Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak ją nauczyłaś robić vaulty(nie wiem jak to się piszę:lol:)? Masz jakąś sprawdzoną metodę? Ja próbowałam Aze nauczyć ale jakoś nam nie wychodzi, ona tylko na ręce umie wskakiwać:roll:

Trzymamy kciuki za jutro;)

Posted

Klaudia&Aza napisał(a):
Jak ją nauczyłaś robić vaulty(nie wiem jak to się piszę:lol:)? Masz jakąś sprawdzoną metodę? Ja próbowałam Aze nauczyć ale jakoś nam nie wychodzi, ona tylko na ręce umie wskakiwać:roll:

Trzymamy kciuki za jutro;)

hmmm. najpierw nauczyłam wskakiwania na ręce jak klękałam, potem jak miałam tylko ugiętą nogę o tak tutaj akurat Nati z Pusią. A teraz po prostu jak wskakuje to ją odpycham. Wczoraj pierwszy raz zrobiłyśmy i teraz Ness boi się wskakiwać więc lepiej z tym uważać, bo ona się trochę zraziła...

Posted

wikikoniki napisał(a):
hmmm. najpierw nauczyłam wskakiwania na ręce jak klękałam, potem jak miałam tylko ugiętą nogę o tak tutaj akurat Nati z Pusią. A teraz po prostu jak wskakuje to ją odpycham. Wczoraj pierwszy raz zrobiłyśmy i teraz Ness boi się wskakiwać więc lepiej z tym uważać, bo ona się trochę zraziła...

Ciekawe czy by mi się udało z 30 kilowa sunią....:lol:

Posted

Mada95 napisał(a):
Ciekawe czy by mi się udało z 30 kilowa sunią....:lol:

zawsze można spróbować :p ale proponowałabym robić jedną próbe dziennie w baardzo starych spodniach :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
i tu gratuluję.:):)):)

dziękuję ;)

zdjęcia z lustrzanki koleżanki będą późno, bo ona zgrywa zdjęcia raz na rok, ale właśnie ładuje się filmik ;)

Posted

mimo tego, że musiałyśmy 2 godziny łazić czekając na pokaz i bałam się, że będzie już zmęczona naprawdę cudnie się nakręciła :heart:

co prawda odeszła 4 razy, ale wszystko jak miała zrobić zrobiła więc jestem z niej bardzo dumna <3

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/149353_394473577260848_100000946288446_1053036_1838562200_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/560402_394473627260843_170262730_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/579710_394473733927499_1920256415_n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/154499_394473813927491_1522757193_n.jpg

zdjęcia po pokazie, starym kompaltem, którym kręciła koleżanka filmik... zdjęcia z samego pokazu będą pewnie ze szkoły i od mojej drugiej koleżanki, ale na te drugie mogę jeszcze dłuuugo czekać...

a filmik
http://www.youtube.com/watch?v=GO7CfUAjRXk&feature=youtu.be

Posted

paulaa. napisał(a):
Fajnie wam pokaz wyszedł, dzieciaki pewnie pod wrażeniem. :smile:

oj taak, co chwilę jakieś chodziły głaskać, potem szeptały, że na pewno mamy pierwsze miejsce ;)

Posted

Mada95 napisał(a):
Neska super się spisała:multi:( ty z resztą też)

jak to się stało ze robiłaś pokaz w szkole ?

w szkole językowej , nasza nie ma tak wypasionego podwórka :D
no więc nasza nauczycielka powiedziała, że będzie festyn i pokaz talentów i chętni mają się zgłosić bla bla bla i zadzowniłam do dyrektorki i powiedziała, że z miłą chęcią nas weźmie :p

teraz chciałabym odhaczyć szkołę, ale chyba występ przed równieśnikami by mi tak nie wyszedł... może wcześniej festyn dzielnicowy ... ?

Posted

wikikoniki napisał(a):
w szkole językowej , nasza nie ma tak wypasionego podwórka :D
no więc nasza nauczycielka powiedziała, że będzie festyn i pokaz talentów i chętni mają się zgłosić bla bla bla i zadzowniłam do dyrektorki i powiedziała, że z miłą chęcią nas weźmie :p

teraz chciałabym odhaczyć szkołę, ale chyba występ przed równieśnikami by mi tak nie wyszedł... może wcześniej festyn dzielnicowy ... ?

