;)

wspólnych niestety bardzo trudno zrobić :lol:

Posted

wikikoniki napisał(a):
nie, robiła je koleżanka wypasioną lustrzanką :razz:

wiem, jest cudowny, tylko trochę krótki ;)

wspólnych niestety bardzo trudno zrobić :lol:

na zdjęciach nie wydaję się krótki.:)

e tam fajne foty.:loveu:

Posted

Ładnie wygląda teraz, ale ja bym tego brodacza jej przykróciła ;)
co do tylnych nóg, to co z nimi nie tak? albo wyrównaj jej te klaczki, albo zetnij całkiem.
Dlaczego neska chodzi w sznurówce :lol:?

Posted

[quote name='westie_justa']Ładnie wygląda teraz, ale ja bym tego brodacza jej przykróciła ;)
co do tylnych nóg, to co z nimi nie tak? albo wyrównaj jej te klaczki, albo zetnij całkiem.
Dlaczego neska chodzi w sznurówce :lol:?

brodacza ma bardzo krótkiego, ale teraz ziajała i wygląda na dłuższy ;)
coś tam się jeszcze pobawię z tymi tylnimi. nie wiem, jakoś tak po ,prostu mi nie pasują :d

sznurówce ? to jest moja hand-made najlepsza do tej pory obroża :loveu: tutaj najlepiej widać ;)

[quote name='Jean']https://lh6.googleusercontent.com/-2i8ygpYRiZ8/T9xh2EAp-OI/AAAAAAAABGU/rXfbYhGh79E/s640/IMG_1565.JPG moje ulubione :loveu:

dwa jęzory :p

Posted

[quote name='wikikoniki']brodacza ma bardzo krótkiego, ale teraz ziajała i wygląda na dłuższy ;)
coś tam się jeszcze pobawię z tymi tylnimi. nie wiem, jakoś tak po ,prostu mi nie pasują :d

sznurówce ? to jest moja hand-made najlepsza do tej pory obroża :loveu: tutaj najlepiej widać ;)
Mówię o tych boczkach białych co jej tak sterczą;)

Wiem że Ty ją robiłas, ale strasznei cienkie to jest :lol:

Posted

westie_justa napisał(a):
Mówię o tych boczkach białych co jej tak sterczą;)

Wiem że Ty ją robiłas, ale strasznei cienkie to jest :lol:

no sterczą sterczą, ja za każdym razem jak coś zobaczę to nożyczki do ręki i poprawiam :p

1cm ;P niestety mam manię cienkich obrożek, między innymi dlatego jeszcze nie mam furkidza - nie wyobrażam sobie Neski w 2cm ... :D

Posted

wikikoniki napisał(a):

szarpak od Nerowej przyszedł, myślałam, że będzsie dłuższy ale jest piękny :loveu:

Jeśli to o szarpaku ode mnie to od Satorowej ;)
Owczarka niemieckiego Nero ma Judyta :)

Oby wam przyniósł mnóstwo radości ze wspólnej zabawy.

Posted

sator_k_ napisał(a):
Jeśli to o szarpaku ode mnie to od Satorowej ;)
Owczarka niemieckiego Nero ma Judyta :)

Oby wam przyniósł mnóstwo radości ze wspólnej zabawy.

wiedziałam, że się pomyliłam ;< przepraszam ;)

już przynosi :loveu:

a my mamy dla Was dość przyjemne newsy, ale najpierw muszę poczynić jedno zdjęcie ;P

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='monia&nero']https://lh3.googleusercontent.com/-01Ieg1wYgJw/T9xSN3Uz7OI/AAAAAAAABAk/2aY7ItDTqZI/s640/IMG_1427.JPG
Piękna :loveu:

dzięki dzięki :razz:

no więc mamy trochę nowości...

lecimy pełną parą ! w ciągu trzech dni nastąpiły rzeczy, które nie udawały się nam przez miesiące... dzięki nowej, zapachowej piłce :D

* leg vault po piłkę
* vault z brzucha po piłkę

no i... ŁAPIEMY FRISBEE ;3
mam nawet dowód - KLIK

generalnie idziemy bardzo do przodu :D mam nadzieję, że tak będzie całe wakacje, na które mam mnóstwo planów ;) chcę iść na spacer do wszystkich możliwych parków w Trójmieście :]

generalnie piłka poprawiła nakręcenie, skakanie i wszystko xd

mam też jakiś tam filmik, tam jest zawarty nasz PIERWSZY leg vault (widać moją euforię) :D

[video=youtube;Vpjs2l6WvDs]http://www.youtube.com/watch?v=Vpjs2l6WvDs[/video]

Posted

Dzięki ;)
nie zaglądałam, bo i tak nikt nic nie komentuje ;P

ale krótko: MAMY ZA.ISTY aport :loveu:

w środę byłyśmy w stajni i piesek skupiał się na piłeczce i wysyłał przez hopkę nawet kiedy wkoło chodziła koleżanka z jej koniem :D
w czwartek byłyśmy na dogomaniackim spacerze i na początek Neskowa strasznie bała się Lastiego i strasznie wyrywała się do tyłu a kiedy ją spuściłam to szła 10m za nami. kiedy doszłyśmy na plażę dla psów to nawet kiedy Lastecki bawił się z innym psem to ona na chwilę dołączyła :loveu: ostatnio w ogóle ona się zaczęła bawić :p na plaży ładnie aportowała przez fale, które ją przykrywały ale było super ;) po plaży poszłyśmy do parku i tam Natalia poczyniła kilka fotek:

potem poszłyśmy... z powrotem na plażę a potem... z powrotem do parku :cool1:

zdjęcia i jeszcze jedna nowinka w kolejnym poście ;)

Posted

tak w ogóle to mamy nowinkę, ale podziękujemy opiniom negatywnym, bo już nie ma odwrotu ;P
zapisałyśmy się na zawody agility do Sopotu 11-12 sierpnia :multi: osobiście traktuję to jako trening, sprawdzenie siebie, tego czy dam radę zapamiętać tor, co trzeba zrobić z psem, więc nie liczymy na więcej niż przedostatnie miejsce :evil_lol:

reszta zdjęć:

jeszcze jeden post zdjęć mam, ale to jak już coś napiszecie ;)

Posted

To ja coś napiszę, żeby reszta zdjęć była ;)
Te zawody są robione przy okazji wystawy? Jak tak to zapewne będziemy obserwować jak sobie Neska radzi na nich ;)

Posted

[quote name='maryg22']To ja coś napiszę, żeby reszta zdjęć była ;)
Te zawody są robione przy okazji wystawy? Jak tak to zapewne będziemy obserwować jak sobie Neska radzi na nich ;)

tak, zawody są przy okazji CACIB'a ;)
no to już chyba wiem kogo zaangażuję do filmików :diabloti:

jeszcze kilka zdjęć:

grupowe:

oto i one :)

reszta