wikikoniki Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='Fantowa']My na naszym pokazie w szkole miałyśmy "Who let the dogs out" - wyszło świetnie, układ fajnie dobrałam specjalnie pod muzykę,i potem przez kilka dni pół szkoły to nuciło :evil_lol: a niewykluczone, że w czerwcu mamy w szkole następny pokaz, tyle chyba, że na powietrzu, więc co innego wezmę - bardziej pod frisbee :diabloti: O ile zbyt dużego wiatru nie będzie, bo wtedy szybka zmiana planów :cool3:[/QUOTE] a jest jeszcze coś psowego ? Quote
Fantowa Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Nie wiem, to mi pasowało, bo szczekanie było, ale jest wiele fajnych "niepsowych" tytułów. Quote
wikikoniki Posted May 18, 2012 Author Posted May 18, 2012 Byłyśmy na polach,. jednak nie trzeba było ćwiczyć przywołania, bo prawie za każdym razem super przychodziła, nie odbiegała do psów, ludzi itp. ćwiczyłyśmy różne sztuczki, trochę aportu i raz czy dwa zrobiłyśmy układ. Tak WGL TO BYŁO ZAJEBIASZCZO :loveu: Quote
Klaudia&Aza Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Hej:multi: Fajnie, że Neska już dobrze reaguje na przywołanie;) Agility ćwiczysz tak dla wybiegania psa czy jeździcie na jakieś zawody? Miłego wieczoru;) Quote
wikikoniki Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 hej ;) mam dla was troche fotek z weekendu Maxa i ze wsi Neski aportujacej z wody ale tak strasznie mi sie nie chce tego zgrywac ;( muzyka do wystepu chyba wybrana... Cross My Heart zapomnialam autora... to juz w niedziele... strasznie sie boje ;< Quote
wikikoniki Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 coś trochę nie piszecie... mam zdjęcia ;) ostatnie Quote
Onomato-Peja Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 A gdzie jest ta Neska aportująca z wody ja się pytam? :D Quote
wikikoniki Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 [quote name='Onomato-Peja']A gdzie jest ta Neska aportująca z wody ja się pytam? :D http://www.youtube.com/watch?v=Vw_c-sxUa6o&feature=youtu.be zalecam oglądanie bez dźwięku, bo ja tam tylko piszczę :D Quote
Onomato-Peja Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 E tam, daj spokój. Ja na takich filmikach wydaję z siebie jeszcze głupsze dźwięki. Aż wstyd to potem gdzieś pokazać. ;) Fajnie zobaczyć mikropsa w wodzie, bomba wprost. Zauważyłam, że bardzo często małe psy są niechętne, nie wiem czym to jest uwarunkowane. A i ten... Gdzie jest to jezioro? :D Quote
wikikoniki Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Jezioro jest u nas na wsi, kiedyś Was zabiorę :D niestety mimo tego, że mamy je zaraz za furtką musimy dochodzić (aż !_ 5 minut na plażę, bo w bliższych 'plażach' łowią ryby, jest syf i Neska po takich kąpielach była cała w jakiś robalach. Ona wodę lubi tylko wtedy, kiedy ma po coś wskoczyć, tak sama z siebie nie wejdzie... Quote
Jean Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Kurcze, a ja mogłam nagrać jak byłam nad jeziorem i Luna frisbowała :) No nic, wakacje przed nami, jeszcze damy radę ;) Max jest słodziuchny :) Taki 'roześmiany' pysk ma :) Quote
Ptysiak Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-tNjgiiswhwM/T70cFVZSljI/AAAAAAAAA50/4RkRPPB7mSU/s640/DSCF0803.JPG buziak w nochalek :) https://lh5.googleusercontent.com/-tNjgiiswhwM/T70cFVZSljI/AAAAAAAAA50/4RkRPPB7mSU/s640/DSCF0803.JPG i w ten również :) Quote
wikikoniki Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 weźcie go sobie jak go tak kochacie :diabloti: Quote
wikikoniki Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 Nesce znowu odpierd...ala :angryy: dzisiaj przyłapałam ją jak uciekała z kuchni, leżała tam kość zabrana z talerza. Muszę znowu zwiększyć dawkę karmy i dodoatkowo dawać jej w porze obiadu gryzaka. A ona jest straaaaaaaaaaaaasznie gruba już :< Quote
lenka13 Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Sama ją zabrała ze stołu? Nie wiem czy większe dawki jedzenia coś dadzą (Fabi jakby mógł to by cały czas coś jadł ale na szczęście ze stołu, szafek itp nic nie zjada :) ) a jeśli jest gruba to tym gorzej, chyba że wtedy więcej ruchu ;) Quote
Dzikie nieporadne Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 wikikoniki napisał(a):weźcie go sobie jak go tak kochacie :diabloti: A oddała byś?:razz: Quote
Dzikie nieporadne Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 wikikoniki napisał(a):http://www.youtube.com/watch?v=Vw_c-sxUa6o&feature=youtu.be zalecam oglądanie bez dźwięku, bo ja tam tylko piszczę :D Lejdi też tak robi tyle że tylko wtedy kiedy ma grunt pod nogami...więc za daleko po kijek czy zabawkę nie popłynie.... Quote
Klaudia&Aza Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 https://lh5.googleusercontent.com/-wbXQ-ktTKRA/T70b-ofRsZI/AAAAAAAAA6Y/JUrfFAqo_uQ/s640/DSCF0764.JPG :loveu: Max też bardzo uroczy;) Quote
wikikoniki Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Dzięki ;) będę jej dawać 3 razy dziennie, ale porcje mniejsze. Wczoraj pierwszy raz byłyśmy biegać :loveu: Piesowi bardzo spodobało się ciągnięcie mnie za pasek, na razie biegałyśmy z 15minut co chwilę przerwa i powoli zaczynam wprowadzać komendy: - przód - slow (żeby wolniej szła) - lewa - prawa przód zna i super wykonuje, normalnie czuje jak mnie ciągnie. teraz tylko muszę załatwić dobre szelki, bo nasze są trochę za duże Quote
wikikoniki Posted May 25, 2012 Author Posted May 25, 2012 Heloł :) dzisiaj przychodzi Nati z Pusią i rodziną o 18 :D planujemy obstrzyc Neskę a potem wyjść na ogródkowy torek i ćwiczyć technikę skoku u Pusi, może uda się ją chociaż trochę zmotywować... Quote
wikikoniki Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 Kilka zdjęć z wczoraj, miałyśmy super spacer z Nati & Pusią, odkryłam, że zielone spodnie po spacerze wcale nie muszą być czarne, pomimo tego, że wreszcie pies załapał o co chodzi w vaultach :diabloti: Nati z Pusią, które zainspirowały nas do nauki vaultów... No i nasz, niestety pies zlał się z lasem, widać obrożę, może się dopatrzycie... szarpakowanie: oomnononom :loveu: Dalsza część w następnym poście... Quote
wikikoniki Posted May 26, 2012 Author Posted May 26, 2012 takie tam wysyłanie po piłeczkę... i moje dwa ulubione, robione na szybko ale jak dla mnie i tak super wyszły, pomino tego, że raz pies się odwróciła a raz wstał :mad: Koniec :D Trzymajcie za nas jutro kciuki :roll: Quote
Recommended Posts