Ja byłam z Lejdi na paradzie niepodległości z klasa i na koniec pokazałyśmy parę sztuczek i wszyscy (mimo że widzieli nasze filmiki) byli w szoku (chyba myśleli ze to fotomątarz :mad:)

Posted

Mada95 napisał(a):
Ja byłam z Lejdi na paradzie niepodległości z klasa i na koniec pokazałyśmy parę sztuczek i wszyscy (mimo że widzieli nasze filmiki) byli w szoku (chyba myśleli ze to fotomątarz :mad:)

mnie klasa ma już dość, jak zaczynam gadać o psie to na mnie krzyczą :<

Posted

wikikoniki napisał(a):
mnie klasa ma już dość, jak zaczynam gadać o psie to na mnie krzyczą :<

Ja dużo nie mówię o psie ale jeden stary filmik wiedzie prym w kpieniu...
O to i on:

[video=youtube;IG4tg7MUQSI]http://www.youtube.com/watch?v=IG4tg7MUQSI&list=UUMlM3V4dwHWTVF5DPZK9v2A& index=5&feature=plcp[/video]

Posted

Wiesz co w szkolnym środowisku, pies nie jest w większości postrzegany tak jak postrzegają go psiarze, ja o psie nie mówię, bo co ich to interesi, a po drugie i tak nie wiedzą o co chodzi, a jesli już gdzieś się spotkają z czymś naszym psim, to łapatologicznie z grubsza mozna wytlumaczyc, ale sama nigdy z tym nie wyskakuję, bo nie kazdego to interesuje.

Posted

Mada95 napisał(a):

Mada95, mam do Ciebie małą prośbę..
Gdzie nie wejdę, i widzę Twój komentarz to jest pisany z błędami.. Jeśli masz jakieś językowe dysfunkcje, to pisz najpierw w wordzie (podkreśla błędy) a potem kopiuj na dogo, bo niektóre błędy są przerażające.
a w słowie fotomontaż przebiłaś samą siebie. Dwa błędy w jednym wyrazie - mistrzostwo ;)
Dzieki :)

Posted

westie_justa napisał(a):
Wiesz co w szkolnym środowisku, pies nie jest w większości postrzegany tak jak postrzegają go psiarze, ja o psie nie mówię, bo co ich to interesi, a po drugie i tak nie wiedzą o co chodzi, a jesli już gdzieś się spotkają z czymś naszym psim, to łapatologicznie z grubsza mozna wytlumaczyc, ale sama nigdy z tym nie wyskakuję, bo nie kazdego to interesuje.

otóż to ;) chociaż czasem zdarza mi się coś powiedzieć, teraz moja koleżanka ma fazę na psa, cały czas planuje co by było gdyby go miała itp no i czasem się mnie zapyta, ale raczej nie mam ochoty im tłumaczyć co to kliker bo i tak mają głupie miny i ich to nie interere :D

Mada95 napisał(a):
Ja dużo nie mówię o psie ale jeden stary filmik wiedzie prym w kpieniu...
O to i on:

Magda wszędzie dodajesz jakieś swoje filmiki, które nikogo nie interesują, proszę, czy mogłabyć nie zaśmiecać mi galerii skaczącą Lejdi ? ;)

Jean napisał(a):
Mada95, mam do Ciebie małą prośbę..
Gdzie nie wejdę, i widzę Twój komentarz to jest pisany z błędami.. Jeśli masz jakieś językowe dysfunkcje, to pisz najpierw w wordzie (podkreśla błędy) a potem kopiuj na dogo, bo niektóre błędy są przerażające.
a w słowie fotomontaż przebiłaś samą siebie. Dwa błędy w jednym wyrazie - mistrzostwo ;)
Dzieki :)

mi błędy podkreśla nawet na dogo jak piszę post :)

Posted

Przepraszam Wiki...nie wiedziałam że te filmiki komuś przeszkadzają....

A o błędach zapominam i często nie sprawdzam, więc dziękuję Jean że mi przypomniałaś ;)
Nawyk sprawdzania jakoś nie chce mi się za nic wyrobić na stałe ...:roll: